William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
18.7.13 13:44
@Shreya píše:
Ono je to asi úplně jedno, co se Kate narodí.
Betyna už vládne sto let a přežije čekajícího Charlese, Willa i miminko Kate dohromady a než na něj přijde řada na trůn,… to už my tady nebudem.
:mrgreen: :mrgreen:

A ja myslim ze uz je davno na svete jen to jeste neprasklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.7.13 13:46
@quinny píše: :mrgreen: :mrgreen:A ja myslim ze uz je davno na svete jen to jeste neprasklo :mrgreen:

To je taky možné :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.7.13 13:56

@subsomi No, je pravda, že je toto téma na úplně jinou diskuzi a asi není úplně nutné tady rozebírat porody… kvůli Kate :mrgreen:, ale já si myslím, že právě proto, že ti vyvolávali porod, tak právě proto to nakonec skončilo CS, ptž miminka a tělo prostě ještě nebyli připravené… o tom právě celý ten dokument je - že lékaři do toho zbytečně moc zasahují… ale chápu, že u dvojčat je to něco jiného než u jednoho plodu. Proto asi chtěli vyvolat…

Já jsem první rodila před 19lety… druhé před třemi… bylo to skoro stejné - přístup, postupy… jen o těch hodně let později - ale bylo to kupodivu hodně rychlé… od začátku kontrakcí za tři hodiny bylo po všem i se šitím :pankac:
třetí porod jsem plánovala trochu podle toho dokumentu - hlavně přítmí a at mi dají čas - nepíchat vodu, nestříhat hráz - ale byl to třetí porod, takže to by se pravděpodobně asi ani tak nemuselo stříhaat… byl to první porod, na který jsem se těšila :lol:, fakt jsem se poprvé nebála… ale porodila jsem ve 27tt - najednou z čista jasna kontrakcepo minutě a po okamžitém přijezdu do nemocnice byl malý akutním CS do 15minut na světě… viz metřík.
Myslela jsem si, že mě u třetího už nemůže nic překvapit :roll: 8)

Slibuji, že už o porodech končím :kytka: a budu už jen čekat na Kate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
18.7.13 14:01

@3HE
vím, že je to na jinou diskuzi, spíš jsem chtěla něco k tomu hypno-porodu, prostě být v poho.
Já jsem si toho v těhu taky načetla mnoho, ale pořád jsme vzdau v hlavě věděla, že s dvojčaty to nemusí být tak jak si představuju a že nebudu moci lékařům odporovat a vymýšlet si tolik, jako kdybych měla jen jedno dítě. A tomu vyvolávání jsem se 4 dny bránila, ale 38+0 je pro dvojčata termín, navíc jsme měla těh. cukrovku, takže mi řekli, že každý den je už riziko pro mě i děti, lékaři by asi volili hned císař, ale tím, že byli oba hlavičkou dolů, tak jsem chtěla přirozeně, bohužel nakonec to stejně byl císař :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.7.13 14:03

@3HE to je pravdepodobne ze to u @subsomi mohlo byt vyvolavanim. Nicmene tady bych se lekaru zastala. U dvojcat je to vazne riziko a to vyvolavani se doporucuje. Tam se muze pokazit vic veci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.7.13 14:04

@subsomi No, to tě velice obdivuji :palec:, že jsi chtěla rodit přirozeně - já čekat dvojčata, tak o tom ani neuvažuji. Jsem srab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.7.13 14:05
@quinny píše:
@3HE to je pravdepodobne ze to u @subsomi mohlo byt vyvolavanim. Nicmene tady bych se lekaru zastala. U dvojcat je to vazne riziko a to vyvolavani se doporucuje. Tam se muze pokazit vic veci ;)

však ano, já jsem taky psala, že u dvojčat je to jiné… a @subsomi byla riziková…

spíš jsem chtěla poukázat na to, že se příliš často vyvolávají porody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.7.13 14:05

@subsomi hlavne si to nevycitej. Zkusila jsi to a to je hrozne moc pro tebe i pro deti ze ten zazitek mate :hug: :srdce:

A uz mlcim a cekam na kralovskeho potomka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.7.13 14:10
@quinny píše:
@subsomi hlavne si to nevycitej. Zkusila jsi to a to je hrozne moc pro tebe i pro deti ze ten zazitek mate :hug: :srdce:A uz mlcim a cekam na kralovskeho potomka :mrgreen:

Já taky mlčím a čekám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
18.7.13 14:14
@quinny píše:
@subsomi hlavne si to nevycitej. Zkusila jsi to a to je hrozne moc pro tebe i pro deti ze ten zazitek mate :hug: :srdce:A uz mlcim a cekam na kralovskeho potomka :mrgreen:

No jo asi 2 měsíce mě to trápilo, že to nešlo přirozeně, obrečela jsem to :roll: ale časem jsem to vzala jako fakt a vím, že to lékaři nedělali ze svého rozmaru, ale pro bezpečnost dětí.
Jo a už dost o porodech „obyčejných“ lidí. Tady přece čekáme na „královské“ mimino :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.7.13 14:14

@3HE to jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.7.13 14:31

Nepřijde vám někomu že je to hrozně načančaný? pokoj bez výbavy, kate za celý tehotenství snad nic nepřibrala a vypadá pořád stejně, břicho má jak vycpaný… :// nvm nvm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
18.7.13 14:36
@tassenta píše:
Nepřijde vám někomu že je to hrozně načančaný? pokoj bez výbavy, kate za celý tehotenství snad nic nepřibrala a vypadá pořád stejně, břicho má jak vycpaný… :// nvm nvm

Třeba je skromná a nepotřebuje u porodu záclonky s krajkama… královské miminko, krásné královské bříško… já jsem moc fotek neviděla, ale asi se nebude ukazovat v posledním stadiu - bolavá a oteklá… beztak jsou ty fotky trošku staršího data :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.7.13 18:16
@tassenta píše:
Nepřijde vám někomu že je to hrozně načančaný? pokoj bez výbavy, kate za celý tehotenství snad nic nepřibrala a vypadá pořád stejně, břicho má jak vycpaný… :// nvm nvm

Mi je to právě sympatické, že nikde nevystavuje břicho, že neukazuje co všechno má koupeno za výbavičku, že nevyžaduje super hyper luxusní pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.7.13 18:29

@tassenta další konspirační teorie jako u Beyonce, že jí dítě někdo odnosil? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie