Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella jj, už to vím
já to četla na blesku a tam píšou přes čtyři kila ![]()
@wildcherry píše: …a svet se mi zmenil.Na pocest se mi rozjede asi laktace, dnesni noc neusnu.
nech si tu jedovatost do kafe od Žida ![]()
@Bunny puella A jak to víš? ![]()
@marti81 Taky netrpělivě čekám
Kdyby to byl Philip po pradědovi ![]()
@princeznaII to mě zase tak nepřekvapuje. Nejdříve měly být informovaný rodiny, pak palác, kde se to vyvěsilo. A tím noviny, televize atd a pak na facebook a tweeter. Když si představím, jak super péči jsem měla já, jako obyčejný člověk, co teprve Kate, která bude mít tu péči 100× lepší. Je dobře, že rodiče měli několik hodin klid jen sami pro sebe.
Tak teď koukám, je tam nějaká hlásná trouba v archaickém oděvu. Palec nahoru - Britové se dovedou bavit. Kate a miminku vše nejlepší a třeba i trošku klidu do života.
@Bunny puella píše:
@marti81 u Charlese prý řekli jméno po měsíci…snad to bude tentokrát dřív
To nevím (ppochopitelně) ![]()
@wildcherry píše: …a svet se mi zmenil.Na pocest se mi rozjede asi laktace, dnesni noc neusnu.
nabídni se jako královská kojná, to by byla škoda to nevyužít ![]()
@Denpry co vím? Že to měli předtištěný? Tak, příjde mi to logický…když jdeš do porodnice, tak máš taky vyplněný papír s jmény dítěte a píšeš jak dceru, tak syna…tak proč by nemohli mít připravený papír, kde bude vypsaný syn a dcera..Nevidím na tom nic zvláštního…
@trpaslinka píše:
@princeznaII to mě zase tak nepřekvapuje. Nejdříve měly být informovaný rodiny, pak palác, kde se to vyvěsilo. A tím noviny, televize atd a pak na facebook a tweeter. Když si představím, jak super péči jsem měla já, jako obyčejný člověk, co teprve Kate, která bude mít tu péči 100× lepší. Je dobře, že rodiče měli několik hodin klid jen sami pro sebe.
Malej má určitě postýlku z diamantů a peřinku ze zlatých nití :d
@Žirafátko píše:
nech si tu jedovatost do kafe od Žida
Nejde to
…Ja proste nemam rada nadsazovani deti slavnych, jako by byl jejich prichod na svet neco vic, nez u ostatnich matek s mizivou peci jako maji ty deti, tak rodicky. Bohuzel
…Jim ovsem preji vse nej, ale nesnasim davove silenstvi.
@wildcherry ale tak královský mimino se nerodí denně, tomu to nadsazování patří, si myslim. Ale neberu celebritky a tak ![]()
@chaarleene píše:
nabídni se jako královská kojná, to by byla škoda to nevyužít
i k nám
![]()
@chaarleene píše:
nabídni se jako královská kojná, to by byla škoda to nevyužít
nasrat ![]()