William a Kate

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
24.7.13 14:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 14:26
@KPKristy píše:
Jasně, to předpokládám, že to svět ví, že jsou to dvojníci. Mně ale přijde prostě úchylný, že dělají to samé, stejně se oblíkají, chovají, dokonce teď „porodili“ a lidi se k tomu staví se stejným šílenstvím a vervou, jako by byli praví. Prostě davovej magorismus :roll:

No s takhle slavnejma lidma se asi vždycky sveze nějakej magor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 14:27
@KPKristy píše:
http://www.super.cz/…asnosti.html :*

koukám, že taky umí řvát, to je dobře :lol: ale to jak je danej v tej sedačce, tomu nějak nerozumím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 14:28
@CokeLady píše:
Přišlo mi, že William byl z dítěte unešenější než Kate. Ta se jen rozhlížela okolo sebe a mávala. William mi přišel opravdu šťastnej.

Mně přišla spíš celkově rozhozená, když jsem ji slyšela mluvit :).

• Citovat
  • Upravit
12185
24.7.13 14:28
@Leduška píše:
Kate byla krásná, moc jí to slušelo…na to, že byla den po porodu je to kočka…já si teda samu sebe neumím představit jít na druhý den domů…hlava se mně točila jako blázen asi 3 nebo 4 dny, a léky na tlak jsem pak brala celé šestinedělí…fakt nevypadá vůbec unaveně…Jak dlouho je normální být v UK v porodnici? Já si myslím, že s ní domů jela minimálně 1 sestřička nebo ne?
pokud nejsou potíže, může se domů již po 6 hodinách. Prvorodickam se doporučuje počkat minimálně jednu noc. Já šla po porodu syna domů za 2,5 dne, protože dostával antibiotika a pustili ho až po kontrole krve. Po porodu dcerky (andilek) jsem šla po cca 12 hodinách. V obou případech mě nikdo nehonil a nikdo nenutil zůstat. Rozhodnutí bylo čistě na mě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.7.13 14:30
@CokeLady píše:
Přišlo mi, že William byl z dítěte unešenější než Kate. Ta se jen rozhlížela okolo sebe a mávala. William mi přišel opravdu šťastnej.
@Poison Ivy píše:
Mně přišla spíš celkově rozhozená, když jsem ji slyšela mluvit :).

Holky, ruku na srdce, která z nás by byla schopná den po porodu vylézt před národ a dělat, že jsme naprosto fresh :mrgreen:
Musela být dost unavená a určitě kdyby si mohla vybrat, tak leží a ven neleze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.7.13 14:31
@CokeLady píše:

Jojo, on vypadal tak úplně upřímně šťastnej a na Kate toho musí bejt prostě moc, jako představa že si beru kalhotky pro šestinedělky, vložku velkou jak bagr, rozčapená po porodu, na sebe si navlíknu luxusní šatičky, dávám bacha aby mi nikde nic nevypadlo, nevykáplo, neprosáklo, pupík plandá, neupustit mimčo :think: :) ale i tak byla krásná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 14:32
@KPKristy píše:
Holky, ruku na srdce, která z nás by byla schopná den po porodu vylézt před národ a dělat, že jsme naprosto fresh :mrgreen:
Musela být dost unavená a určitě kdyby si mohla vybrat, tak leží a ven neleze :think:

Přesně tak :).

• Citovat
  • Upravit
6842
24.7.13 14:35
@CokeLady píše:

A ty se divíš? Já jsem po porodu docela dost brečela, celkem bez důvodu, prostě hormony :roll: a ona ty hormony má určitě taky, ty dělají s každou divy :roll: natož, když je ještě tak ostře sledovaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
24.7.13 14:37

@KPKristy v tomto případě byli dvojníci použiti k vysvětlení protokolu. Na tom nevidím nic špatného.

Jinak Kate má za sebou porod. Já 3. den po porodu měla vztek, že je to u nás doma jak v zoo. Návštěvy partnerova rodiny mi také kazily radost z miminka. Věřím, že Kate je jen unavená z porodů a že v soukromí láskou k dítěti jen kvete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
24.7.13 14:43
@Poison Ivy píše:
Budu dnes nezvykle cukrkandlová, ale uronila jsem kroupu, když vyrazil pošťák Ondra s obálkou k vozu, zaparkovaným před porodnicí, když bylo jasné, že je to chlapec a když se mladá rodina ukázala světu. Miluji Británii, kde jsem nějaký pátek žila, miluji britskou monarchii a hlavně Willa a Kate.Je fantastické, kolik lidí nejen v Británii má tento pár (nyní už jsou vlastně tři) tak rádo, ale faktem je, že oni si to svým chováním, noblesou a činy zaslouží. Kate byla při odchodu z porodnice prostě nádherná :srdce:

ty kráso, tebe to vzalo, takhle naměkko jsem tě snad nezažila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.7.13 14:44
@Tarinka píše:
Jojo, on vypadal tak úplně upřímně šťastnej a na Kate toho musí bejt prostě moc, jako představa že si beru kalhotky pro šestinedělky, vložku velkou jak bagr, rozčapená po porodu, na sebe si navlíknu luxusní šatičky, dávám bacha aby mi nikde nic nevypadlo, nevykáplo, neprosáklo, pupík plandá, neupustit mimčo :think: :) ale i tak byla krásná :)

Přesně tak. Já po porodu chodila se 3 vložkama, resp. druhý den určitě. No chodila, spíš se šourala, hlavně aby to nebylo po schodech. Vidět a mluvit jsem nechtěla s nikým, kromě manžela. Že si v šatičkách stoupnu před národ je děsivá představa.

A opravdu milující chlap, co je nadšený z dítěte, to je radost. Ten můj je z kluků poprděnej taky víc než já. A to jim jsou 4 a 2 roky. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
24.7.13 14:46
@neumisa píše:
ty kráso, tebe to vzalo, takhle naměkko jsem tě snad nezažila :mrgreen:

Ukázala jsem svou citlivou stránku, ale opakovat se to bude až s dalším dítětem WandK :lol:

• Citovat
  • Upravit
26245
24.7.13 14:46
@Tarinka píše:
Jojo, on vypadal tak úplně upřímně šťastnej a na Kate toho musí bejt prostě moc, jako představa že si beru kalhotky pro šestinedělky, vložku velkou jak bagr, rozčapená po porodu, na sebe si navlíknu luxusní šatičky, dávám bacha aby mi nikde nic nevypadlo, nevykáplo, neprosáklo, pupík plandá, neupustit mimčo :think: :) ale i tak byla krásná :)

jo, tak to je přesné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
24.7.13 14:49
@Wiolla píše:
Přesně tak. Já po porodu chodila se 3 vložkama, resp. druhý den určitě. No chodila, spíš se šourala, hlavně aby to nebylo po schodech. Vidět a mluvit jsem nechtěla s nikým, kromě manžela. Že si v šatičkách stoupnu před národ je děsivá představa.

souhlas, já měla porody oba luxusní, pohodové, bez komplikací, poranění, většího krvácení apod., ale navzdory tomu jsem se den po porodu sotva držela na nohou… jo a břicho mi taky ještě pár dnů po porodu zůstalo takové kulaté :lol: rozhodně jsem teda nebyla v prezentovatelném stavu, takže před Kate klobouk dolů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová