Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Máte někdo zkušenosti s těmito přípravky? Dík ![]()
wobenzym znam a nekolikrat se mi osvedcil megaenzmy neznam-asi je to neco noveho ne?spis se informuj v lekarne jestli je to lek -wobenzym ano-nebo jen potravinovy doplnek-lek musi byt zkousen na ucinnost a obsah potr.doplnky jen na nezavadnost
Gábi, prosím tě, pokud ti to neva -
proč si W. užívala, jak dlouho a v jakých dávkách?
jednou jsem ho brala kdyz se mi obliceji svezla skrin
pri stehovani-tak hned po deseti tabletach trikrat denne asi 3 dny a monokla jsem nemela
pak vloni pred a po operaci-laparoskopie + konizace -a zadne komplikace jsem nemela-a naposledy ted protoze se mi rozjelo siti po porodu 2×
tak napodruhe jsem ho brala protoze se mi tam udelal zanet a docela rchle se to ztratilo-siti teda nedrzi ale zanet je pryc docela rychle-a jinak znamy zavodne behal a taky si to dost chvalil na ruzna zraneni slach
Chtěla bych ho brát k Prednisonu pro přeléčení protilátek, a zajímalo by mně, jaké dávkování, jak dlouho, tzn. i na kolik by to celé vyšlo.
no della jsem v lekrne ale uz jsem 3/4 rokundoma tak uz ceny moc neumim-ale urcite bych vzala to stredni baleni-je to teda kolem 8 stovek ale vyplati se-a vzhledem k tomu ze davkovani byva 3-5 3× denne tak to urcite vyuzijes-jo-a myslim ze ty megaenzymy jsou od Swissu ze jo??-ale oni elaji en potr.doplnky a vitaminy… Ale vis co?? Ta firma co dela Wobenzym dela jeste Prevenzym-ten je teda jen potr.doplnek ale vzhledem k vyrobci bych se toho nebala a je myslim o dost levnejsi-ale presne davkovani bych si dohodla s lekarem-mel by Ti poradit-protoze na to fak neni universalni davkovani.Rozhodne n tu imunitu bych ho brala-dost si to u nas chvalily maminy -ze mely min nemocne deti
http://www.mucos.cz/ mji tam i poradnu a je tam i ten Prevenzym tak mrkni ![]()