William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
19.7.13 09:18

Mně to právě překvapilo, jsem si myslela, že ti známí lidi spíš vždycky uváději pozdější datum než je ve skutečnosti, pak se mimčo narodí na skutečnej termín, všichni jsou překvapení, že už je na světě a čerstvá maminka aspoň nezažije tu masáž kolem :think: ale oni jsou asi vzor národa, tak nemůžou moc lhát? :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.7.13 10:09
@Tarinka píše:
@Wiolla tak ten tip, že porodí o víkendu není zas tak odvážnej, už musí snad porodit každym dnem :)

To je pravda. :mrgreen: Oni psali, že 1.termín porodu měla 13.7. Takže já to vidím na tento víkend, v srpnu to nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.7.13 21:54

Tak co? jak to tipujete teď? miminko stále nikde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
21.7.13 21:34

Pořád nic?
Po celém dni mimo jsem mrkla na bulvární zprávy a pořád o porodu ani ťuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
21.7.13 22:01

Včera jsem četla na netu, že měla mít ten termín až 19.7. a né toho 13.7., takže klidně může porodit až v tom srpnu :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.7.13 06:47

No, mě včera dorazil pan chytrej Koranteng, když ve zprávách přednesl „podle oficiálního termínu se mělo miminko narodit už v pátek“ 8o. Chápete nesmyslnost té věty? Copak porod má nějaký oficiální termín? Pokud se nepletu, tak co je lidstvo lidstvem, tak termín porodu donošeného dítěte je v rozmezí čtyř týdnů. Oni se tu celý červenec budou dohadovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
22.7.13 07:01
:pankac:
@KPKristy píše:
No, mě včera dorazil pan chytrej Koranteng, když ve zprávách přednesl „podle oficiálního termínu se mělo miminko narodit už v pátek“ 8o. Chápete nesmyslnost té věty? Copak porod má nějaký oficiální termín? Pokud se nepletu, tak co je lidstvo lidstvem, tak termín porodu donošeného dítěte je v rozmezí čtyř týdnů. Oni se tu celý červenec budou dohadovat :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
22.7.13 08:42
@KPKristy píše:
No, mě včera dorazil pan chytrej Koranteng, když ve zprávách přednesl „podle oficiálního termínu se mělo miminko narodit už v pátek“ 8o. Chápete nesmyslnost té věty? Copak porod má nějaký oficiální termín? Pokud se nepletu, tak co je lidstvo lidstvem, tak termín porodu donošeného dítěte je v rozmezí čtyř týdnů. Oni se tu celý červenec budou dohadovat :roll:

je to chlap, tomu bych tuhle slátaninu odpustila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.7.13 08:43
@neumisa píše:
je to chlap, tomu bych tuhle slátaninu odpustila :mrgreen:

Já ne, protože informací je plný internet, najde si to i osmileté dítě. To spíš Nova potřebuje stůj co stůj zdramatizovat ty své přiblblé zprávy, že jsou schopni vyplodit kdejakou kravinu. Však to není poprvé a ojediněle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
22.7.13 08:47

@KPKristy

Nova je bulvár a informace většinou neověřuje - když tak později prohlásí, že se situace vyvinula jinak. A jelikož ty slátaniny si píší moderátoři sami, tak se nedivím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.7.13 08:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
22.7.13 08:55

@Tarinka
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.7.13 08:58

A myslíte, že se porod rozjel sám nebo jde na plánované vyvolání nebo SC? To by mě zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.7.13 09:04

No na SC nechtěla, tak nevím, snad není v porodnici jen tak preventivně aby jí sledovali…, jinak budem čekat ještě tejden :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
22.7.13 09:05

@KPKristy
No psali že Dianě porod Williama plánovaně vyvolali, aby se vešli do mezery v kalendáři Charlese.. mezi pólem a ještě čímsi.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová