Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky to sleduju ![]()
a doufám, že to bude holčička a Diana bude jedno z dalších jmen
![]()
Taky se přidávám k holčičce..Viktorii a Dianě:) To by bylo super:)
Nevím, jestli to tady je§
http://www.express.co.uk/…t-royal-baby
on-line kamera
Podle mě to bude Diana
Zasloužila by si to jméno
A Kate mi přijde jako pohodářka - stejně, jako Diana ![]()
Jinak, u mě taky, když jsem rodila nikdo nečekal u nemocnice, achjo. Budu to muset letos napravit ![]()
Tak na čt 24 říkali, že přijela po šesté hodině ráno do nemocnice s kontrakcemi. A prý přijeli s Williamem limuzínou, nikoli sanitkou. Rodit může klidně do zítřka nebo může být za chvilku po všem…
Ahoj,
konečně se nejpozději zítra dočkáme
sleduju online přenos od porodnice a soucítím s Kate, která teď prožívá těžší chvilky…
Jinak jméno Victorie by s emi líbilo. U kluka netuším. Třeba George?
Fakt nevím…
Jinak dvojníci jim někde podobní jsou a někde teda vůbec. Skuteční William a Kate jsou krásní lidé. A krása z nich i vyzařuje.
Už aby bylo miminko na světě, a oba dva v pořádku.
http://aktualne.centrum.cz/…dedic-trunu/
Nejhorší jsou ty kráčmery s vycpanýma břichama ![]()
O víkendu tu byla moje kamarádka, co žije v Anglii a líčila mi tu hysterii kolem toho všeho. Prý jsou vyražené pamětní mince, a každá ženská, co porodí ve stejný den jako Kate, ji získá. A ty ženské, Britky pomatené, jsou tak zmagořené, že si myslí, že když teda ten stejný den porodí, tak je budou všichni fotit a zaplní stránky novin, takže chodí před porodem na různé zkrášlovací procedury, drobné plastiky, aby byly co nejkrásnější. Ještě chybí, aby si to dítě vyřízly z břicha teda v ten samej den ![]()
@KPKristy jsem taky v UK, dokonce přímo v Londýně, ale s tímto jsem se naštěstí nesetkala.
@CokeLady nemůžu. Svého synka do toho šílenství tahat nebudu a raději s ním půjdu do parku či na brouzdálko.
Vím jen, že po narození prý pojedou k rodině Kate a takové věci okolo, ale to si určitě na netu najdete samy.