Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@trpaslinka píše:
A Katina kadeřnice prý je už v nemocnici. Takže syn bude možná ukázán ještě před polednem uk času.
To by bylo supr, kdyby ho ukázali. ![]()
@trpaslinka Kdyť je u armády, ne? Tam si asi nemůže dělat, co chce ![]()
Snad ho teda ukážou. Jsem zvědavá
a s tim jménem si teda dávají na čas. Proč? Kdyť už to určitě maj dávno vymyšlený.
@Sphynx Lady jsou to jen spekulace, ale přítomnost kadeřnice naznačuje, že by k tomu mohlo dojít. Teď sice ranní special skončil, ale bude „this morning“ což je něco jako snídaně s novou, takže určitě o nic neprijdu
no, pokud se bude něco dít až odpoledne, tak o něco přijdu, protože můj syn je pro mě důležitější jak tv ![]()
@Sphynx Lady jsou to jen spekulace, ale přítomnost kadeřnice naznačuje, že by k tomu mohlo dojít. Teď sice ranní special skončil, ale bude „this morning“ což je něco jako snídaně s novou, takže určitě o nic neprijdu
no, pokud se bude něco dít až odpoledne, tak o něco přijdu, protože můj syn je pro mě důležitější jak tv ![]()
@Mrňátko na registraci mají 6 týdnů (předpokládám, že jsou na ně stejné zákony) do té doby je to v evidenci jako male/female příjmení matky. Pokud rodiče řeknou jméno, může se do nemocničních papírů napsat, ale platí až jméno, které se nahlásí na matrice při registraci. Kdy se ohlásí jméno prince zatím není známo, ale předpokládá se, že asi tak za týden.
Nic. Už dávají lunch with Gino, tak nevím, jestli by přerušili a nebo dalimezzi pořady a nebo co. Jak tlak, až tak moc nesledují, abych projížděla net. Na těch pár kanálů, co tu chytím je ITV asi ještě nejlepší máty zprávy. Ale za hodinu budou myslím hodinové zpravy zase. Ale to tu už možná nebudu. Podle toho, kdy se kluk vzbudí
Kensington palace ohlásil, že se miminko ukáže světu pravděpodobně dnes večer či během zítřka
@trpaslinka píše:
Kensington palace ohlásil, že se miminko ukáže světu pravděpodobně dnes večer či během zítřka
To půjdou z porodnice kanálama, ne? ![]()
@trpaslinka píše:
@KPKristy co já vim?
No jedině. Protože fotit matku po porodu už není neetické, takže kdyby šli dveřma, bez ostychu by je vyblejskli ![]()
Holky a ono se normálně pouští z porodnice hned druhý den po porodu? ![]()