Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
tak já ještě něco přidám, já chodím hrát na www.zena-in.cz . Mají tam taky bezvadný soutěže.Sice výhry nejsou pro děti, ale bývá to zase kosmetika nebo parfém. Avon nebo Oriflame.
ahojky,
moc ráda chodím na mistecko.net, trávím tam čas hlavně, když malá spí a vůbec neřeším myšlenku jestli je ta či ona soutěž odněkud okopírovaná, prostě je mi s mistecko.net příjemně.
mám ráda jejich soutěže a ráda se koukám na fotky ostatních miminek…
mějte se hezky ![]()
Zuzka+Emily
Já všem soutěže na místečku doporučuju. Líbí se mi, mají jich hodně, pořád se něco děje a mění a ikdyž třeba nejsou ty ceny tak drahé, tak ale šlověka moc potěší, když jeho fotka vyhraje.
Taky se mi moc líbí, že Helena - majitelka těch stránek nenechá nikomu s..t na hlavu, jako to bylo třeba na huggiesu, kde se prostě od všeho distancovali a mámy si tam nadávaly až sprostě. To se na Místečku stát nemůže a proto tam taky ráda chodim a posílam Janinky fotky. Takže to klidně zkuste, myslim, že nikdo nebude litovat.
dokina píše:
tak já ještě něco přidám, já chodím hrát na www.zena-in.cz . Mají tam taky bezvadný soutěže.Sice výhry nejsou pro děti, ale bývá to zase kosmetika nebo parfém. Avon nebo Oriflame.
Já už tam chodím asi druhý rok a ještě sem nikdy nic nevyhrála. Docela mně to mrzí. Jo, akorát jednou, to jsem vyhrála kapky do nosu, ale nepřišli mi. ![]()
Ahoj holky, ![]()
jsem tu nová, ale je to tu moc fajn. Hledala jsem odkazy ještě na jiné maminkovské stránky a narazila jsem tady na tuto diskuzi
. Na místečku se mi moc líbilo a určitě se tam vrátím
Tady je bezva počtení a tam jsou perfektní soutěže.
Budu muset taky přihodit nějako fotečku, děti tam jsou opravdu krásné.