William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
24.7.13 14:04

Královský protokol určuje při setkání s královským potomkem, včetně miminek, se mu uklonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.7.13 14:06
@Tarinka píše:
Právě chytrá moc nebyla :oops:

Dobře, tak přirozeně inteligentní. To bych jí neupírala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
24.7.13 14:07

V televizi jim italsky kuchař dává zabrat. Pozdravil prince Williema a jeho rodinu pozdravem „ciao bella“ atd. Ovšem asi se jedná o dvojniky, protože při zabereh miminka tam dávají obličej Gina. Chjo. Na chvilku jsem si naivně myslela, že to je skutečná rodinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.7.13 14:09

@trpaslinka, já nechápu, a upřímně mi to přijde ujetý až trapný, že ti dvojníci prakticky žijí jejich život. Teď všude polezou s miminem a budou dělat vše jako ti skuteční. A co je nejvíc zarážející, že lidi jim to žerou a chovají se jako by to bylo doopravdy, to je úchylný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
24.7.13 14:09

Tak to vážně jsou dvojnici. Ale v první chvíli to vypadalo tak skutečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 14:11
@KPKristy píše:
Dobře, tak přirozeně inteligentní. To bych jí neupírala…

to já ji vůbec neupírám, já ji vůbec nechci hanit, já jen naspala jak jsem ji vnímala dřív a jak ji vnímám teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.7.13 14:18
@KPKristy píše: … Jestli jen přihlížel zpovzdálí nebo se aktivně zapojil, omýval rty a držel za ruku. :nevim:

Podle mě se aktivně zapojil, omýval rty, držel za ruku, přizvedával ji atd. Usuzuji tak podle toho, jak se nebál vzít dítě do ruky, jak bravurně nacvakl autosedačku, jak hezky se k sobě chovají a jak si dělají věci podle sebe i když třeba nejsou podle protokolu. Prostě jak se chová normálně jako skvělý manžel a táta, žádný hogofogo namyšlený suterén…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
24.7.13 14:19

Kate byla krásná, moc jí to slušelo…na to, že byla den po porodu je to kočka…já si teda samu sebe neumím představit jít na druhý den domů…hlava se mně točila jako blázen asi 3 nebo 4 dny, a léky na tlak jsem pak brala celé šestinedělí…fakt nevypadá vůbec unaveně…Jak dlouho je normální být v UK v porodnici? Já si myslím, že s ní domů jela minimálně 1 sestřička nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 14:20

Budu dnes nezvykle cukrkandlová, ale uronila jsem kroupu, když vyrazil pošťák Ondra s obálkou k vozu, zaparkovaným před porodnicí, když bylo jasné, že je to chlapec a když se mladá rodina ukázala světu. Miluji Británii, kde jsem nějaký pátek žila, miluji britskou monarchii a hlavně Willa a Kate.

Je fantastické, kolik lidí nejen v Británii má tento pár (nyní už jsou vlastně tři) tak rádo, ale faktem je, že oni si to svým chováním, noblesou a činy zaslouží. Kate byla při odchodu z porodnice prostě nádherná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12185
24.7.13 14:20

@KPKristy tak že jsou to dvojníci bylo řečeno. Ale protokol je prý pravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 14:21

Diana měla tu smůlu, že si vzala muže, který měl být od začátku úplně s jinou ženu. Diana k Charlesovi nikdy nepatřila a on nepatřil jí, bylo mi hrozně líto, když ji uštvali paparazzi a byla jsem stejně ráda, když si Charles svou vyvolenou nakonec vzal.

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
24.7.13 14:22

Ad porody v UK, pokud není něco nestandardně, druhý den se jde domů zcela běžně.

• Citovat
  • Upravit
46669
24.7.13 14:22
@Wiolla píše:
Podle mě se aktivně zapojil, omýval rty, držel za ruku, přizvedával ji atd. Usuzuji tak podle toho, jak se nebál vzít dítě do ruky, jak bravurně nacvakl autosedačku, jak hezky se k sobě chovají a jak si dělají věci podle sebe i když třeba nejsou podle protokolu. Prostě jak se chová normálně jako skvělý manžel a táta, žádný hogofogo namyšlený suterén…

Já si to taky myslím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 14:23

Jinak kluka jsem tipovala celou dobu, ne jen proto, že Kate byla prostě přenádherná, ale tak nějak mi k nim holčička tentokrát neseděla :).

• Citovat
  • Upravit
46669
24.7.13 14:23
@trpaslinka píše:
@KPKristy tak že jsou to dvojníci bylo řečeno. Ale protokol je prý pravý.

Jasně, to předpokládám, že to svět ví, že jsou to dvojníci. Mně ale přijde prostě úchylný, že dělají to samé, stejně se oblíkají, chovají, dokonce teď „porodili“ a lidi se k tomu staví se stejným šílenstvím a vervou, jako by byli praví. Prostě davovej magorismus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová