X-lander X3, jak jste spokojeny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X3?

Přidejte zkušenost s X-lander X3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
5.8.08 21:58

Macik, tak at vam dobre slouzi… Vojtisek se povozi super de luxe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.8.08 21:59

Endy vapadá to super! fakt se na něj těším! a letošní barvy jsou dost šílené… jen červená a oranžová je super!!!! já teda budu mít XA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.8.08 22:05

Endy no byl to boj! protože už mám dvě velký dcery a te´d čekáme toho mazlíka! po 11 letech! víš?
a já jsem si chtěl půjčit kočár po sestře - deltim sport! nebyl špatnej jako hlubokej.. a holky tak psaly jak si vybírají kočáry… a mě to přišlo líto! tak jsem mrkla, který by se mi líbil… vyhrály dva Xlander a cortina x3 jenže to je tříkolka a tu jsem nechtěla! bylo jasno!
nový se mi zdá zbytečný a drahý! mrkla jsem na MMB a našla tohle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a byla jsem absolutně ztracená! a zamilovala se! barvy supr! cena super! komplet supr!!! no prostě bomba!
jenže můj muž řval jak bejk!!!! že jsem říkala.. a bla bla … no chlapy..
dnes jsem se mu vecpala do služebního auta.. a jela se mrknout v reálu.. a líbil se mi strááášně! tak jsem nedbala na manžela.. paní zavolala že ho tutově beru!
nakonec mi dají penízky rodiče.. prodávají byt … takže.. pohoda!
už se moc těším až si pro něj pojedu! a dokoupím emitex zavinku sv. modrou a mám vybranou sv. modrou španělskou deku! na UTZ viděli kkluka.. a tento týden přijdou výsledky amnia a tam to bude už stopro!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
5.8.08 22:20

Maciku, ja te chapu, proc to nemit pro miminko nove nacancany… a ten kocar vypada v super stavu, a ta cena :huban: za hubicku, vezmi manzela do prodejny, at vidi kolik jsi usetrila. Presne tuhle barvu ma kamaradka pro kluka a vypada to dobre… a kdyby se na amniu ukazala holcicka, tak s ruzovou dekou to taky bude vypadat super …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.8.08 08:49

Endy - my máme i stejnou barvu :D , tak to jsi mě pobavila :D . Na brusle je kočárek super, krásně drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
6.8.08 10:12

holky manžel viděl x-landera v obchodě a za sporťák a korbičku chtěli 12 500… byl z toho dost hotovej! ale vysvětlila jsem mu, že novej nechci.. že paní ho dává levnější.. a je klid! už naplánoval cestu do Ústí… je to od nás skoro 300 km.. je to moje zlato! a asi se mu líbilo jak se s ním jezdilo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.8.08 20:12

HOLKY POTŘEBUJU RADU!!!!
KOUPILA JSEM XLANDER Z ROKU 2006.. A CHCI SE ZEPTAT TĚCH CO HO MAJÍ.. JAK JSTE PŘIDĚLALI TAŠKU? JDE NA RUKOVĚŤ??? PROTOŽE NOVÉ TYPY MAJÍ TAKOVÝ CUPLÍKY A NA TO SE ZAVĚSÍ.. TENHLE JEŠTĚ NEMÁ! PORADÍTE??? NEBYLA K TOMU DODANÁ.. TAKŽE BYCH JI RÁDA DOKOUPILA, ALE NEVÍM ZDA MI TAM NOVÁ NA KOČÁREK Z ROKU 2006 PŮJDE!!!
POPŘ. JAKOU KOUPIT! DÍKY ZA RADU!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
10.8.08 22:54

Maciku, mam na ty cupliky, tak bohuzel neporadim, na jine jsem ani nekoukala..... Ale na sportak uz ji moc nepouzivam, striska ma na sobe velkou kapsu na doklady a mobil. Plinky a proprietky hazim do kosiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.8.08 08:56

super díky.. doufám, že někdo poradí! maminky ho přece mají… i verzi 2006…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.9.08 14:59

Ahoj holky. Tak my chceme kupovat X-lander XA taky, ale už jenom sporťák. Hlubokáč máme od Bébécaru. Je super, prostorný, ale sportovní nástavba je tragicky úzká a náš malej je zvyklý na prostor, takže se absolutně nechytám. :( Jednou jsem ho tam zkusila dát a už nikdy více. :wink: Kočárek navíc nebyl nový, byl z druhé ruky a to už bych také nikdy neudělala. Posutpem času začaly problémy a to byl kočík na první pohled super, když jsme si ho přivezly domů. A ačkoli je ještě v záruce, na což prodávající rádi upozorňujím tak záruka se vztahuje na prvního majitele, tím pádem je vám to na nic. To jen tak na okraj. Nicméně nechci od takové koupě nikoho zrazovat, píši jen svou vlastní zkušenost. Ono se stejně na případné mouchy přijde až s používáním kočárku, pouhým koukáním se logicky nezjistí nic.

Omlouvám se za odbočení od tématu, jen abyste věděly souvislosti.

Takže X-Lander XA se nám moc líbí, jediný „problém“ vidím ve výběru barvičky. Doslova mě nadchla ta zelenkavá, je neokoukaná a v reálu vypadá suprově. jenže teď jsem ještě navyklaná černou. Tak…a babo raď. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
25.11.08 17:12

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, co jste dávaly do hluboké korby pod maličké mimi. Mám termín na konci května a tak opravdu nevím.klasické plymo mi přijde divné, kraječky se k tomuto kočárku asi nehodí, ne? Poraďte mi, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
25.11.08 18:43

Ahoj vykyno- má teta dávala pod malýho buďto tu rychlozavinovačku a nebo nějakou dečku, když bylo horko, tak pod něj ani nic nedávala, je narozený na začátku května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.6.12 16:27

X-lander X1 2012

Ahoj,

nemáte někdo zkušenost s novou X1 2012?
Předem dík za info.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
30.6.12 21:19
@LenkaKub píše:
Dobrý den, prosím vás, máte někdo kočárek x-lander X3? Nebo některý x-lander? Jak jste spokojeni? A jak dlouho vydrží zhruba pevná korba?

Já ho mám, jsem s ním naprosto spokojená a jsem ráda za pevná kola :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.7.12 12:47
@Evulec píše:
Já ho mám, jsem s ním naprosto spokojená a jsem ráda za pevná kola :palec:

Tak to jsem ráda :dance: jakou máte barvu? Jde dobře složit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí