Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono je to kvůli tomu, že ne všude je otec u porodu a matka je většinou v rauši, takže to nemusí uhlídat(někdy je i otec v rauši
) V Třebíči ale taky měly děti kř. jména a stejně to záměně nazabranilo + to co popisují holky.. Mému miminu teda napsala hned číslo na břicho, muž ji fotil při „odbavování“ a když mi ji donesly, hned jsem to kontrolovala
Když je někde chaos, tak ani čárové kódy to nezachrání ![]()
@kjhui píše:
By mě stejně zajímalo co tam dělal pan princ u porodu.. jestli stál jako tvrdé Y nebo normálně fungoval.. nebo seděl vedle v salónku a popíjel šery
Co to je normálně fungoval? Mi přítel ze začátku podával pití a pomohl svlíknout pod sprchou, ale pak už tam jen seděl (a dokonce usnul) já jsem po něm nic nepotřebovala, stačilo mi věomí, že tam je a fuňěla jsem si sama ![]()
Kate má bříško dost ještě dost veliké a já tipuji, že to bude maličký William ![]()
Chlapečka jsem si tipla ![]()
Spekulace o tom, co dělal tatínek u porodu a podobně, tady vůbec nechápu… ![]()
@kjhui že? tenhle čas na vymýšlení detailů jim docela závidím ![]()
Podle mě puntíkované šaty, prsten i porod v této konkrétní porodnici měla být jakási pocta Dianě ![]()
Jinak spekulace o tom, co dělal tatínek u porodu já naprosto chápu. To s tím souvisí a taky mě zajímá, „co tam asi dělal“. Jestli jen přihlížel zpovzdálí nebo se aktivně zapojil, omýval rty a držel za ruku. Nevidím na tom nic nepřístojného ![]()
@KPKristy píše:
Jinak spekulace o tom, co dělal tatínek u porodu já naprosto chápu. To s tím souvisí a taky mě zajímá, „co tam asi dělal“. Jestli jen přihlížel zpovzdálí nebo se aktivně zapojil, omýval rty a držel za ruku. Nevidím na tom nic nepřístojného
Přesně. Taky by mě to zajímalo. ![]()
Tak si říkám, že mi je docela líto, že se toho Diana nedožila… ![]()
Já bych si tipla, že zrovna TENHLE tatínek dělal přesně to, co po něm jeho žena chtěla…tj. pokud si přála, aby jí masíroval a hladil a dával pití, tak tam byl a dělal to, pokud si přála rodit v soukromí, tak ji respektoval a nikam se netlačil…
ale dost bych se divila, kdyby pil teda v předpokoji cherry jako Charles…jednak (na Charlesovu obranu) v roce 82 a 80nevímkolik (kdy se narodil Harry) ještě otec u porodu asi nebyl nic běžného ani na Západě a druhak realita je taková, Charles svou ženu ani v době, kdy rodila první dítě, tj. rok po svatbě, pravděpodobně nemiloval, takže mu bylo svým způsobem jedno, co se vedle odehrává, šlo hlavně o dědice, kterého čekala ![]()
@kjhui No, uvidíme