Netekoucí hrneček

32
25.1.05 19:54

Netekoucí hrneček

Chystám se koupit pro prcka hrneček, vybírám ze třech značek: Chicco, Avent a Nuk. :?:
Máte s nimi někdo zkušenosti? Chtěla bych dávat od šestého měsíce rovnou hrneček, zatím kojím a lahvičku nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
25.1.05 20:39

Ahojky Kimi,

my mame hrnecek od NUKa (Magic cup), je s membranou, takze nekape. Musi se sat pod tlakem a chce to docela velky tah. Myslim, ze pulrocni dite ho neutahne. Nas maly s nim mel problemy i v deseti mesicich, pak se to naucil, ale treba synek me kamaradky z nej neumi pit dodnes. Uz mu ho ani nedav, naucil se pit normalne.

Kdyz se nam NUK rozbil, uz jsem novy nekupovala, prisel mi dost drahy, koupila jsem nejaky obycejna, taky by nemel kapat a kape jen malinko. Nejvic se mi ted ale osvedcila 3/4 litrova voda RAJEC. Delaji na ni takove vicko, ktere ma v sobe membranku. Vicko se da zaklapnout. Samo netece. Da se na:,–(it na jakoukoliv PET lahev :-) Takze ho pouzivame minimalne stejne casto jako hrnecek. A navic stoji jen 10KC :-))

Mata

• Citovat
  • Upravit
Vvv
1364
25.1.05 20:44

Ahojky,
nedávno tady na tvé téma proběhla opravdu vyčerpávající debata, zkus mrknout na diskusi Hrneček Avent, tam je názorů spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.1.05 22:04

Ahoj,
také jsem před nedávnem řešila co koupit. Nakonec jsem koupila savičku a ouška na Avent lahev, kterou jsem dostala. Není to moc levné řešení, ale takhle mám možnost měnit z klasického „dudlíka“ na hrnečkovou lahev. A neteče! Výhodou je, že tahle savička padne na jakoukoliv Avent lahev, tak to snad nakonec i využijeme. (Dosud totiž malá vytrvale odmítá cokoliv kromě mléka - tedy mého i z flašky)

Markmark +K(skoro 10M)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.1.05 22:32

Ahoj, nam se osvedcil Avent, ten NUK da mimcu fakt vesti praci a pak kdyz uz to ma dite zmaknuty, tak, tak se stane, ze tam protahne diru a zacen kapat. Avent tam ma takovou membranu a kdyz se do hrnku dava sladky piti, tak se to docela blbe myje. My jsme s nim spokojeny, Matej pije vodu, takze se cisti v pohode.

M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
27.1.05 09:35

Ahoj mamky,viděla jsem krásné hrnečky v DM drogerce jsou místo nuku je to zn. MAM a jsou taky s ventilem,ale vypadají super.My jsme koupili na obyčejnou láhev šroubovací uzávěr s pítkem od NUKu byly tam 2 ks kolem 30,– kč (byly ,ale bez ventilku).
Tak úspěšné pití přeje Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.05 10:05

Ahoj! Zuzana z letnich miminek radila hrnecek Easyflow od Tommy Tippee (nebo tak nejak se ta znacka jmenuje). Stoji 180 Kc.

• Citovat
  • Upravit
6
12.2.05 13:24

nekapaci hrnecky

Co se tyka hrnecku, vyzkouseli jsme nekolik - nakonec me presvedcila lakarka - pro znacku Avent - dostali jako jedinni doporuceni i od „laktacni ligy“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí