Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To nesleduji. Občas kouknu, jestli něco nového, ale v TV to nebylo tak extrémní až do dneska. Občas nějaký pořád o Williamovi a Kate, o Dianě a tak podobně, ale ve zprávách docela normal. Noviny nečtu, ale ty se tomu asi opravdu věnují více.
Pokud se mimimko narodí po 22:30, nebude ohlášeno až do 8:00 ráno. V čR o hodinu více. Takže Ti, co sledují mohou jít před půlnocí spát
@CokeLady píše:
Koukám na ČT 24 a moc se mi líbilo, že prý 2 reportéři ráno viděli, jak Kate přijždí ( a poté hned psali na Twitter), ale nefotografovali jí, že je to neetické fotit ženu těsně před porodem. To je moc sympatický chování.Když si představím, že tady každá druhá píše, jak jela oteklá v žabkách (do žádných jiných bot se nevešla), zpocená od kontrakcí, funící, to jsou prostě fyziologické soukromé záležitosti.
to je opravdu sympatické ![]()
@CokeLady Já zase viděla Willovo a Katenino dvojníky ![]()
@trpaslinka Ty jsi přímo v centru dění, jaká je v Anglii atmoška? Koukala jsem na Novu na zprávy a všichni se můžou po… Jinak prý vyhrává jméno Alexandra v sázkách, ačkoliv já bych čekala spíše Dianu, kterou bych i volila ![]()
Ta si to ale chuděra vybírá, taková doba
Pokud už není mrně venku ![]()
@Bisu píše:
Ta si to ale chuděra vybírá, taková dobaPokud už není mrně venku
Myslím, že všichni doufáme, že už je venku, to by to měla fakt dlouhé, jestliže dorazila ráno v šest s kontrakcema ![]()
@Bisu No, to by byl pěkný dosek
Ale novinářům nic neunikne, porodnice je ze všech stran v obležení
Ani v klidu porodit nemůže
Ještě mě napadlo, že by třeba mohla porodit v jiné porodce ![]()
@Erian píše:
Myslím, že všichni doufáme, že už je venku, to by to měla fakt dlouhé, jestliže dorazila ráno v šest s kontrakcema
Ale jestli je prvorodička… A navíc nevíme, jestli to byly opravdu kontrakce, třeba to byli jdn poslíčci ![]()
@marti81 píše:
Za dveřma nemocnice to vře, myslím, že už
Jak víš? ![]()
@marti81 píše:
Jak víš? ![]()
@marti81 píše:
Jak víš? ![]()
@Denpry Taky mě to napadlo, ale přece by nejela do nemocnice s píchnutím v boku
![]()