William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
17.7.13 21:44

Stejně rodit pod takovým tlakem, že je včichni sledují to musí být strašné, alespoň, že ji nenutí do té tradice, že má být u porodu ta ministrině 8o nebo alespoň jsem to někde četla, že tradici poruší, že už to není třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
17.7.13 21:47

Já myslím, že kdyby tam byla jedna, tak by to zas tak nevadilo, já tam měla studenty a bylo mi to šumák :mrgreen: ale asi i pani ministrině je ráda, že tam nemusí bejt :lol: jinak je to z důvodu záměny dítěte, myslím, něco co se přechovalo z historie, když by třeba miminko bylo nějak nemocný a jim by se hodil nějakej zdravej panovník, nebo různý čachry s vlastníma a nevlastníma potomkama, tak aby to nevyměnili… ale ani u porodu Williama už nikdo takovej nebyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.7.13 21:50

@Tarinka
psali, že naposled dodrželi tradici u Alžbety II.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
17.7.13 21:50

Tipuju kluka :-) A bude se jmenovat HELMUT :-D

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
17.7.13 21:51

@Kelsey Ahoj, ty seš tady taky? :mrgreen:

To by bylo moc pěkné od nich, kdyby holce dali jméno po babičce, ptž Diana byla SKVĚLÁÁÁÁ :kytka: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.7.13 21:52
@3HE píše:
@Kelsey Ahoj, ty seš tady taky? :mrgreen:To by bylo moc pěkné od nich, kdyby holce dali jméno po babičce, ptž Diana byla SKVĚLÁÁÁÁ :kytka: :andel: :andel: :andel:

No jo, já jim taky fandím :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698

Pak hodte info holky., ja nestíham sledovat :lol: :lol:
narodit by se mohla Holka jmenem DIANA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
@Bunny puella píše:
@poosleda ona se ta ministryně nějak omlouvala, že to bylo pravidlo za dob, kdy se panovníkům mohli odcizit děti či co…že teď už je to zbytečný…ale nevím přesně. Ale mít nějakou ministryni u porodu, by musel být fakt „zážitek“ :roll: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
17.7.13 21:54

Tak na bbc nic o tom, že by už jela nic není… A tipuju, že by to tam bylo. Ale predstava, že rodim a pod okny dav novinářů… No ale jak se říká, sdílena radost dvojnásobná radost… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018

Přesně tak, rodit pod takovým lakem musí být šélené :(
Jsem, ale též zvědavá co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030

@Bunny puella me bylo nakonec sumak, kdo tam byl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
17.7.13 21:55

No jo, holky, já myslím že se totiž nerodí, že ten nadpis, když si to přečtete, je jako myšlenej, co se bude dít, když pojede do porodnice :think: myslim, že už by toho byl plnej internet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.7.13 21:57

Teď jsem si vzpomněla, že jak jsem ležela v porodnici v dubnu, tak ve 4 patře na 6ti nedělí a porodní sál je v prvním patře paní, která zrovna rodila byla jesně, zřetelně slyšet, jak křičela a vzlykala až k nám na patro :mrgreen:.
Taky bych nechtěla být v Kate kůžu pod okny dav novinářů a čumilů, chudina teď jestli si může zakřičet nebo jí to etiketa nedovoluje :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
17.7.13 21:58

On ten článek, co někdo dával odkaz, byl sice nazván Kate míří do porodnice, ale nebylo tam nic o tom, že doslova jede… Bylo to podle mne myšleno spíš tak, že už se to blíží a že se tam shromaždují novináři..

• Citovat
  • Upravit
9090
17.7.13 21:59

Také to sleduju ale na druhou stranu Kate tenhle mediální zájem vůbec nezávidím, musí to být na palici ale holt věděla „do čeho jde“ :)

Jinak také tipuju holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová