William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
22.7.13 09:05
@Tarinka píše:
No na SC nechtěla, tak nevím, snad není v porodnici jen tak preventivně aby jí sledovali…, jinak budem čekat ještě tejden :cert: :)

Třeba má jen poradnu a monitor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.7.13 09:06
@kjhui píše:
@KPKristy
No psali že Dianě porod Williama plánovaně vyvolali, aby se vešli do mezery v kalendáři Charlese.. mezi pólem a ještě čímsi.. :roll:

To je fakt šíííílený!
Ale je možný, že téhle ho taky vyvolají, aby si její výsost prababka mohla v klidu odjet poválet šunky :| :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
22.7.13 09:08

.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
22.7.13 09:08

@KPKristy jeji vysost prababka, tomu rikam titul :mrgreen: :mrgreen: uprimne doufam, ze maji oba tolik rozumu a sily, aby toto nedovolili…i kdyz, kdo vi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.7.13 09:09

@kjhui a já zrovna včera slyšela ve zprávách, že jim bude zdravotní sestra pomáhat několik týdnů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.7.13 09:11

Jojo, mně se zdá že Kate je taková normální holka, že se to snaží dělat po svým… no uvidíme co z toho bude :think: jednou se to dítě narodit bude muset :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
22.7.13 09:13

@KPKristy jj, tusim, ze to zminovali v souvislosti s tim, ze si ji sami vybrali (nebyla jim „pridelena“) a platit si ji taky budou sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.7.13 09:34
@CokeLady píše:
Myslím, že jí budou vyvolávat. Myslím, že monitor mají třeba v paláci :nevim: že nejezdí každou chvíli do nemocnice na ozvy. Jen ta ježibaba Alžběta, ať už se to narodí, že se chystá na dovolenou… kravka. :*

Tak porodí, když bude Alžběta na dovolené, no bóže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.7.13 09:36

http://www.blesk.cz/…rodnice.html
Třeba už se všichni dočkáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.7.13 09:40
@CokeLady píše:
Myslím, že jí budou vyvolávat. Myslím, že monitor mají třeba v paláci :nevim: že nejezdí každou chvíli do nemocnice na ozvy. Jen ta ježibaba Alžběta, ať už se to narodí, že se chystá na dovolenou… kravka. :*

To snad byl jen takovej královskej vtípek :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
22.7.13 09:41

Na ČT24 to docela podrobně rozebírají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.7.13 09:43
@CokeLady píše:
To asi nejde, kvůli protokolu. Info jde ke královně, u tohodle nemůže z ceremoniálního hlediska chybět.

Myslíš, že teďka u toho narození bude nějakej ceremoniál? :think: Já bych tipla, že babka bude až u křtin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.7.13 09:44
@Zuziky píše:
@KPKristy jj, tusim, ze to zminovali v souvislosti s tim, ze si ji sami vybrali (nebyla jim „pridelena“) a platit si ji taky budou sami…

Tak to jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.7.13 09:46
@donaga píše:
No ale přece nejede na druhý konec světa.

Ale já prostě jedu, a ty jedno mimino se koukej narodit! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
22.7.13 09:48
@Tarinka píše:
Myslíš, že teďka u toho narození bude nějakej ceremoniál? :think: Já bych tipla, že babka bude až u křtin :)

Will musi zavolat nejdriv ji, ona to pak da vedet tusim ministerskemu predsedovi a teprve pak se to muze dozvedet „prosty lid“ :mrgreen: (vyvesi oznameni na branu palace- akorat nevim, jestli Buckinghamu nebo Kensingtonu)

@CokeLady jsem si predstavila v parku pred Buckinghamem :mrgreen: :mrgreen: no, jeste tak max v Highgrove by to slo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová