William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
22.7.13 22:36

Kurna, tady to zesladlo :mrgreen:…ja sladke nerada, tak zase odkracim jinam :mrgreen::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
22.7.13 22:43

@Mrňátko Sympatické :) Asi vévodkyně nemá móresy českých „celebrit“,ty mají vesměs chudinky téměř všechny CS, zvláštní, jak mají hromadné zdravotní problémy :). Jo a tu opičku taťkovi se strejdou ze srdce přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
22.7.13 22:46

@jířa6 Nejen české…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
22.7.13 22:50
@jířa6 píše:
@Mrňátko Sympatické :) Asi vévodkyně nemá móresy českých „celebrit“,ty mají vesměs chudinky téměř všechny CS, zvláštní, jak mají hromadné zdravotní problémy :). Jo a tu opičku taťkovi se strejdou ze srdce přeju :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
22.7.13 22:52

Mě se líbí jak Angličané a vesměs celý svět je má rád i já, Kate je miloučká krásná a přeju jim jen to nejlepší i synáčkovi, líbí se mi jak je Anglie oslavuje následníka a lidé je maj rádi a přejou jim štěstí.

Už vidím u nás jak lidé někoho by takhle opěvovali a přáli jim jen to nejlepší a nezáviděli, a všichni by očekávali třeba příchod potomka princezny Zemanové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.7.13 22:54
@renda81 píše:
Mě se líbí jak Angličané a vesměs celý svět je má rád i já, Kate je miloučká krásná a přeju jim jen to nejlepší i synáčkovi, líbí se mi jak je Anglie oslavuje následníka a lidé je maj rádi a přejou jim štěstí.Už vidím u nás jak lidé někoho by takhle opěvovali a přáli jim jen to nejlepší a nezáviděli, a všichni by očekávali třeba příchod potomka princezny Zemanové :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jedině že by princeznu Zemanovou sbouchnul princ Harry, to bych se možná koukala :think: :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
22.7.13 22:54

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
22.7.13 22:58

@tamata já je mám taky ráda až na prababičku Alžbětu ta mi moc nesedí a Camilu, jinak jsou fajn, ale stejně jsem si hned vzpomněla na Lady Dianu - jakou by asi měla radost z malýho

já co mám malýho jsem děsná cíťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.7.13 22:59
@renda81 píše:
Mě se líbí jak Angličané a vesměs celý svět je má rád i já, Kate je miloučká krásná a přeju jim jen to nejlepší i synáčkovi, líbí se mi jak je Anglie oslavuje následníka a lidé je maj rádi a přejou jim štěstí.

Přesně, taky jim to přeju. Já už měla ráda i Dianu jako malé dítě a do Williama jsem byla zamilovaná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
22.7.13 22:59

@renda81 Je to pěkný, no. Královská rodina se bere jinak. Lidi je tak upřímně respektujou.
A miminko princ stihnul na poslední chvíli být rak. Bude mít milou povahu jako já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.7.13 23:00
@tamata píše:
@renda81 jenže oni jsou sympaťáci a v ČR mě nikdo takovej nenapadá :) Já si z toho třeba dělám srandu, ale přeju jim to. A Harrymu tu ožíračku taky, toho miluju :pankac:

http://www.rodina.cz/g/s/13.gif http://www.rodina.cz/g/s/13.gif http://www.rodina.cz/g/s/13.gif http://www.rodina.cz/g/s/13.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
22.7.13 23:02

Krásně u toho vzpomínám na „šílenství“ z Nizozemí, když teď už král Vilem a Maxima čekali prvorozenou. Byla jsem z toho vyvalená, nechápala co dělají/pekli oranžové dortíky s niz. vlajkou, hospody narvané, všichni juchali až do rána/. Stejně jako královniny narozky-plné ulice, mejdan nad mejdany. Dneska už tomu rozumim a tak trochu závidim, že si nikdo tak vlivný u nás nezískal takový respekt a nevzbuzuje takový vzrůšo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
22.7.13 23:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.7.13 23:11

@Mrňátko Lvíček by byl lepší. Král zvířat i král Británie. Navíc lidi ve lvu jsou srdeční a hodní, jsem toho jasným důkazem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
22.7.13 23:12

@Sphynx Lady škoda že se nenarodil v listopadu střelci jsou taky báječní :lol: :lol: :lol:

ale král a lev to by bylo :palec:

Příspěvek upraven 22.07.13 v 23:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová