Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky taky sleduju
online sice ne ale ten je tady ![]()
http://www.thesun.co.uk/…ve-blog.html#…
Jinak já bych i tipla kluka…
A dítě podle mě bude mít 4 jména tak jako to má Will.
@donaga
Až tak to tam neznám, ona Diana byla nevěrná Charlesovi?
@verjanku píše:
@donaga
Až tak to tam neznám, ona Diana byla nevěrná Charlesovi?
Tay to neznám nějak přesně, ale Charles prznil tu Kamilu, co s ní je teď už před tím, než Dia začala pařit s tím svým… aspoň tak mi to říkal nějak podobně chlap, ale co já vím… Já ještě před měsícem nevěděla, že je těhotná.. ![]()
Holky já se sem vetřu, myslím že tam nebylo myšleno že bude rodit v hypnóze ten článek jsem taky četla a myslím že tam bylo o hypnoporodu a tím je myšleno tohle:
Jedná se o soubor různých uvolňovacích, dýchacích a relaxačních technik, odborných doporučení, metod a postupů, které vedou rodičku k původnímu, přirozenému porodu, t. j. aby rodila v souladu se svým tělem, děťátkem a přírodou - hladce a přirozeně, jen s mírným nepohodlím. Jde o přirozený a šetrný porod při plném vědomí.
jinak tipla bych si že to bude holčička ![]()
Ohledně pohlaví… oni by asi chtěli kluka, ať mají následníka.., ale po dvou vnucích - Wiil. a Harry už by holčička být mohla, ať je změna ![]()
No a jméno… tipla jsem Dianu, ale je fakt, že to moc tradiční není - královský rod určitě zvolí něco tradičního ![]()
@donaga píše:
Takhle to také chápu. Ale třeba v mém případě bych nevěřila, že bych se takhle uvolnit dokázalaAle věřím i tomu, že jestli je někdo k tomuhle přípustný, tak to může i bolesti dost omezit.
Viděla jsem dobrý dokumet o přirozeně vedeném porodu - taky jsem tak chtěla rodit(třetí dítě)…, ale nakonec z toho byl akutní císař… to jen tak na okraj, to je na jinou diskuzi ![]()
Já myslím že u holky to bude Elizabeth, Victorie, Diana, Carole…
A u kluka určitě bude ve jméně i Charles a William… ![]()
@terynka006 píše:
Holky já se sem vetřu, myslím že tam nebylo myšleno že bude rodit v hypnóze ten článek jsem taky četla a myslím že tam bylo o hypnoporodu a tím je myšleno tohle:Jedná se o soubor různých uvolňovacích, dýchacích a relaxačních technik, odborných doporučení, metod a postupů, které vedou rodičku k původnímu, přirozenému porodu, t. j. aby rodila v souladu se svým tělem, děťátkem a přírodou - hladce a přirozeně, jen s mírným nepohodlím. Jde o přirozený a šetrný porod při plném vědomí.
jinak tipla bych si že to bude holčička
Nedávno jsem viděla video z hypnoporodu a říkala jsem si, co to bude. Bylo to v podstatě, jak píšeš. Paní rodila v bazénu, v pološeru, měla u sebe akorát manžela, personál pro jistotu, ale ti byli snad někde ve vedlejší místnosti. Prakticky netlačila, nechávala to miminko samo vylézt. Když byla venku hlavička, hladila ho, pak si ho sama podržela, a až když bylo celé venku, manžel jí ho pomohl dát na tělo, přikryl je osuškou a oni takhle ve vodě vegetili ještě docela dlouho. Sestřička miminko jen skoukla a dál nic neřešili…
Kdyby se někdo chtěl pokochat ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
@kometa32
Jméno po tragicky zesnulé matce mi nepřijde úplně ok, ale jen můj názor
.