Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xxLeninka já jsem manželovi kupovala jako překvápko k narozkám Xbox 360 250 GB s Kinectem za cca 9000,– ale to už je 2 roky. (pozor vyrábí se i pouze 4 GB)
Rozhodně doporučuju, pokud budeš kupovat kinect tenhle držák
http://www.alza.cz/…-d234998.htm
máme i PS 3 ne všechny hry se vyrábí ve variantách pro obě konzole.
@pralinka2727 děkuju, tomu také nerozumím-k čemu je dobré mít 250GB, já myslela, že se to tam přehrává z toho CD (hry)?xbox je asi lepší, ne? někde jsem četla, že u PS se musí držet něco v ruce? Omlouvám se, fakt tomu rozumím jako koza petrželi. Teď chci koupit bráchovi nějakou hru na xbox, protože ho dostal od manželky jako dárek k svatbě (asi že si ji vzal
)tak jsem si říkala, že to nemusí být špatná věc na zabavení dětí i dospělých…ale teda ta cena ![]()
@xxLeninka Já to můžu doporučit. S přáteli se přitom fakt nasmějeme, je to i dost na pohyb. Já jsem pak vždy zpocená jako blázen
![]()
@xxLeninka jo pokud chcete hrát hry s „pohybem“ na dálku tak je lepší xbox, ten reaguje na tvůj pohyb.
u PS 3 se musí držet v ruce taková „tyčka“ což je na prd.
U nás jede Kinect nejvíc v zimě, když máme návštěvu, hrajeme Bowling, chlapi boxujou, hrajou tenis, atletiku a tak.
Jinak můj muž je do her blázen takže na obě konzole jich máme cca 60 ks.
250 GB proto, že se můžeš připojit na internet a hrát s lidmi online a stahovat si dema apod. Je to prostě větší paměťový prostor. Já tomu taky moc nerozumím, jen vím že jsem byla pochválená, že jsem vzala tuhle větší paměť ![]()
Všechny informace zde, já z nich čerpala, protože jsem chtěla překvapení utajit a nemohla jsem se radit s manželem ![]()
Ahojte,
co všechno je potřeba udělat, abych připojila konzoli s Windows Phonem?? Konkrétně Nokia Lumia 930.
Konzole je nastavena správně, SmartGlass mám stáhnutý ale ve všech „tutorial“ videích se jejich telefon připojí na konzoli automaticky, zatímco můj mi nahodí, že nenašel žádné zařízení ![]()
Je potřeba nějakých účtů?? Na konzoli je připojen profil. Na mobilu to nechce nic…
@MartinKa36 Xbox na wifi a mobil přes mobilní net. Musí být stejná síť?
@MartinKa36 takže konzole i mobil musí přes jednu wifi, chápu to dobře jo ![]()
Ahoj snad se tady nekdo najede. dcera 7let ma xbox 360 a chtela by si znekym zahrat maincraft (nevim presnejak se to pise) najde se tady nekdo?.. byla by hrozne rada diky
Dobrý den, potřebujeme poradit, koupili jsme pod stromeček xbox360 s kinectem, ale z ruky, ne nový. Nevíme, jak rozjet hry na kinect, kontrolka bliká zeleně, v nabídce to chce nový upgrade na xbox live, ale ten nám stáhnout nejde a u toho vždycky skončíme. Místo v paměti vypadá, že tam je taky, nic tam uloženo není, navíc máme připojenou prázdnou flashku-nevím, zda to má vliv na víc místa…? A jestli někdo víte, bez toho xbox live ten kinect nejde? Nevím, asi nám ještě chybí kabel s těma barevnýma banánkama do televize, tan nám k tomu nedodali, může to být tím, že to tam chybí? Protože hdmi kabel jsme si taky museli dokoupit. Vůbec tomu nerozumíme, kalibrační kartu máme, ale zobrazuje se právě ten upgrade a nejde to…
moc děkuji za rady