Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X3?
Přidejte zkušenost s X-lander X3Ahojte, mohla by som sa spýtať?
Bývate dakto v starom paneláku, kde sú tie klasické malé výťahy? (dvierka široké 70cm) a či ste sa zmestili do výťahu s kočíkom? Ďakujeeeeem ![]()
My ne, my nemáme výtah vůbec:o), takže kočárek bude parkovat dole:o)…jinak dneska jsme si ho objednali, teda spíš zamluvili, protože ho na krámě měli komplet a nechají nám ho schovaný až do porodu, hurááá.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste některá nekupovala na zimu k typu XA jiný nánožník, aby se vám do něj vešel i fusak, pokud ano, který?Díky moc za typy. ![]()
Než jsem ho prodala, tak jsem to zkoušela a k mému údivu mně v pohodě do nánožníku vlezl dost teplý a chlupatý fusak, který měří 1m a narvala jsem tam k mému překvapení v poho i 19ti měsíčního sviště, který má 84cm a 14kg. Ale prodala jsem ho, protože díky malému otvoru mezi nožičkama bych tam neprotáhla ten střední pás a tudíž nepřipásala a hrazdička před něho taky nevleze, tak bych měla strah že mně z tama vypadne! Je to totiž strašné šidlo…
Ahojte, ja by som sa chcela opýtať…zvažujem kúpiť X lander XA 2008 - (štvorkolka s otáčacími kolesami) a niektoré ste tu písali, že máte problém cez úzke dvere a do MDH. Koľko je vzdialenosť medzi zadnými kolieskami?Ktorá ho máte, budte také dobre mi to premerať. Ste s ním spokojné? Ďakujem pekne.
Ahoj, my sice máme x3, ale v obchodě jsme to diskutovali a rozměr zadních koleček je 63cm.X3 má 60cm a MHD jezdím pořád a vůbec žádný problém nemám.Jsou mnohem širší kočárky, neboj, vlezeš se všude ![]()
ahoj uvažuju o w-landeru XA mám vybraný použitý od paní. čtu jen chválu tak asi do něj půjdu!
Nazdárek, my máme x3, už jezdíme přes pět měsíců:o) a za nás teda dávám jedničku, můžu jen doporučit.
Ahojky, ja jsem tedy rozchod kol nemerila metrem,ale s kamaradkou jsme si daly kocary k sobe a moje X3 byla o sirku kolecka a kousek uzsi nez XA. Vidim to spis na 6 cm. Ja nemam problem v zadnych dverićh, kamarakda musi casto otevirat druhe kridlo u dvoukridlych dveri a v mezimestskem autobusu musi kocar vysoko zvedat, aby prosel pres nejaky panty… Navic jsou mezi temito typy nezanedbatelne rozdily v odpruzeni (X3 je vic houpaci), velikosti kosiku (X3 ma vetsi) a hlavne polohovani zad u sportaku (X3 ma kovovy ram a tri pevne polohy, XA prezku a popruh s plynulym nastavenim - pro me osobne prilis krkolomne a nesikovne, mela jsem moznost to u kamosky vyzkouset)… Jinak je samozrejme XA lepe ovladatelny jednou rukou, ale to mi nijak zvlast nechybi, X3 aspon dobre drzi stopu na bruslich a na horsich terenech.
Tak preju dobry vyber a spokojena mimca…
Endy - stejný kočárek, stejně stará (mladá
) miminka a dokonce stejný názor na rozdíl v typu podvozku
. Taky se nám moc dobře jezdí.
dnes jsem mrkla na XA a X3… líbí se i v reálu! objednala jsem ho! už se na něj těším! paní prodává XA… z roku 2006 takže super! a moc hezkou barvu sv. a tm. modrou..
bomba!
Ahojky LenkaKub, ze by spriznena duse a stejna krevni skupina?
S X3 a autosedackou na bruslich:
Macik, tak at vam dobre slouzi… Vojtisek se povozi super de luxe ![]()
Endy vapadá to super! fakt se na něj těším! a letošní barvy jsou dost šílené… jen červená a oranžová je super!!!! já teda budu mít XA
Endy no byl to boj! protože už mám dvě velký dcery a te´d čekáme toho mazlíka! po 11 letech! víš?
a já jsem si chtěl půjčit kočár po sestře - deltim sport! nebyl špatnej jako hlubokej.. a holky tak psaly jak si vybírají kočáry… a mě to přišlo líto! tak jsem mrkla, který by se mi líbil… vyhrály dva Xlander a cortina x3 jenže to je tříkolka a tu jsem nechtěla! bylo jasno!
nový se mi zdá zbytečný a drahý! mrkla jsem na MMB a našla tohle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a byla jsem absolutně ztracená! a zamilovala se! barvy supr! cena super! komplet supr!!! no prostě bomba!
jenže můj muž řval jak bejk!!!! že jsem říkala.. a bla bla … no chlapy..
dnes jsem se mu vecpala do služebního auta.. a jela se mrknout v reálu.. a líbil se mi strááášně! tak jsem nedbala na manžela.. paní zavolala že ho tutově beru!
nakonec mi dají penízky rodiče.. prodávají byt … takže.. pohoda!
už se moc těším až si pro něj pojedu! a dokoupím emitex zavinku sv. modrou a mám vybranou sv. modrou španělskou deku! na UTZ viděli kkluka.. a tento týden přijdou výsledky amnia a tam to bude už stopro!