Začínáme řídit...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
15.1.15 08:59

Ahoj vsem, tak jak jste na tom? Ja uz prekonavam sama sebe. Vcera jsem absolvovala prvni jizdu v autoskole a za chvili jdu zase. Jsem nervozni, bojim se, dneska mam dokonce pocit, ze se ani nerozjedu. Ale uz musim…
Tak mi drzte palec, dik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
6.10.15 09:31

@Arny78 když jsou tak suproví, tak by si mohli přečíst jakožto nováčci pravidla diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.15 13:22

Ahoj holky prosim vas jak jste to zvladaly kdyz jste prvne vyrazily pres mesto a musely jste přejíždět z pruhu do pruhu.Ja musim het zitra sama a hrozne moc se bojim.Uz jsem takhle nejela adi 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
15.11.15 13:37

No hlavně klid. Pustit si nějakou klidnou hudbu. Koukat do zpětného zrcátka a dostatečně dlouho před přejížděním vyhodit blinkr.
Já jsem taky poseroutka:)

• Citovat
  • Upravit
15.11.15 13:47
@missah píše:
No hlavně klid. Pustit si nějakou klidnou hudbu. Koukat do zpětného zrcátka a dostatečně dlouho před přejížděním vyhodit blinkr.
Já jsem taky poseroutka:)

Diky. S tim počítám ze budu blikat dlouho predem.Snad me tam pusti ty za mnou :-D Hlavni je asi nezmatkovat, byt v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
15.11.15 13:51

@AsiBláznivka
No jo ten klid. Mě když někdo vytroubí, tak jsem z toho tak hotová, že mi to třeba i 3× za sebou chcípne. Taky mi pomáhá si nahlas říkat co budu dělat a proč. Nejraději mám kruháče. Hrůza jsou křižovatky, kde je přednost z prava. To si musím fakt nahlas říkat kdo kdy pojede:)))

• Citovat
  • Upravit
15418
15.11.15 13:56
@AsiBláznivka píše:
Diky. S tim počítám ze budu blikat dlouho predem.Snad me tam pusti ty za mnou :-D Hlavni je asi nezmatkovat, byt v klidu.

No jestli jedeš do Prahy, tak s tím pouštěním moc nepočítej. Tady to má snad většina jako sport to nepouštění. Takový přejíždění přes dva pruhy na krátkém úseku za barrandovským mostem je boj, to se musím nekompromisně cpát.
A ještě radím, krom toho co bylo řečeno, tak pro jistotu malinko kouknout přes rameno, zkontrolovst mrtvý úhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.15 13:59
@missah píše:
@AsiBláznivka
No jo ten klid. Mě když někdo vytroubí, tak jsem z toho tak hotová, že mi to třeba i 3× za sebou chcípne. Taky mi pomáhá si nahlas říkat co budu dělat a proč. Nejraději mám kruháče. Hrůza jsou křižovatky, kde je přednost z prava. To si musím fakt nahlas říkat kdo kdy pojede:)))

Jo presne. Kruhace by mohly byt všude. Ty jsou fajn, prehledne. S tim troubenim mas pravdu.Mne vytroubili takhle asi 2× a ja jsem z toho byla vzdy úplne vystreslá ze jsem v tu chvili ani nevěděla jak se rozjet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.11.15 14:00

Hlavně klid, na četě jsou sivmce i blbci, ale myslím, že dostatečně včasný blinkr a když asi zkontrolujes zpětná zrcátka a mrtvý úhel, tak to bude v pohodě :-) já s ceamrstvym ridicakem vyjela přes celou Prahu centrem a do dnes nevím, jak jsem to zvládla :-D klepsla jsem se před tím jako blazen, vykourila tři cigarety během dvou minut, ale dojela jsem do cíle bez újmy na zdraví i na autě :-) to zvládnes, hlavně klid a rozvahu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.15 14:02
@ivašot. píše:
No jestli jedeš do Prahy, tak s tím pouštěním moc nepočítej. Tady to má snad většina jako sport to nepouštění. Takový přejíždění přes dva pruhy na krátkém úseku za barrandovským mostem je boj, to se musím nekompromisně cpát.
A ještě radím, krom toho co bylo řečeno, tak pro jistotu malinko kouknout přes rameno, zkontrolovst mrtvý úhel.

Ježíš, do Prahy neee, to bych nedala.Jedu do C. Budejovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 14:07
@AsiBláznivka píše:
Ahoj holky prosim vas jak jste to zvladaly kdyz jste prvne vyrazily pres mesto a musely jste přejíždět z pruhu do pruhu.Ja musim het zitra sama a hrozne moc se bojim.Uz jsem takhle nejela adi 5 let

hlavně bych si to vyzkoušela třeba dnes mimo špičku.. než bych se vydala po 5 letech ve všední den sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
15.11.15 14:08

@AsiBláznivka
Ono to zvládneš. Říkej si, usmívej se, koukej hodně do zpětného, ať máš přehled. A začni jezdit. Ono se to poddá. Já si docela zvedla sebevědomí, když jsem musela odvézt auto z letiště 100km sama s dětmi 2 a 3 roky domu a pak dojet pro manžela zase zpět a zase s dětma. Naše holky v autě dost zlobí:) 3 dny jsem z toho nespala. Ale ta euforie, že jsem to dala:)

• Citovat
  • Upravit
15.11.15 14:42
@jdukolem píše:
hlavně bych si to vyzkoušela třeba dnes mimo špičku.. než bych se vydala po 5 letech ve všední den sama

To ja bych rada ale mam to do mesta 50km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.15 14:45
@missah píše:
@AsiBláznivka
Ono to zvládneš. Říkej si, usmívej se, koukej hodně do zpětného, ať máš přehled. A začni jezdit. Ono se to poddá. Já si docela zvedla sebevědomí, když jsem musela odvézt auto z letiště 100km sama s dětmi 2 a 3 roky domu a pak dojet pro manžela zase zpět a zase s dětma. Naše holky v autě dost zlobí:) 3 dny jsem z toho nespala. Ale ta euforie, že jsem to dala:)

Diky moc.Snad to dam. Aspon zase zacnu jezdit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
15.11.15 14:45
@AsiBláznivka píše:
To ja bych rada ale mam to do mesta 50km

to je celkem akorát na to si to oživit ne? Ono nejde jen o pruhy, provoz je ted zcela jiný než před pěti lety - tím tě nechci nijak děsit ani odradit ale to co hodláš podniknout není úplně bezpečná věc jestli opravdu 5 let neřídíš tak bych sedla do auta a fakt se jela projet.. v kolik budeš vyrážet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová