Windows 8.1 problémy

1424
16.8.14 22:32

Windows 8.1 problémy

Ahoj holky
Tak po objednání super nového počítače Lenovo jsem tak nějak v rozpacích! :nevim:
Po spuštění jsem vše dala do chodu vlastního nastavení ale už na začátku se mi nepodařilo s heslem od wifi co máme doma dát do chodu internet! :zed: Tak jsem po hodině snažení tento krok přeskočila a poprvé v životě si prohlížela Windows 8.1
Teda je to šílený rozdíl oproti normálním Windows a přijde mi to strašně přeplácané a složité avšak je to asi o zvyku :? Nejvíce mě teda ale medí že ani jedna z dvou Wi-fi co doma máme se prostě nenačetla po několika zkouškách a různého hrabání v problémech apod. Už toho mám plné zuby! Vždy mi to ukáže název sítě tak to zvolím a po té zadám normálně naše heslo a výsledek je ten že tak na deset vteřin se to připojí a potom to hlásí problém ale nevím jaký :nevim: na ostatních věcech mobily a netbooky nám to normálně funguje :think: hesla rozhodně špatně nedáváme takže už nevím co a jak?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2418
16.8.14 22:34

@natiova musí se odinstalovat ovladač wifi karty a nainstalovat verze pro Windows 8.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.8.14 22:36

@Teruna000 Takže je jako problém u těch Wi-fi mašinek? (nwm jak se tomu nadává :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.8.14 22:37

Ne. Je to v notebooku. Je tam ovladač na W8 a ten nepodporuje W8.1, napíšu ti postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.8.14 22:39

@Teruna000 Aha to by si byla hodná a to jakože nefunguje i když je to přímo koupené nové s tím 8.1 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.8.14 22:41

@natiova Počkej, ty už tam máš 8.1 od výrobce? Nic jsi neaktualizovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.8.14 22:44

@Teruna000 ano od výrobce! včera mi ho dovezli z obchodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.8.14 22:46

Jinak teda můžeš zkusit tohle: Najdeš si přes hledání Správce zařízení, kde máš odrážku Síťové adaptéry. To rozklikneš a jedno tam bude wireless. To je wifi karta. Je tam i název výrobce. Já mám třeba Intel N7260. Na stránce výrobce si najdeš ovladač pro w8.1 pro tu tvoji kartu, ten si stáhneš. A pak rozklikneš tu wifi (v tom správci zařízení) a zvolíš záložku ovladač, kde dáš odinstalovat. A pak nainstaluješ to, co sis stáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
16.8.14 22:47

@natiova tak to nevím :nevim: nejdřív zkus přes toho správce zařízení, rozkliknout tu wifi a dát v záložce ovladač „aktualizovat ovladač“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.8.14 22:49

@Teruna000 Týjo no snad to najdu a zkusím třeba to pomůže díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
16.8.14 22:51

Nám se tohle stávalo když se k našemu vysílači Wifi připojoval na střídačku tablet samsung a pak notebook lenovo s windows. Ten notebook se vždycky na chvilku připojil a pak odpojil a už znovu nepřipojil. Musela se vždycky vypnout a zapnout ten vysílač a tak furt dokola. Nakonec se to vyřešilo nakupen nějakého lepšího wifi vysílače. Omlouvam se za laické termíny, řešil nám to počítačový expert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.8.14 22:55

@ivašot. Prosím tě v pohodě jsem ráda že mi někdo pomůže ;) já už vůbec neznám extra pojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.8.14 07:53

@natiova ještě se zeptám, když tobě nejde internet, jde na zařízeních jiných značek? v tu samou chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová