Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lathi
Hm, tak to je dost 500, u nás stojí 300 Kč za 60 minut.
@Mac123 píše:
Děkuji za podporu. No, je otázka, co je to zbytečné brždění provozu - mimo obec jedu zatím tak max. 60, instruktor říká, že ta rychlost přijde sama a ať jezdím podle sebe no. Takže troubit určitě budou
60 je docela málo, ale to přijde. Já jezdila 70 v autoškole, instruktor říkal, že mám jen, na kolik se cítím. Komisař při zkouškách s tím měl docela problém, dost mě stresoval, proč nejedu rychleji „podívejte na tu kolonu za vámi…“. Jela za mnou dvě auta, v pohodě mě předjela, ale asi si musel zaprudit.
Pak jsme ještě docela nějaký pátek jezdila pomalu, kolem té 70, ale fakt to přijde samo, jen to chce jezdit. Dneska už jedu i sto
![]()
@Mac123 píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo začíná po dlouhé době řídit? Já mám řidičák asi 12 let, ale vůbec jsem neřídila. Teď jsem na MD, manžel dostal služební auto, takže jupííí konečně mám auto k dispozici, ale samozřejmě mám strach. Platím si kondiční jízdy, už mám 3 za sebou, instruktor mi furt říká, že nejlepší bude, když si vezmu auto a vyrazím sama. Teď už se „jen“ odhodlat a vyrazit. Značku začátečníka jsem si už objednala… Ale ty obavy, že mi to chcípne na křižovatce, nebo na mě bude někdo troubit, že jedu pomalu, nebo třeba parkování.
Hlavně se nenervuj, o to je to pak horší. Už nevím kde to bylo ale tuším že na fb- nálepka na auto - Zatrub jestli máš malý penis… od té doby si můžu stát na křižovatce jak dlouho chci ![]()
@arinecka píše:
Hlavně se nenervuj, o to je to pak horší. Už nevím kde to bylo ale tuším že na fb- nálepka na auto - Zatrub jestli máš malý penis… od té doby si můžu stát na křižovatce jak dlouho chci
Tak to je fakt bomba, já si už koupila obyčejné zetko ![]()
@arinecka píše:
Hlavně se nenervuj, o to je to pak horší. Už nevím kde to bylo ale tuším že na fb- nálepka na auto - Zatrub jestli máš malý penis… od té doby si můžu stát na křižovatce jak dlouho chci
Jo jo, bezohledným řidičům my říkáme „malopéráci“…