X-lander X3, jak jste spokojeny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X3?

Přidejte zkušenost s X-lander X3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1419
19.7.12 13:20

Máme oranžovou, rok 2009, tehdy byly na výběr zelená a oranžová. Zelený kočárek vidím na každém rohu, takže oranžová byla jasná a opravdu se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
19.7.12 20:38

Jo a skládá se perfektně, akorád je těžký :nevim: ale dávám ho denně do auta (octavia)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.7.12 10:07

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Mám dilema mezi x1 a xa.
Na x1 se mi líbí odpružení (bydlíme na vesnici). Taky vypadá dobře stabilní, což potřebuji, protože ho budou vozit i děti 8 a 5 let. Ale je mi líto, že nebudu mít možnost otočných koleček :think:, třeba v do obchodáku velká škoda.
Na xa se mi líbí právě ta otočná kolečka, někdo tu píše že do terénu v pohodě. Ale četla jsem, že hodně drncá, jak není odpružený. A protože všechny cesty u nás nejsou zrovna rovný, navíc se tu všechno překopává, takže hrozný hrby.
Tak moc prosím jestli někdo nevíte, jestli je velký rozdíl v odpružení. A jak je to s tím drncáním. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
23.7.12 12:45

Rozdíl v odpružení je. X1 je odpružená, je prostě do terénu, XA „má“ odpružení zadních kol, ale odpružení se nedá srovnat s X1. Já jsem to vyřešila golfkama a jsem spokojená tak i tak. Ale pokud ty otočná kola chceš, šla bych do toho, ale ne zn. X lander. Jiné mají vychytané i to odpružení otočných kol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
23.7.12 12:53

Ahoj :mavam: ja tedy nemam X1 ale ma x-lko X3 kupovala jsem ho na zacatku roku mezi poslednimi kusy… ma odpruzena predni i zadni kola a je to skevelej kocar… a ze byl byla nevyhoda v nearetovacich kolech to neni.. v kramu se vytocis tak i tak.. jezdime docela dost po terenu (lesy, chata apod) a super… je to jen o zvyku bud zatocit a nebo prizvednout kocar… s XAckem neporadim zkusenosti nemam, ale maminky si chvali… mozna by bylo fajn dojit do kramu a ozkouset si je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.7.12 15:10

Děkuju za rady :*
Měla jsem tříkolku, takže jsem byla zvyklá na otočný… Ale chci něco stabilnějšího a víc do terénu. Minule jsem se ve sněhu a po polňačkách dost nadřela. :roll: A taky chci něco co opravdu nebude drncat :poblion:
Golfky ještě mám a dobrý… :lol: Takže je pravda že po půl roce stačí do obchodu golfáč.
Navíc X1 se mi víc líbí i vzhledově, i když mi příjde hezčí z roku 2008 než 2012.
Nevíte jestli je v nich nějaký funkční rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
23.7.12 19:29

Já mám XA, přijde mi, že není odpružený vůbec :nevim: v lese se nechytáme, obrubníky a nerovnosti - dítko v korbě nadskakuje…Nebydlím na vesnici, ale v menším městě, ale stejně mi nevyhovuje, kola musím mít většinu času zaaretovaná. Jen v obchodě je to super a otočná kolečka využiji, ale tam se netráví tolik času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.13 08:35

Ahoj já mám X-lander xa a taky X1 a jsem velice spokojena. Xa je skvělé do města i do lehčího terénu, kolečka jsou v pohodě, s korbičkou jsme taky vydrželi poměrně dlouho, ale jakmile začal sedět šel do sporťáku.
X1 je výborná do těžkého terénu má odpružené všechny 4 kola, velký rozvor kol - velmi stabilní, sice vzhledově nevypadá nejlépe, ale svůj úkol plnil skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.3.13 09:01

Sorry, nevšimla jsem si. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.13 11:06

Korba vydržela osm měsíců u prního a šest u druhýho. Naprostá spokojenost. Sporták bez chyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.4.13 18:58

Dobry den, jsem tady novacek a tak se hned zapojim do diskuze, ale spise s dotazem. Z druhe ruky jsme koupily x lander, nevim presne typ, ale r. myslim 2010,je cerno cerveny, ctyrkolak, prostorny kosik, kozena rukojet a je to kombinace hlubokeho a sportaku. Dcerku v nem vozim od ledna letosniho roku, zezacatku v pohode, ale nyni me trapi, ze se mala v korbicce pri jizde potrasava a jakoby poskakuje.Dale je volnejsi rukojet, nevim zda to tak ma byt, ze to ma vuli? A ted jsem postrehla, ze nam klape leve zadni kolo, ale nemuzeme prijit na to jak ho sundat a prijit na pricinu toho klapani? celkem mi to vadi a rusi me to. Docetla jsem se, ze nektere maminky nejsou spokojene se sportakem, ze deticky maji vyvysene nozky. Kocarek je krasny, koupily jsme ho za 5000kc minimalne pouzivany a ted premyslim, zda jsme poridily dobre.Mam obavy az budeme jezdit s nim do lesa nebo do podobnych terenu zda se mi ten kocarek nerozpadne a dcerka nebude uplne vydrncana :?: :?: PROSIM O VAS NAZOR, DEKUJI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.13 15:28

Ahojky:-)nevíte někdo prosím zda se dá sehnat v Rakousku levněji kočárek X-Lander, nebo jakýkoli jiny? Nejlépe v Linzi nebo ve Freistadtu? Děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
30.10.13 19:03

Majitelky x-landeru XA prosím, jak zvládá tento kočár terén. Dočetla jsem se, že není odpružený a že to hrozně drncá. Uz jsem pro nej byla rozhodnutá, ale toto je rpo me problém, ráda bych i na vycházky do lesa atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí