www.mistecko.net

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
30.1.05 14:42

tak já ještě něco přidám, já chodím hrát na www.zena-in.cz . Mají tam taky bezvadný soutěže.Sice výhry nejsou pro děti, ale bývá to zase kosmetika nebo parfém. Avon nebo Oriflame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
30.1.05 23:02

ahojky,
moc ráda chodím na mistecko.net, trávím tam čas hlavně, když malá spí a vůbec neřeším myšlenku jestli je ta či ona soutěž odněkud okopírovaná, prostě je mi s mistecko.net příjemně.

mám ráda jejich soutěže a ráda se koukám na fotky ostatních miminek…
mějte se hezky :D
Zuzka+Emily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.1.05 16:19

...

Já všem soutěže na místečku doporučuju. Líbí se mi, mají jich hodně, pořád se něco děje a mění a ikdyž třeba nejsou ty ceny tak drahé, tak ale šlověka moc potěší, když jeho fotka vyhraje.
Taky se mi moc líbí, že Helena - majitelka těch stránek nenechá nikomu s..t na hlavu, jako to bylo třeba na huggiesu, kde se prostě od všeho distancovali a mámy si tam nadávaly až sprostě. To se na Místečku stát nemůže a proto tam taky ráda chodim a posílam Janinky fotky. Takže to klidně zkuste, myslim, že nikdo nebude litovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.1.05 16:25
dokina píše:
tak já ještě něco přidám, já chodím hrát na www.zena-in.cz . Mají tam taky bezvadný soutěže.Sice výhry nejsou pro děti, ale bývá to zase kosmetika nebo parfém. Avon nebo Oriflame.

Já už tam chodím asi druhý rok a ještě sem nikdy nic nevyhrála. Docela mně to mrzí. Jo, akorát jednou, to jsem vyhrála kapky do nosu, ale nepřišli mi. :(

• Citovat
  • Upravit
4
1.2.05 13:27

Ahoj holky, :lol:
jsem tu nová, ale je to tu moc fajn. Hledala jsem odkazy ještě na jiné maminkovské stránky a narazila jsem tady na tuto diskuzi :D . Na místečku se mi moc líbilo a určitě se tam vrátím :D Tady je bezva počtení a tam jsou perfektní soutěže. :D Budu muset taky přihodit nějako fotečku, děti tam jsou opravdu krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí