Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mrňátko Taky jsem rak, ale o tom, že jsem milá občas pochybuju
Jinak Anglie šílí a prababička Alžběta je potěšena-no alespoň něco ![]()
@Sphynx Lady Raci jsou upřímní, empatičtí, rádi pomáhají ostatním. To se mu taky neztratí.
Ale uznávam, průbojnost na svém poctu potřebovat bude. Takovej rak švihnutej lehce lvem… Myslim, že to nemá špatně rozehraný. ![]()
@renda81 Tak střelci jsou úplně nejlepší. To moje mrňátko je toho důkazem. ![]()
@jířa6 Snad bys nečekala od královny citový projev. Ona asi rak není, že? ![]()
Neviděly jste noční tel. noviny?? tam o tom bylo a líbila se mi ta projekce na mrakodrapu jak tam letěl čáp a bylo tam napsáno že je to kluk to bylo nádherný, a oslavující lidi jakej měli udělanej krásnej dort k narození
@Mrňátko To 100% ne
Maximálně nějaký neznámý „lední-ledový“ druh ![]()
Když se tak dohadujete o znamení, tak já mám doma lvíčka a už ví, co je důležité. Včera mi ukázal na hruď a já mu říkám, že too jsou prsa v naivním domění, že stejně jako ignorované oči a uši bude slovíčko rychle zapomenuto. No, dneska při převlíkání na mě ukazoval a spustil p—sa. Sice od tématu, ale nedalo mi to nezmínit.
Já čumím na chanel 4 a tam tedy zatím nic. No jo, když někdo kouká na takové programy beze zpráv, pak se diví, že neví, co se v centru děje ![]()
@trpaslinka Sky News, tam to žije
Ale všechno info je tady na emiminu, takže o nic nepřicházíš ![]()
Je narozená 21.4., takže je asi poslední den Berana, ne?
ale já si nemůžu pomoct, ale zas tak bych ji neodsuzovala…Podle mě je dítětem své doby, je to ještě panovnice ze staré školy a i když určitě udělala navenek plno chyb, tak myslím že není tak povrchní a studená, jak někdy na veřejnosti působí. Já ji mám náhodou docela ráda.@jířa6 píše:
@Mrňátko To 100% neMaximálně nějaký neznámý „lední-ledový“ druh
@elanaa píše:
Je narozená 21.4., takže je asi poslední den Berana, ne?
Kdo je narozený 21.4.?
![]()
@Denpry Alžběta II. Řešilo se tu, že určitě není jemný a citlivý rak a někdo pak psal, že bude nějaký ledový-lednový druh ![]()