Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarinka píše:
No na SC nechtěla, tak nevím, snad není v porodnici jen tak preventivně aby jí sledovali…, jinak budem čekat ještě tejden![]()
Třeba má jen poradnu a monitor ![]()
@kjhui píše:
@KPKristy
No psali že Dianě porod Williama plánovaně vyvolali, aby se vešli do mezery v kalendáři Charlese.. mezi pólem a ještě čímsi..
To je fakt šíííílený!
Ale je možný, že téhle ho taky vyvolají, aby si její výsost prababka mohla v klidu odjet poválet šunky
![]()
@KPKristy jeji vysost prababka, tomu rikam titul
uprimne doufam, ze maji oba tolik rozumu a sily, aby toto nedovolili…i kdyz, kdo vi ![]()
@kjhui a já zrovna včera slyšela ve zprávách, že jim bude zdravotní sestra pomáhat několik týdnů ![]()
Jojo, mně se zdá že Kate je taková normální holka, že se to snaží dělat po svým… no uvidíme co z toho bude
jednou se to dítě narodit bude muset
![]()
@KPKristy jj, tusim, ze to zminovali v souvislosti s tim, ze si ji sami vybrali (nebyla jim „pridelena“) a platit si ji taky budou sami…
@CokeLady píše:
Myslím, že jí budou vyvolávat. Myslím, že monitor mají třeba v paláciže nejezdí každou chvíli do nemocnice na ozvy. Jen ta ježibaba Alžběta, ať už se to narodí, že se chystá na dovolenou… kravka.
Tak porodí, když bude Alžběta na dovolené, no bóže ![]()
http://www.blesk.cz/…rodnice.html
Třeba už se všichni dočkáme ![]()
@CokeLady píše:
Myslím, že jí budou vyvolávat. Myslím, že monitor mají třeba v paláciže nejezdí každou chvíli do nemocnice na ozvy. Jen ta ježibaba Alžběta, ať už se to narodí, že se chystá na dovolenou… kravka.
To snad byl jen takovej královskej vtípek
![]()
@CokeLady píše:
To asi nejde, kvůli protokolu. Info jde ke královně, u tohodle nemůže z ceremoniálního hlediska chybět.
Myslíš, že teďka u toho narození bude nějakej ceremoniál?
Já bych tipla, že babka bude až u křtin ![]()
@Zuziky píše:
@KPKristy jj, tusim, ze to zminovali v souvislosti s tim, ze si ji sami vybrali (nebyla jim „pridelena“) a platit si ji taky budou sami…
Tak to jo…
@donaga píše:
No ale přece nejede na druhý konec světa.
Ale já prostě jedu, a ty jedno mimino se koukej narodit! ![]()
@Tarinka píše:
Myslíš, že teďka u toho narození bude nějakej ceremoniál?Já bych tipla, že babka bude až u křtin
Will musi zavolat nejdriv ji, ona to pak da vedet tusim ministerskemu predsedovi a teprve pak se to muze dozvedet „prosty lid“
(vyvesi oznameni na branu palace- akorat nevim, jestli Buckinghamu nebo Kensingtonu)
@CokeLady jsem si predstavila v parku pred Buckinghamem
no, jeste tak max v Highgrove by to slo ![]()