William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65333
22.7.13 12:07

Taky to sleduju :D
a doufám, že to bude holčička a Diana bude jedno z dalších jmen
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
22.7.13 12:10

Taky se přidávám k holčičce..Viktorii a Dianě:) To by bylo super:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edwardka
22.7.13 12:11
@kjhui píše:
@KPKristy
No psali že Dianě porod Williama plánovaně vyvolali, aby se vešli do mezery v kalendáři Charlese.. mezi pólem a ještě čímsi.. :roll:
..hehe - mezi pólem a Camillou :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
65333
22.7.13 12:23

Nevím, jestli to tady je§
http://www.express.co.uk/…t-royal-baby
on-line kamera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.7.13 12:30

Koukám na ČT24 a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.7.13 12:44

Podle mě to bude Diana :srdce: Zasloužila by si to jméno :) A Kate mi přijde jako pohodářka - stejně, jako Diana :dance:

Jinak, u mě taky, když jsem rodila nikdo nečekal u nemocnice, achjo. Budu to muset letos napravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.7.13 12:54

Tak na čt 24 říkali, že přijela po šesté hodině ráno do nemocnice s kontrakcemi. A prý přijeli s Williamem limuzínou, nikoli sanitkou. Rodit může klidně do zítřka nebo může být za chvilku po všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
22.7.13 13:31

Kruci já jsem napnutá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
22.7.13 13:35

Ahoj,
konečně se nejpozději zítra dočkáme :dance: :dance: sleduju online přenos od porodnice a soucítím s Kate, která teď prožívá těžší chvilky…

Jinak jméno Victorie by s emi líbilo. U kluka netuším. Třeba George? :think: Fakt nevím…

Jinak dvojníci jim někde podobní jsou a někde teda vůbec. Skuteční William a Kate jsou krásní lidé. A krása z nich i vyzařuje.

Už aby bylo miminko na světě, a oba dva v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
46669
22.7.13 14:09

http://aktualne.centrum.cz/…dedic-trunu/
Nejhorší jsou ty kráčmery s vycpanýma břichama :roll:

O víkendu tu byla moje kamarádka, co žije v Anglii a líčila mi tu hysterii kolem toho všeho. Prý jsou vyražené pamětní mince, a každá ženská, co porodí ve stejný den jako Kate, ji získá. A ty ženské, Britky pomatené, jsou tak zmagořené, že si myslí, že když teda ten stejný den porodí, tak je budou všichni fotit a zaplní stránky novin, takže chodí před porodem na různé zkrášlovací procedury, drobné plastiky, aby byly co nejkrásnější. Ještě chybí, aby si to dítě vyřízly z břicha teda v ten samej den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
22.7.13 14:15

@KPKristy no to je mazec teda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.7.13 14:22

Taky máte od rána televizi plnou Katina porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.7.13 14:25

@KPKristy jsem taky v UK, dokonce přímo v Londýně, ale s tímto jsem se naštěstí nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.7.13 14:30

@CokeLady nemůžu. Svého synka do toho šílenství tahat nebudu a raději s ním půjdu do parku či na brouzdálko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.7.13 14:32

Vím jen, že po narození prý pojedou k rodině Kate a takové věci okolo, ale to si určitě na netu najdete samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová