William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
24.7.13 17:28
@neumisa píše:
8o no ty jsi mi dáreček… tolik tě štve, že se to v Aotině diskuzi zvrhlo, že se snažíš stejným způsobem rozvrátit tuto?

mě je to fuk, já jen když nekvokám stejně jak vy, tak vám to vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 17:29

@siamka7 Líbí se mi. Má úroveň, vystupování a v době, kdy se s K. seznámili, vypadal taky jinak - nikdo nemládne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26247
24.7.13 17:29

@siamka7

nám nevadí, že nemáš stejný názor, nám vadí, jakým stylem ho projevuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.7.13 17:30
@siamka7 píše:
Přesně jsem věděla ty reakce, tady píšou jen ty co jich zbožňují, a najednou taková rána..někomu se nelíbí princ, no to není možné :mrgreen:

Tak já je teda rozhodně nežeru. Že je byla Kate těhotná, to vím měsíc. :mrgreen: Ale i tak jim to přeju a jsou prostě moc hezký pár. Ale spíš není nutná ta anonymita a urážky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959

Holky, ruku na srdce…aspoň jste se tady probudily :mrgreen: tak se mějte hvězdy a nepraskněte :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
@siamka7 píše:
mě je to fuk, já jen když nekvokám stejně jak vy, tak vám to vadí :nevim:

Ale to se pleteš, v diskuzích inteligentní lidé jiné názory berou jako obohacující. Jenže ty jsi sem naběhla s anonymním a ehm laciným příspěvkem, za kterým sis anonymně hrdě stála - s takovými se nedá ani kvokat :lol:

• Citovat
  • Upravit
36504
24.7.13 17:32
@siamka7 píše:
Holky, ruku na srdce…aspoň jste se tady probudily :mrgreen: tak se mějte hvězdy a nepraskněte :pankac: :pankac: :pankac:

Tady to pro Tebe není dost dobré, jen běž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 17:33
@Poison Ivy píše:
@siamka7 Líbí se mi. Má úroveň, vystupování a v době, kdy se s K. seznámili, vypadal taky jinak - nikdo nemládne :nevim:

já vím, holky, ale není žádný krasavec, normální nic moc kluk, možná jsem to napsala víc syrově, ale mě je nesympatický jeho vzhled :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
24.7.13 17:33
@siamka7 píše:
Holky, ruku na srdce…aspoň jste se tady probudily :mrgreen: tak se mějte hvězdy a nepraskněte :pankac: :pankac: :pankac:

no tak hlavně, že sis užila svých 5 minut slávy a probudila jsi nás… tak pa a nech nás zase spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
24.7.13 17:34
@siamka7 píše:
já vím, holky, ale není žádný krasavec, normální nic moc kluk, možná jsem to napsala víc syrově, ale mě je nesympatický jeho vzhled :roll:

to ti nikdo nebere, jen se to dá napsat slušně - kdybys to takhle napsala hned na začátku, nedostala bys sprchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.7.13 17:35
@siamka7 píše:
já vím, holky, ale není žádný krasavec, normální nic moc kluk, možná jsem to napsala víc syrově, ale mě je nesympatický jeho vzhled :roll:

Ty nám nejsi sympatická celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
24.7.13 17:42

Proboha ignorujte tu pipinu siamku 8o
taková to byla hezká diskuze, kterou s radostí sleduju a pak napíše jedna blbka a povede si jí to co chtěla 4 stránky je za céééééélebritu 8o
u takových je nejlepší je ignorovat a na jejich zoufalé zoufalé volání po pozornosti nereagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
24.7.13 17:46

Holky budete se dneska dívat na film Kate a Wiliam? Dávají to v 20,00 na nova cinema. Já mám v plánu udělat si pizzu jsem doma sama bez dětí tak se na to hrozně moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 17:47
@-Sára píše:
Holky budete se dneska dívat na film Kate a Wiliam? Dávají to v 20,00 na nova cinema. Já mám v plánu udělat si pizzu jsem doma sama bez dětí tak se na to hrozně moc těším.

Ha a já zrovna říkala včera manželovi, že ho musím sehnat :lol:… super, díky za tip a tímto odpovídám, že si otevřu s manželem víno a on se bude koukat taky… jen o tom neví :lol:

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
24.7.13 17:47

On je ten film sice sám o sobě strašný, ale jednou za čas dávka romantiky nezaškodí :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová