Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey na to jméno jsem teda taky zvědavá, ale trošku si myslím, že nás překvapí ![]()
Taky tipuju holčičku
Oznámili jména pro kluka a pro holku?
Pokdu ne, tak já tipiju Dianu
Myslím si, že dítko nebude mít jméno ani po rodičích, ani po prarodičích. Možná třeba druhé, třetí…sám William má jména čtyři…
Já jsem někde četla, že tabule s vyvěšeným jménem bude na paláci někde u brány a ne u nemocnice.
@Bunny puella jojo, taky si myslím že bude rodit, tam kde má, přeci jen k nim upírá zrak celej národ, tak to by bylo pro ně zklamání
toto si myslím, že teda dodrží ![]()
![]()
jsem si říkala, že by se to TADY někde nepropíralo
chudák holka - za každé situace s makeupem, s úsměvem.. sice věděla do čeho jde, ale stejně.. no a dnešní zpráva, že ministrině zahraničí nebude u porodu…
to snad nemyslej vážně
že ji zrovna nenechají rodit v parlamentu a v přímém přenosu.. ![]()
omlouvám se za vpadnutí do diskuze ![]()
@Tarinka píše:
@Bunny puella jojo, taky si myslím že bude rodit, tam kde má, přeci jen k nim upírá zrak celej národ, tak to by bylo pro ně zklamánítoto si myslím, že teda dodrží
určitě. Je to událost roku, jak jejich svatba…
@Navli jasně, ale bohužel je členem královské rodiny…to znamená, sledovaná pomalu i na WC
Takže porození následovníka trůnu není jako kdyby porodila Mařka ze Lhoty…
@Bunny puella píše:
Takže porození následovníka trůnu není jako kdyby porodila Mařka ze Lhoty…
Já myslím, že ji asi nikdo neuvidí, jak přijíždí do porodnice, myslím že maximálně auto a nazdar ![]()
@poosleda ona se ta ministryně nějak omlouvala, že to bylo pravidlo za dob, kdy se panovníkům mohli odcizit děti či co…že teď už je to zbytečný…ale nevím přesně. Ale mít nějakou ministryni u porodu, by musel být fakt „zážitek“
![]()