Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
narazila jsem asi před rokem na stránky www.mistecko.net byla tam soutěž každý měsíc o nejhezčí fotografii. PAk jsem na to zapomněla a podívala se tam tak v září. Mají nové stránky a spoustu soutěží s výhrami. Třeba různé knížky pro malé děti. Chodím se tam dívat od toho září dost často a chodí tam dost maminek. Jestly rády soutěžíte (nejsou tam jen soutěže s fotkama dětí) tak se tam mrkněte. Mě to přijde jako bezva odreagování od dětí. Tak se zapojte, když se tady dívám občas do galerie, máte tady spoustu hezkých fotek dětiček. Taky jsem tam posílala fotku a už jsme i vyhráli
.
Kdyby jste holky některá věděla o nějaké soutěži s fotkou mimča, tak mi dejte vědět.Ráda fotím
Dokina
Ahoj, pravidelne byva tematicka soutez fotek deti v casopise Maminka. Cena je vetsinou nejaka detska kosmetika. Uz jsme vyhrali, myslim, ze v listopadu, a zatim nic neprislo
, ale fotky tam byvaji pekne. Veronika
Ahoj,
soutěž s dětskými fotkami na „místečku“ je myslím fakt doře udělaná, jinak ale mám k těm stránkám pár výhrad:
1. než se dostanu k informacím, které mě zajímají, stojí mě to vždycky několik kliknutí, což mě občas otráví, takže to nakonec vzdám - možná je to moje neschopnost, ale prostě se tam dost blbě orientuju
2. soutěž s hádáním obrázku je totálně okopírovaná z jiných stránek, možná ji mají od nich „legálně vypůjčenou“, ale stejně si myslím, že by tam mohli aspoň připsat, kde ten nápad vzali. Možná to přeháním, ale mrzí mě, že je to přebrané z mých oblíbených stránek (tam ta soutěž běžela ještě před Vánocema). No, třeba se pletu, nerada bych někomu křivdila.
A abych teda přihřála polívčičku stránkám, kam chodím já, tak tam mají soutěž taky. Sice se neposílají fotky dětí, ale protože tady spousta z vás ráda a dobře píše o dětech, mohlo by vás to zajímat. Každý měsíc se soutěží o nejlepší článek, co tam lidi pošlou. A když se vám nechce moc psát, tak pak můžete aspoň pro ty články hlasovat a třeva vás aspoň vylosujou. Tak snad se nebude na mě nikdo zlobit - adresa je www.vasedeti.net (taky mám v soutěži článek za leden, tak mi třeba můžete dát hlas ![]()
Soutěžím zdar,
Jorga
Ahoj Jorgo,
na stránky jsem se dívala, taky jsou moc fajn, možná máš pravdu a místečko ten nápad okopírovalo. Ale dívala jsem se a našla jsem tam jen jednu soutěž s hádáním obrázku a ta byla ukončena už 9.12.2004. Na místečku to začali tuto soutěž dělat tak před 10-ti dny
Ale jak se jeden obrázek uhodne, do druhého dne je tam další
Což se mi líbí hodně máto spád a dynamiku.
Ale jsem moc ráda, že se mi někdo ozval a dal mi další tip na bezvadné stránky.
A musím říct, že na té stránce www.vasedeti.net to bylo lehké. Na www.mistecko.net na to vždycky koukám jak sova a stejně nic nevidím. Alespoň si člověk procvičí představivost
. Ale hlavně se mě líbí, že už tam jsou tři fotosoutěže, je spousta lidí co rádi soutěží s fotkama
a já se třeba moc ráda dívám na fotky co jiné mamky vyfotí a třeba si tak podobně potom vyfotím toho svojeho broučka
Dokonce tam v poradně je možnost poradit se s profifotografem jak fotit, co je na fotce špatně a tak. Jsem celkem nadšená. Sem chodím taky moc ráda.Tady je to zase úplně jiné, taky ale super. Je mi líto, že na místečku v soutěžích s fotkama soutěží relativně málo fotek, tak proto ten odkaz tady. Kdo máte další zajímavé adresy, sem s tím. Děkuji ![]()
Jorga píše:
Ahoj,
soutěž s dětskými fotkami na „místečku“ je myslím fakt doře udělaná, jinak ale mám k těm stránkám pár výhrad:
1. než se dostanu k informacím, které mě zajímají, stojí mě to vždycky několik kliknutí, což mě občas otráví, takže to nakonec vzdám - možná je to moje neschopnost, ale prostě se tam dost blbě orientuju
2. soutěž s hádáním obrázku je totálně okopírovaná z jiných stránek, možná ji mají od nich „legálně vypůjčenou“, ale stejně si myslím, že by tam mohli aspoň připsat, kde ten nápad vzali. Možná to přeháním, ale mrzí mě, že je to přebrané z mých oblíbených stránek (tam ta soutěž běžela ještě před Vánocema). No, třeba se pletu, nerada bych někomu křivdila.A abych teda přihřála polívčičku stránkám, kam chodím já, tak tam mají soutěž taky. Sice se neposílají fotky dětí, ale protože tady spousta z vás ráda a dobře píše o dětech, mohlo by vás to zajímat. Každý měsíc se soutěží o nejlepší článek, co tam lidi pošlou. A když se vám nechce moc psát, tak pak můžete aspoň pro ty články hlasovat a třeva vás aspoň vylosujou. Tak snad se nebude na mě nikdo zlobit - adresa je www.vasedeti.net (taky mám v soutěži článek za leden, tak mi třeba můžete dát hlas
Soutěžím zdar,
Jorga
Soutěž s hádáním obrázku máte na spoustě stránek a já navíc skoro jistě vím, že na ten nápad sem je přivedla já a já to zas viděla tuším v reflexu nebo mladým světě. takže to je pěkně pitomá pomluva. ![]()
Soutěž s hádáním obrázku máte na spoustě stránek a já navíc skoro jistě vím, že na ten nápad sem je přivedla já a já to zas viděla tuším v reflexu nebo mladým světě. takže to je pěkně pitomá pomluva.
Jo a to s těma článkama mají teď nově taky, tak je zase hned z něčeho obviňte, aby tý závisti neměli málo.
Jsou to perfektní stránky, každej se může sám kouknout, tak nerejpejte laskavě, jo.
Milá martinko,
na ty články jsi je přivedla taky ty? Není to tak trochu „náhoda“?
Já netvrdím, že ty stránky jsou špatný - taky si tam občas něco přečtu. Ale taky mě mrzí, když si někdo „půjčuje“ z jiných stránek nápady a ani mu to nestojí za to, aby tam aspoň titěrným písmem připsala, že ho na ten nápad někdo přivedl. Prostě mi www.vasedeti.net tak nějak přirostly k srdci (netvrdím, že jsou lepší, to se špatně srovnává, ale jsou nové a tak jim fandím a trochu mě štve, když si někdo přilepšuje na jejich úkor).
Jak už jsem napsala v předchozím příspěvku, nevím, jak to je, třeba jsou ty stránky i mezi sebou domluvené, že si budou nápady půjčovat, to by mi připadalo ok. takže nikoho nehaním, jen jsem napsala, že mě to zarazilo.
Pokud se to někoho dotklo, tak se omlouvám.
A ještě k té soutěži s hádáním obrázku - na vašich dětech je už fakt ukončená a je to škoda, že nepokračuje. Ten úplně první obrázek nebyl zas tak jednoduchý na uhodnutí, bohužel ho na stránkách nenechali, je tam až ten, který se podařilo uhodnout (tuším, že to byl 3. v pořadí).
Mějte se fajn a neberte se moc vážně,
Jorga
Ahoj holky, v doběš, kdy stránky www.mistecko.net měly různé soutěže, vasedeti ještě zdaleka neexistovaly. POkud se tu budete přít o to, kdo od koho, projeďte si VŠECHNY stránky pro děti a uvidíte, že je toho dost a dost a vy můžete jenom hádat co bylo dřív, jestli vejce, nebo slepice. Mimochodemmám taky stránky s dětskou tematikou a časem bych ráda nějakéí soutěže, určitě uvítám vaše tipy, abych pak nemusela někde číst, jak „vykrádám“ nápady.
Ahojky
Jorga píše:
Milá martinko,
na ty články jsi je přivedla taky ty? Není to tak trochu „náhoda“?
Já netvrdím, že ty stránky jsou špatný - taky si tam občas něco přečtu. Ale taky mě mrzí, když si někdo „půjčuje“ z jiných stránek nápady a ani mu to nestojí za to, aby tam aspoň titěrným písmem připsala, že ho na ten nápad někdo přivedl. Prostě mi www.vasedeti.net tak nějak přirostly k srdci (netvrdím, že jsou lepší, to se špatně srovnává, ale jsou nové a tak jim fandím a trochu mě štve, když si někdo přilepšuje na jejich úkor).
Jak už jsem napsala v předchozím příspěvku, nevím, jak to je, třeba jsou ty stránky i mezi sebou domluvené, že si budou nápady půjčovat, to by mi připadalo ok. takže nikoho nehaním, jen jsem napsala, že mě to zarazilo.
Pokud se to někoho dotklo, tak se omlouvám.A ještě k té soutěži s hádáním obrázku - na vašich dětech je už fakt ukončená a je to škoda, že nepokračuje. Ten úplně první obrázek nebyl zas tak jednoduchý na uhodnutí, bohužel ho na stránkách nenechali, je tam až ten, který se podařilo uhodnout (tuším, že to byl 3. v pořadí).
Mějte se fajn a neberte se moc vážně,
Jorga
To teda nevim, co je na tom tak zvláštního. To si piš, že se urážim když mě tady napadáš a taky zase moje oblíbený stránky. Vůbec si nevidíš do pusy a plácáš nesmysly. Když tak miluješ ty nový stránky, tak si na ně choď a na místečku dej pokoj. Já zas nesnášim, když někdo pomlouvá zavedený stránky, aby získal lidi pro nově vznikající, to je pěkně hnusnej způsob. Vůbec místečko neznáš a plácáš nesmysly. Spíš by ses měla omluvit. to co tu plácáš je stejný, jako kdybys chtěla po eurotelu, aby se omluvil oskaru, že z něj lidi taky můžou posílat esemesky. prober se.
Holky,
zrovna nedávno jsem chtěla poznamenat, že narozdíl o jiných e-diskusí je tahle na Emiminu taková příjemná, přívětivá, že si tady maminky radí a pomáhají a neosočují se navzájem…
A teď tohle… ![]()
VVV to jsi mi to vzala z úst, já jsem to sem dávala hlavně proto, že se mi tady líbí přístup všech holek. Ještě jsem tady v diskuzích nezaznamenala žádnou ostřejší výměnu názorů.
Až teď a celkem je mi to líto
.Můžu vás holky ubezpečit (vy co se tu osočujete), že ani jedna z vás svým oblíbeným stránkám nědělá dobrou službu. Holky co sem přijdou si akorát řeknou, že na místečku a na vašeděti se maminy akorát dohadují a přitom to není pravda ![]()
4au jdu se bavit
![]()
jupíííííííííííí
Pro úplnost: nedá mi to a musím sem zkopírovat otázku (Martinky) a odpověď ze zmíněného Místečka, se kterou se zde už dotyčná nepochlubila ![]()
Takže viz níže:
martina, 28. 01. 2005, 23:28h
Teď jsem byla na jiných stránkách pro mamky a někdo tam o místečku napsal, že kopírujete nápady odjinud. Ta osoba evidentně chodí i sem a soutěží tady a pak Vás jinde pomlouvá.
Helena - Místečko, 28. 01. 2005, 23:43h
Martino: Díky za upozornění. Nezlobte se, ale mám teď jiné, osobní problémy a nemyslím si, že bysme se tímhle měli nějak zabývat. Každý soudný čtenář pozná, že se velmi snažíme razit si vlastní cestu a vnesli velkou řadu nápadů nových a neotřelých, které naopak jiné weby přebírají od nás. Všechny maminkovské weby mají hodně podobnou strukturu a ve spoustě věcí se kopírují. Těžko se můžou nějak zá:,–(ně lišit témata a tak podobně… Stačí projít vícero stránek a je to jasné. Někdy vidím na jiných stránkách něco, co mně inspiruje a tak se taky takovou inspiraci snažím využít. Kopírování? To ne. Snažíme se, aby to tu mělo nějakou úroveň, proč bychom si jí nějakým kopírováním nápadů sráželi? Nevím přesně, oč se jedná, když pošlete link, možná se podívám a upřímně řečeno na podobné záležitosti nyní nemám čas ani náladu, tak se omlouvám, jestli není pro Vás moje reakce dostatečná. Jsem ráda, že máte o Místečko zájem, pokračujte v tom. Přeji dobrou noc.
dva body pre Vvv ![]()
trefa do cierneho
pol boda pre jorgu (chovala sa vo svojich prispevkoch aspon slusne a nepouzivala trapne silacke recicky typu „placas nesmysly“) ![]()
a minus dva pre martinu - u nas sa hovori „trafena hus zagaga“, viac netreba dodat. ![]()
prva nepekna diskusia, ktoru som tu nasla, a dufam ze posledna.
![]()
tulki
Vzdávám se, myslím, že jsem svůj postoj už objasnila a taky koukám, že tahle debata stejně nikam nevede. Pokud jste ochotni omluvu přijmout, omlouvám se, pokud ne, tak je to smůla, ale s tím asi nic nenadělám.
Doufám, že tímto tahle debata končí a že jsme tak neodradily ty, kteří sem chtěli připsat tip na nějakou soutěž. A myslím, že to nemusí být jenom fotosoutěže - prostě cokoli, kde se dá vyhrát něco pro děti nebo pro maminy, co vy na to?
vego - nechceš se pochlubit, o jaký stránky jde? Já se ráda mrknu na všechno, kde je něco o dětech (slibuju, že nebudu rejpat:-))
Pohodový den (a berte věci s nadhledem, jinak se v životě uzoufáte;-))
Jorga