William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
24.7.13 09:09
@kjhui píše:
Kdo jste včera koukal na přímý přenos s odjezdu, taky jste si všimly jak si Kate ještě pořád drží rukama bříško a sem tam pohladí? :-) I když už je svišť venku? Takový ten post-těhotenský postoj co je automatický a podvědomý ještě pár dní po porodu.. Něco z jejich chování může být zahrané pro kamery, ale tohle ne :-)

Já si všimla jak má pořád sepnutý ruce pod bříškem a tím to bříško ještě spíš vyniklo, že ho spíš automaticky vystavovala než zakrývala :) taky jsem dlouho hladila břicho po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edwardka
24.7.13 10:35
@Tykvička píše:
@Bisu Bisu, my to takto měli - v porodnici jsme předem formulář nevyplňovali s tím, že jméno vybereme až poté, co mimi udidíme a slíbili jsme, že to zvládneme cca do druhého dne od porodu.. Nakonec se to vyřešilo hned na sále a jsem za to ráda, protože jinak by mimi mělo jiné jméno, sice hezké, ale k němu nesedící..

Taky si myslím, že by měli mít rodiče tu možnost pojmenovat své dítě až poté, co jej uvidí.. Moc nechápu, proč se to nutně musí vypisovat předem. Klidně bych dala ultimátum třeba nejpozději druhý den, ale přijde mi to lepší než před porodem.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7797
24.7.13 10:37

@elanaa
Já tipovala kluka :dance: A Kate i William jsou sympaťáci, sledovala jsem i svatbu a nechápu ty negativní komentáře na novinkách, atd… Přeju jim to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
24.7.13 10:42

.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edwardka
24.7.13 10:46

@kjhui Hmm, je mi to jasné.. Chtělo by to vychytat v porodkách jinak, aby k takovému „kiksu“ nedošlo..

• Citovat
  • Upravit
31384
24.7.13 10:51
@verjanku píše:
@elanaa
Já tipovala kluka :dance:

tak to jsi první :lol:, gratuluju :mrgreen: Komentáře na Novinkách jsou žumpa, ať jde o jakékoli téma, sebehezčí, sebesmutnější, sebereálnější, sebeduchovnější…vždy tam vede ten nejdebilnější komentář ze všech :roll: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
24.7.13 10:53

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edwardka
24.7.13 11:00

@kjhui Máš pravdu - to se radši spokojím se jménem, které možná tak nesedí, ale stejně si na něj zvyknu ať dříve, či později.. V provnání s třebíčskou kauzou je „nesedící“ jméno jenom prkotina. Teď ještě dokopat chlapa, aby se teda nebál jít k porodu a ohlídal to tam :lol:

• Citovat
  • Upravit
2642
24.7.13 11:06

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.7.13 11:08
@kjhui píše:
@Edwardka
Tak mu dej zodpovědný úkol hlídat dítě aby ho nevyměnili a podávat ti pití.. :palec:By mě stejně zajímalo co tam dělal pan princ u porodu.. jestli stál jako tvrdé Y nebo normálně fungoval.. nebo seděl vedle v salónku a popíjel šery :-)

„Miláčku, dýchej jako pejsek, uf uf uf…“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
24.7.13 11:09

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Edwardka
24.7.13 11:11

@kjhui Údajně si chtěl porod natáčet na kameru se říkalo..
Ten můj na tom bude asi hůř než já, ale spousta okolností mě nutí ho tam chtít - tak se bude muset pochlapit. Pak si může dát šery klidně celý barel :lol:

• Citovat
  • Upravit
7797
24.7.13 11:14
@kjhui píše:
A ještě jeden dotaz na pozorovatelky a rýpalky, nevíte co se tam stalo za incident mezi tím než odpovídali na dotazy, pak zalezli dát dítě do sedačky, a pak odjeli? Lítali tam caddyové a řvali get out of there na někoho nahoře nebo za fotografy..? Nepíšou o tom někde něco?
A lítali tam vrtulníky skynews, nejsou někde záběry jestli je sledovali i po cestě? Přišlo mi divné že si dovolí bez ochranky, jen s jedním komorníkem bo co to bylo, odjet, bez doprovodných vozidel.. a hlavě dva následníci v jednom voze, což se nesmí. vždyť i na pohřeb Diany musel Charles a William ve dvou letadlech.. Tak si říkám jestli opravdu tak kašlou na tradice (a bezpečnostní opatření) a jsou „normální“ nebo to bylo jen divadlo pro kamery a za rohem si přesedli nebo dostali masivní doprovod?
¨Tohle mě taky napadlo a zajímalo by mě to…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
24.7.13 11:15
@kjhui píše:
A ještě jeden dotaz na pozorovatelky a rýpalky, nevíte co se tam stalo za incident mezi tím než odpovídali na dotazy, pak zalezli dát dítě do sedačky, a pak odjeli? Lítali tam caddyové a řvali get out of there na někoho nahoře nebo za fotografy..? Nepíšou o tom někde něco?
A lítali tam vrtulníky skynews, nejsou někde záběry jestli je sledovali i po cestě? Přišlo mi divné že si dovolí bez ochranky, jen s jedním komorníkem bo co to bylo, odjet, bez doprovodných vozidel.. a hlavě dva následníci v jednom voze, což se nesmí. vždyť i na pohřeb Diany musel Charles a William ve dvou letadlech.. Tak si říkám jestli opravdu tak kašlou na tradice (a bezpečnostní opatření) a jsou „normální“ nebo to bylo jen divadlo pro kamery a za rohem si přesedli nebo dostali masivní doprovod?

Tak za ním v záběru bylo vidět, jak odjížděl, že vyráží druhé auto. Takže si myslím, že doprovod měli ze zadu ihned a někde za rohem jistě další a další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
24.7.13 11:16

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...