William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
23.7.13 11:09

@KPKristy Já viděla fotku, kde byla hlava od Kokty :D :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.7.13 11:14
@trpaslinka píše:
A Katina kadeřnice prý je už v nemocnici. Takže syn bude možná ukázán ještě před polednem uk času.

To by bylo supr, kdyby ho ukázali. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.7.13 11:28
@Denpry píše:
@KPKristy Já viděla fotku, kde byla hlava od Kokty :D :pocitac:

Bože Kriste, ty to vidíš… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
23.7.13 11:31

@trpaslinka Kdyť je u armády, ne? Tam si asi nemůže dělat, co chce :)
Snad ho teda ukážou. Jsem zvědavá ;) a s tim jménem si teda dávají na čas. Proč? Kdyť už to určitě maj dávno vymyšlený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185

@Sphynx Lady jsou to jen spekulace, ale přítomnost kadeřnice naznačuje, že by k tomu mohlo dojít. Teď sice ranní special skončil, ale bude „this morning“ což je něco jako snídaně s novou, takže určitě o nic neprijdu :) no, pokud se bude něco dít až odpoledne, tak o něco přijdu, protože můj syn je pro mě důležitější jak tv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185

@Sphynx Lady jsou to jen spekulace, ale přítomnost kadeřnice naznačuje, že by k tomu mohlo dojít. Teď sice ranní special skončil, ale bude „this morning“ což je něco jako snídaně s novou, takže určitě o nic neprijdu :) no, pokud se bude něco dít až odpoledne, tak o něco přijdu, protože můj syn je pro mě důležitější jak tv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.7.13 11:43

@Mrňátko na registraci mají 6 týdnů (předpokládám, že jsou na ně stejné zákony) do té doby je to v evidenci jako male/female příjmení matky. Pokud rodiče řeknou jméno, může se do nemocničních papírů napsat, ale platí až jméno, které se nahlásí na matrice při registraci. Kdy se ohlásí jméno prince zatím není známo, ale předpokládá se, že asi tak za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.7.13 13:21

@trpaslinka Ahooj, něco nového u vás? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.7.13 13:48

Nic. Už dávají lunch with Gino, tak nevím, jestli by přerušili a nebo dalimezzi pořady a nebo co. Jak tlak, až tak moc nesledují, abych projížděla net. Na těch pár kanálů, co tu chytím je ITV asi ještě nejlepší máty zprávy. Ale za hodinu budou myslím hodinové zpravy zase. Ale to tu už možná nebudu. Podle toho, kdy se kluk vzbudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.7.13 13:49

Tak kecám. Za půl hodiny a ty zprávy budou také půlhodinové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.7.13 14:31

Kensington palace ohlásil, že se miminko ukáže světu pravděpodobně dnes večer či během zítřka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.7.13 14:32
@trpaslinka píše:
Kensington palace ohlásil, že se miminko ukáže světu pravděpodobně dnes večer či během zítřka

To půjdou z porodnice kanálama, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.7.13 14:35

@KPKristy co já vim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.7.13 14:36
@trpaslinka píše:
@KPKristy co já vim?

No jedině. Protože fotit matku po porodu už není neetické, takže kdyby šli dveřma, bez ostychu by je vyblejskli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.7.13 14:55

Holky a ono se normálně pouští z porodnice hned druhý den po porodu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie