William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
17.7.13 21:59

@Kelsey Nemyslím si, že by Kate nechali rodit v nějakých extrémních bolestech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
17.7.13 22:05

@eva valoi psali neco o hypnoze-jine tiseni bolesti nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
17.7.13 22:12
@aneta Opl píše:
On ten článek, co někdo dával odkaz, byl sice nazván Kate míří do porodnice, ale nebylo tam nic o tom, že doslova jede… Bylo to podle mne myšleno spíš tak, že už se to blíží a že se tam shromaždují novináři..

presne, tak to je

• Citovat
  • Upravit
2947
17.7.13 22:15

Taky sleduji :) zajímá mě to moc. I jejich svatbu jsem sledovala od začátku do konce. Nedávno jsem přemýšlela, že tak bych to nesledovala ani tady v Čechách. Třeba teď Zemanovo dceru :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
17.7.13 22:16

A taky tipuji holčičku :) ale myslím, že Diana to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
17.7.13 22:17
@palapa píše:
Třeba teď Zemanovo dceru :-D :-D
:mrgreen: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.7.13 22:17

I já sleduji. Ne tedy momentálně online na The Sun :mrgreen:, ale prostě to, že budou mít miminko.

Tipuju holčičku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
17.7.13 22:22

@palapa Někde jsem četla, že jméno musí schválit královna. Ale taky tam psali, že Diana bude druhé nebo třetí jméno, už si to přesně nepamatuju.Ale jako první jméno by to asi královna nerozdejchala.No necháme se překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
18.7.13 07:06

Podle mě dianu nedají. Ale bude mít jméno- xx diana jméno jeji matky pak ještě cosi a princess of. Nebo tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
18.7.13 08:26

Ahojky, taky sleduji :mavam:
V TV říkali, že po porodu pojede z porodnice posel do paláce s papírem, kde bude pohlaví, jméno a míry a to se vystaví na nějakou cedulku před palácem, takhle se to tam prý official oznamuje.
Jinak já bych možná tipla kluka :think: a tipuju, že v případě holky jméno Diana možná ani nepoužijí.
Jinak Kate se určitě v kontrakcích svíjet nebude, když bude zhypnotizovaná :mrgreen:, jen nevím, jak a kdy ji proberou, aby věděla, že už porodila a má dítě :think: :lol:, omlouvám se, o tomhle způsobu nic nevím, jen mi to připadne vtipné podle názvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
18.7.13 08:35
@verjanku píše:
Ahojky, taky sleduji :mavam:
V TV říkali, že po porodu pojede z porodnice posel do paláce s papírem, kde bude pohlaví, jméno a míry a to se vystaví na nějakou cedulku před palácem, takhle se to tam prý official oznamuje.

Taky jsem to takhle četla, ale nejsem odborník na královský protokol :lol:
Tipuju kluka a jméno vcelku tradiční :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
18.7.13 08:50

@Bisu
Tak to jsem stejného názoru, jinak ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
18.7.13 08:53

@verjanku :mavam: Ta hypnoza mi taky nejde do hlavy. Já byla v poslední fázi porodu tak v deliriu, že by mě jakýkoliv jiný oblbovák asi přizabil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
18.7.13 08:56

@Bisu
Já si nechala dát epi, nebudu si hrát na hrdinku, zub si taky nechám trhat opíchaný a ne zaživa :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
18.7.13 09:00

@donaga
myslím, že i pro Williama by Diana nebylo zrovna to echt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...