Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky a všichni pomoooc ![]()
Po x letech, co mám po autoškole jsem si koupila auto, že začnu konečně řídit…Ale včera první jízda a čistá KATASTROFA
Připadám si nemožně, tolik dopravních přestupků a kolikrát mě to „zdechlo“. Od včera mám totál depku a migrénu…připadám si nemožně, neschopně,…
Prosím, máte nějaký tipy, jak na to??? začínáte taky někdo???
Jsem zoufalá, bezradná a totálně vyčerpaná…
…jenom zdechlo??? já auto hned jen nabourala…bylo měsíc nové
Držím palce, to se oživí a uvidíš jak ti to půjde ![]()
@eetel není nic jednoduššího, než si zaplatit pár kondičních jízd v autoškole a nebo poprosit někoho blízkého a hlavně klidného, kdo by s tebou do auta sedl a vedl tě.
@eetel zbytecny stres. Zaplat si par kondicnich jist, od toho to jd ![]()
Tak tak, chystám se od září, malá bude ve školce a já v autoškole ![]()
Zbytečně se stresuješ, hod´se do klidu… pak to půjde..kondičky ti můžou pomoct ![]()
Když jsem si koupila po autoškole své auto, tak jsem první cca 2 měsíce denně dělala hodinové vyjížďky po čím dál náročnějších trasách. A to až pozdě večer (teď v létě je ještě dlouho vidět), kdy jezdilo minimum aut a můj strach byl taky menší. Já bych pro kondičky nehlasovala, potřebovala jsem se to naučit sama a v klidu bez rad druhých.
Tak ono je to hlavně o tý praxi, já mám řidíčák od r.1998, ale řídit jsem začala až někdy po r.2006…a fakt dobře jsem začala jezdit až když sem si to srovnala v hlavě ve stylu, ted´ mám dle předpisů přednost já tak počkáš, tečka jedu…a i tak ráda jezdím jen po Karlovarskym kraji, kde to znám, dál kde to neznám bych měla trochu obavy, ale myslim, že bych to zmákla
dřív jsem, jak se říká na tachometru dvacet v očích smrt a jak sem viděla auto radši sem zastavila
ted´už jsem v našem starym autíčku vyježděná…jenže sme si koupili nový a manžel mi ho nechce pučovat
resp. zatím mi ho půjčí jen na kratší trati typu z obchodu s nákupem domů
ale to se poddá, já ho časem přesvědčim…ale je fakt, že to auto je o dost větší a na silnici se chová jinak než to malé ![]()
p. s. a uplně nejradši jezdím sama nebo max.tak s dětma, jelikož manžel má tendence mi do toho kecat ![]()
Příspěvek upraven 16.08.14 v 10:45
Já jezdím s tatkem, on je klidas a vysvětlí…o kondičkách jsem přemýšlela, ale potřebuju se to naučit ve svým ![]()
ale jsem totál nerv…přijde mi, že nestíhám sledovat a reagovat…mám pocit, že se to nemůžu nikdy naučit…
chce se mi brečet, řvát, nadávat, spát, prostě totál depka ![]()
Taky po pěti letech oživuju řízení, dost často mi to zdechá, ale to je tím, že zezačátku na mě manžel řval, že dávám moc plynu a ničím spojku. Teď pro změnu dávám plynu málo. Daleko větší trauma mám z parkování. Od 1.září nastupuju do práce a pokud nedostanu povolenku k vjezdu do areálu, nezaparkuju. V okolí se totiž parkuje podélně a v kopci, navíc bývá problém vůbec najít místo.
@eetel Po první jízdě nedělej závěry.
Být Tebou bych určitě šla na kondiční jízdy, získáš trochu praxe a jistoty, také rady od profíka, pak se dále můžeš učit ve svém autě s taťkou.
Výraz „s tatkem“ mě pobavil, zřejmě Brno
.
@ostlužina aspon, že řídíš, to já si nevěřím…mám pocit, že to nedávám, že nestíhám sledovat a reagovat…a k parkování jsem se ještě aani nedostala…