Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stejně rodit pod takovým tlakem, že je včichni sledují to musí být strašné, alespoň, že ji nenutí do té tradice, že má být u porodu ta ministrině
nebo alespoň jsem to někde četla, že tradici poruší, že už to není třeba.
Já myslím, že kdyby tam byla jedna, tak by to zas tak nevadilo, já tam měla studenty a bylo mi to šumák
ale asi i pani ministrině je ráda, že tam nemusí bejt
jinak je to z důvodu záměny dítěte, myslím, něco co se přechovalo z historie, když by třeba miminko bylo nějak nemocný a jim by se hodil nějakej zdravej panovník, nebo různý čachry s vlastníma a nevlastníma potomkama, tak aby to nevyměnili… ale ani u porodu Williama už nikdo takovej nebyl ![]()
@Kelsey Ahoj, ty seš tady taky? ![]()
To by bylo moc pěkné od nich, kdyby holce dali jméno po babičce, ptž Diana byla SKVĚLÁÁÁÁ
![]()
@3HE píše:
@Kelsey Ahoj, ty seš tady taky?To by bylo moc pěkné od nich, kdyby holce dali jméno po babičce, ptž Diana byla SKVĚLÁÁÁÁ
![]()
![]()
![]()
No jo, já jim taky fandím
![]()
Pak hodte info holky., ja nestíham sledovat
![]()
narodit by se mohla Holka jmenem DIANA
@Bunny puella píše:
@poosleda ona se ta ministryně nějak omlouvala, že to bylo pravidlo za dob, kdy se panovníkům mohli odcizit děti či co…že teď už je to zbytečný…ale nevím přesně. Ale mít nějakou ministryni u porodu, by musel být fakt „zážitek“![]()
![]()
Tak na bbc nic o tom, že by už jela nic není… A tipuju, že by to tam bylo. Ale predstava, že rodim a pod okny dav novinářů… No ale jak se říká, sdílena radost dvojnásobná radost… ![]()
Přesně tak, rodit pod takovým lakem musí být šélené ![]()
Jsem, ale též zvědavá co to bude ![]()
No jo, holky, já myslím že se totiž nerodí, že ten nadpis, když si to přečtete, je jako myšlenej, co se bude dít, když pojede do porodnice
myslim, že už by toho byl plnej internet ![]()
Teď jsem si vzpomněla, že jak jsem ležela v porodnici v dubnu, tak ve 4 patře na 6ti nedělí a porodní sál je v prvním patře paní, která zrovna rodila byla jesně, zřetelně slyšet, jak křičela a vzlykala až k nám na patro
.
Taky bych nechtěla být v Kate kůžu pod okny dav novinářů a čumilů, chudina teď jestli si může zakřičet nebo jí to etiketa nedovoluje
![]()
On ten článek, co někdo dával odkaz, byl sice nazván Kate míří do porodnice, ale nebylo tam nic o tom, že doslova jede… Bylo to podle mne myšleno spíš tak, že už se to blíží a že se tam shromaždují novináři..
Také to sleduju ale na druhou stranu Kate tenhle mediální zájem vůbec nezávidím, musí to být na palici ale holt věděla „do čeho jde“ ![]()
Jinak také tipuju holčičku ![]()