X-travel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3226
20.4.10 13:40

Ahojky já mam taky tento kočárek,mám v-cross přední 2 kola sou menší.sem s ním maximálně spokojená korbu sme používaly do 6-7 měs i s fusakem a to je naše zlatíčko macek :mrgreen: v 6 měs měla 8.5kg a vešla by se dál ale chce koukat.ted sme ve sportáku a vyhovuje my naprosto.je to 4 dny co sem jí otočila od sebe aby koukala dopředu a je náramě spokojená,místa má taky dost .jízdní vlastnosti si nemůžu vynachválit zvládne vše!ale přitom zatočí jednou rukou a je lehký.
nevýhody-(pro mě nepodstatné)do košíku špatný přístup,a taky to polohování na ty šnurky ze začátku když na tom plně ležela sem měla problém jí zvednout nahoru potřebovala bych 3 ruce :mrgreen: ted si jí posadím tutíž to odlehčím a je to pohoda :palec: .nic méně mohly to vyřešit líp.ložná plocha veliká.máme 10.5kg a je nám 11 měsícu v pondělí.takže žádný drobci a dýlka 76 a v poho.chtěla sem koupit menší sporták ale nebudu tento je supr . :palec: :palec: koupila sem jen golfky na cesty,protože ikdyž je fajn je dosti neskladný,ale to asi tyto všechny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10018
20.4.10 15:23

Škoda že nevím, co čekáme, když tu nabízíš ty kočíky.. :)
Mě se taky líbila ta kombinace černozelená.. :)

Zítra jdu na velký ultrazvuk, tak už by se mi mimuško mohlo konečně taky ukázat i ze předu.. Zatím mi pořád jen ukazovalo zadek.. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.4.10 20:14

Ahojky,my máme V-Max a jsem maximálně spokojená.V korbě byl Štěpík 6 měsíců a ted' už dva měsíce jezdíme ve sport'áku.Polohování zad na šňůrky nemáme,asi to měly jenom starší typy,máme tam páčku,tudíž jde krásně ovládat jednou rukou.
Barvu máme zelenou v kombinaci s černou a vypadá to moooc hezky.
Rozdíl mezi Travel a Max je v kolech a váze.Max podvozek je díky nízkoprofilovým kolům lehčí.Výtka taky ke košíku-pokud je sport'ák otočen po směru jízdy,špatně se do něj dostává.A občas se mi stane,že přední otočná kola se o sebe zaseknou.
Jinak maximální spokojenost,vřele doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
21.4.10 17:24

Ahoj holky,taky mám tento kočárek,zrovna ho prodávám,mám černobílý s drobnýma kvítkama,jestli se mi paní neozve,tak dám odkaz
jestli můžu poradit k tomu košíku,měla jsem stejný problém,ale našila jsem si z jedné strany zip a krásně dám všechno do košíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
21.4.10 22:25
emocuc.polymorf píše:
Ahojte holky, tak moje mimi má 4 měsíce a vejde se tam s cca 30 cm rezervou. Byla ale pidi, měla jen 42cm, když se narodila, teď má 56cm. Kamarádka má holčičku únorovou (narodila se s 53cm) a ta je tam taky v pohodě. Tenhle kočár má myslím tu korbu ještě snad větší, než je obvyklé. Jo a ty moje rezervní míry jsou i s fusakem. :-) Myslím, že zářijový termín Vám musí vydržet v pohodě celou zimu. :-D Podvozek je dobrej, ony totiž dnešní chodníky jsou snad v horším stavu než lesní cesty :-?, tj. zlatý gumy. A ovládání je super. Jen, co mi štve, že jde trochu ztuha odbrzdit (dolu to jde snadno, ale nahoru to musím hrozně rvát) ale to je možná jen ten můj kousek.. :-? Určo můžu doporučit. Sporťák jsem zatím nevyzkoušela, to nevím. Je ale určitě super, že dítě může koukat dopředu i na Vás :-)

Ahoj,jestli můžu poradit,tak tu brzdu promaž,mě to hodně pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4