Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuziky, já myslím, že se nikam nevolá. Posel s papírkem běží/jede/letí/objeví se v cestovním plášti do paláce, a pak to teda asi královna ohlásí…
Na Lidovkách píšou, že by mělo jít o přirozenej porod a že dorazili do nemocnice před šestou ranní ![]()
@KPKristy kdesi jsem cetla o sifrovacim telefonu, zkousim to najit (njn, to mam praci pri pondelku
)
@Zuziky píše:
@KPKristy kdesi jsem cetla o sifrovacim telefonu, zkousim to najit (njn, to mam praci pri pondelku)
Jojo, to jsem taky četla, že tím voají toho porodníka do nemocnice myslím, no ale myslím že jsem někde i četla, že to William bude volat bábi taky tím telefonem, no uvidíme ![]()
Jsem zvědavá na pohlaví a jméno, někde jsem četla, že je 1:16 to bude ALice, doufám že ne, tu máme doma, to by se pak tak jmenivala každá druhá holčička ![]()
@CokeLady píše:
To by bylo fajnDocela divnej pocit, že teď tam někde umírá v bolestech.
má tu hypnozu asi, jak někdo psal, třeba o bolesti neví
![]()
@CokeLady píše:
To by bylo fajnDocela divnej pocit, že teď tam někde umírá v bolestech.
Já bych chtěla vidět, co teď dělaji
![]()
@CokeLady píše:
Cožeto?![]()
no taky nevím o co jde, jen jsem to četla, že se chce nechat uvést do hypnozy nebo co, vůbec si to nedovedu představit, ale jestli to tak míň bolí tak proč né
![]()
@Kelsey píše:
no taky nevím o co jde, jen jsem to četla, že se chce nechat uvést do hypnozy nebo co, vůbec si to nedovedu představit, ale jestli to tak míň bolí tak proč né![]()
to není myslím úplně hypnóza, to jsou různý cviky, masáže a tak, který by měly rodičce ulevit, ale že vy to nebolelo úplně, to nevím ![]()
Já vám tedy povím, že ona je ale chudák, vím, že její život je veřejný, ale tohle šílenství okolo, to je děs.
@Kelsey píše:
Taky zajímavý článek http://tn.nova.cz/…ritanie.html
@terinka4444 Viděla jsi film William&Kate? ![]()
Jinak si myslím, že holka bude Diana ![]()
ty ses dneska špatně vyspala nebo už tě naočkovali bazarníci? ![]()