Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky já mam taky tento kočárek,mám v-cross přední 2 kola sou menší.sem s ním maximálně spokojená korbu sme používaly do 6-7 měs i s fusakem a to je naše zlatíčko macek
v 6 měs měla 8.5kg a vešla by se dál ale chce koukat.ted sme ve sportáku a vyhovuje my naprosto.je to 4 dny co sem jí otočila od sebe aby koukala dopředu a je náramě spokojená,místa má taky dost .jízdní vlastnosti si nemůžu vynachválit zvládne vše!ale přitom zatočí jednou rukou a je lehký.
nevýhody-(pro mě nepodstatné)do košíku špatný přístup,a taky to polohování na ty šnurky ze začátku když na tom plně ležela sem měla problém jí zvednout nahoru potřebovala bych 3 ruce
ted si jí posadím tutíž to odlehčím a je to pohoda
.nic méně mohly to vyřešit líp.ložná plocha veliká.máme 10.5kg a je nám 11 měsícu v pondělí.takže žádný drobci a dýlka 76 a v poho.chtěla sem koupit menší sporták ale nebudu tento je supr .
koupila sem jen golfky na cesty,protože ikdyž je fajn je dosti neskladný,ale to asi tyto všechny ![]()
Škoda že nevím, co čekáme, když tu nabízíš ty kočíky.. ![]()
Mě se taky líbila ta kombinace černozelená.. ![]()
Zítra jdu na velký ultrazvuk, tak už by se mi mimuško mohlo konečně taky ukázat i ze předu.. Zatím mi pořád jen ukazovalo zadek..
![]()
Ahojky,my máme V-Max a jsem maximálně spokojená.V korbě byl Štěpík 6 měsíců a ted' už dva měsíce jezdíme ve sport'áku.Polohování zad na šňůrky nemáme,asi to měly jenom starší typy,máme tam páčku,tudíž jde krásně ovládat jednou rukou.
Barvu máme zelenou v kombinaci s černou a vypadá to moooc hezky.
Rozdíl mezi Travel a Max je v kolech a váze.Max podvozek je díky nízkoprofilovým kolům lehčí.Výtka taky ke košíku-pokud je sport'ák otočen po směru jízdy,špatně se do něj dostává.A občas se mi stane,že přední otočná kola se o sebe zaseknou.
Jinak maximální spokojenost,vřele doporučuju.
Ahoj holky,taky mám tento kočárek,zrovna ho prodávám,mám černobílý s drobnýma kvítkama,jestli se mi paní neozve,tak dám odkaz
jestli můžu poradit k tomu košíku,měla jsem stejný problém,ale našila jsem si z jedné strany zip a krásně dám všechno do košíku
emocuc.polymorf píše:
Ahojte holky, tak moje mimi má 4 měsíce a vejde se tam s cca 30 cm rezervou. Byla ale pidi, měla jen 42cm, když se narodila, teď má 56cm. Kamarádka má holčičku únorovou (narodila se s 53cm) a ta je tam taky v pohodě. Tenhle kočár má myslím tu korbu ještě snad větší, než je obvyklé. Jo a ty moje rezervní míry jsou i s fusakem.Myslím, že zářijový termín Vám musí vydržet v pohodě celou zimu.
Podvozek je dobrej, ony totiž dnešní chodníky jsou snad v horším stavu než lesní cesty
, tj. zlatý gumy. A ovládání je super. Jen, co mi štve, že jde trochu ztuha odbrzdit (dolu to jde snadno, ale nahoru to musím hrozně rvát) ale to je možná jen ten můj kousek..
Určo můžu doporučit. Sporťák jsem zatím nevyzkoušela, to nevím. Je ale určitě super, že dítě může koukat dopředu i na Vás
Ahoj,jestli můžu poradit,tak tu brzdu promaž,mě to hodně pomohlo