Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, já mám V-travel, copak konkrétně by Tě zajímalo? No, původně jsme si objednali V-cross, ale v krámu nám dali tenhle
Tak jsme si ho nechali. Prej je to jedna značka, jen jinej podvozek..
Mě se právě líbil ten podvozek V-travell, protože ty kolečka ve předu jsou trošku dál od sebe.. Úplně ta trojkolka se mi moc nezamlouvala.. ![]()
Není ta korbička moc malá? Sice čekám mimi v září, ale doufám, že se tam vleze i s fusakem.. ![]()
Ahoj vercado, já taky zářící 2010
. No líbil se mi i firkon verano, ale ta konstrukce mi připadá jak dělaná doma na koleni.Jaký je rozdíl mezi v-max a v-travel???6e by jen ty kola?v-max má myslím nízkoprofilová, ale nevím jestli je to jediná odlišnost.Je kočárek dostatečně veliký??
Ahojte holky, tak moje mimi má 4 měsíce a vejde se tam s cca 30 cm rezervou. Byla ale pidi, měla jen 42cm, když se narodila, teď má 56cm. Kamarádka má holčičku únorovou (narodila se s 53cm) a ta je tam taky v pohodě. Tenhle kočár má myslím tu korbu ještě snad větší, než je obvyklé. Jo a ty moje rezervní míry jsou i s fusakem.
Myslím, že zářijový termín Vám musí vydržet v pohodě celou zimu.
Podvozek je dobrej, ony totiž dnešní chodníky jsou snad v horším stavu než lesní cesty
, tj. zlatý gumy. A ovládání je super. Jen, co mi štve, že jde trochu ztuha odbrzdit (dolu to jde snadno, ale nahoru to musím hrozně rvát) ale to je možná jen ten můj kousek..
Určo můžu doporučit. Sporťák jsem zatím nevyzkoušela, to nevím. Je ale určitě super, že dítě může koukat dopředu i na Vás ![]()
Mooc děkuji,v obchodě se mi líbil, ale není nad osobní zkušenost.Ještě by mě zajímalo, jestli nefouká do toho sporťáku.V obchodě měli jen s korbičkou a na fotkách to vypadá, že ta bouda tam není zespodu nijak utěsněná ![]()
Ahoj, já mám V-travel víc než rok a jsem s ním nadmíru spokojená. Do sporťáku opravdu nefouká - naopak, pokud neodepneš spodní část boudičky, tak jsou tam 2 vrstvy látky a mimi je krásně chráněný, navíc je dost hluboký. Ono tak jen vypadá......
Kdybys měla zájem, já celou kombinaci právě prodávám, protože čekáme další mimi, tak budeme kupovat sourozenecký kočárek, koukni do Bazárku https://www.emimino.cz/…dackou-1590/. Kočárek je opravdu v super stavu, jen se tam nevejdou 2 děti.
Díky za info, bohužel nepotěším, já měla na první mimi modrý kočárek, takže napodruhé bych chtěla jinou barvičku.
Ahojky, se sporťákem zkušenost zatím nemám, ale už Ti napsala kolegyně výše
, tak dík za info i pro mě, to jsem to dobře koupila
Jinak já mám černobílý, velký kytičky a jsem spoky
Kamarádka má černobílý, kolečka, a to se mi tolik nelíbí. Ještě je hezký ten šedý - drobný kytičky, já se toho bála, že to bude moc smutný, ale v reálu je super
Nevím ale, možná to chceš ladit do holčičích nebo klučičích barev ![]()
ani ne, necháme se překvapit,modrý už nechci, s růžovým nebo červeným by mi chlap asi nejezdil a ani se mi moc nelíbi.Asi bych vybírala mezi černou, nebo se mi líbil v pistáciové, ale jen na fotce, v reálu jsem ho neviděla.
![]()
Teda s tím překvápkem, no ve čtvrtek jdeme na velký utz, tak jsem zvědavá kdo z nás tří(jde i syn) se zeptá. ![]()
No, tak abys nekupovala druhej modrej..
Asi chceš holčičku, aby se to vyrovnalo, viď? Já jí mám, ale bohužel i s tím, že mi dala těžkou lekci o tom, že „hlavně, ať je to zdravý“ není fráze
Ale tak snad už to bude good
A Vám hlavně ať to dobře dopadne a máte radost!! ![]()
já mám tuten (jako tu barvu, jinak 4kolku a V-travel):
http://www.kocarky-zlin.cz/detail.php?…
Ten je pěkný, jeden z mých favoritů.A s tím zdravíčkem vím o čem mluvíš, můj syn je naštěstí zdraví, ale před dvěma roky jsme si prošli peklíčkem s mou neteří.Náhodou neviděla jsi první díl vizity?je to ta malá Karolínka co měla nádor na srdíčku a operovali ji již u mámy v bříšku.