Falco - zamilovala jsem se

Anonymní
23.12.12 02:43

Falco - zamilovala jsem se

Slyšela jsem jeho píseň Falco-Out Of The Dark a už se to se mnou vezlo. Nemohu na toho chlapa přestat myslet. Miluji takové typy. Podívala jsem se i na film Falco a totálně jsem do něj zblbla. Jsem jako nějaká fanatička, hledám o něm informace, zajímám se o vše… problém je, že nežije a o to víc mě mrzí, že jsem ho objevila, až tak „pozdě“. 8o Jeho tvorba je minulostí, což mě štve ještě víc…myslím na něj skoro už rok 8o Nikdy se mi nic podobného nestalo, na hudbu jsem nebyla, ani na filmy, měla jsem jiné hodnoty a teď „přišel“ on.. Falco. Je mi nějak moc blízký, ani nevím proč. Nikdy mě nezajímaly nějaké „hvězdy“ a teď najednou toto. :nevim:
Cítím takovou tu „zamilovanost“. Přitom mám muže, tří měsíčního syna, ale na Falca nemohu přestat myslet. Připadá mi, že je to čím dál horší, film bych mohla přetáčet do nekonečna (chlap už z toho šílí) a jeho hudbu, fotky… fuha… :srdce:
Asi mi nezbývá nic jiného, než mu jet položit květiny na hrob. Je to možná zvrácené, ale moc si to přeji :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.12.12 02:54
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
2390
23.12.12 03:23
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.12 04:11

Kdybych si ho nepředstavovala aspoň v těch „manželských povinnostech“ :oops: :oops: :zed: :zed: 8o

• Citovat
  • Upravit
38179
23.12.12 05:47

@Anonymní
Chápu tě, mám to podobně, jen teda jsem hetero chlap, takže některé tvé představy se mi vyhýbají. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Měl jsem štěstí že jsem ho začal poslouchat hned jak se dostal do hitparád.
Takže Out Of The Dark mě už ničím nepřekvapil, snad jedním veršem Muss ich denn sterben…um zu leben? ten je v souvislosti s jeho smrtí až mrazivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
23.12.12 05:58

Promiň, mně to přijde trošku úsměvné. Do zpěváků jsem se platonicky zamilovávala, když mi bylo tak 10,12 let. Teď už se spíš zamiluju do reálného člověka, kterého třeba sice nemůžu mít, ale aspoň žije a je skutečný :D
Jinak, písničky od něj se mi taky líbí. Zkus si jej představovat i v nějakých špatných věcech, asi si ho moc idealizuješ :nevim: Musíš si ho něčím „znechutit“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
23.12.12 06:53

Omlouvam se, ale myslela jsem ze jde o toho psa z Nekonecneho pribehu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
23.12.12 07:37

To je těžký, už tě nemá jak zklamat, můžeš si ho idealizovat donekonečna :nevim: tu zamilovanost/posedlost bych nepodporovala, tzn. není třeba pouštět si film po X-té, obtěžovat muže, miminko, sousedy hlasitou hudbou dokola, atd… všechno v rámci nějakých mezí, na hrob si klidně dojeď, když se ti chce, aspoň se už tím nebudeš muset zaobírat… pokud máš pocit, že to je všechno nějak moc silné a nemáš nad tím kontrolu, tak mazej k psychologovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.12.12 07:49

Časem tě to pustí, neboj. A lepší se zamilovat do „televize“ než do někoho, s kým bys pak musela přemýšlet, jestli zahnout nebo jenom slintat z dálky. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.12.12 07:54

Něco v té jeho hudbě je… Německy neumím, ale to jak on zpívá, mě úplně hypnotizuje a mám ho moc ráda. Jinak myslím, že jako s partnerem se s ním asi moc žít nedalo. Taky mám ráda Eminema - cítím tu naléhavost v hlase. Taky mu prd rozumím, ale jeho písničky mě fascinují. Jo už to vidím, jsem na hlavu :zed:

• Citovat
  • Upravit
888
23.12.12 08:47

@sovicka1 Souhlasím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
23.12.12 09:01

@sovicka1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: omlouvám se zakladatelce, ale když jsem si představila, že by to psala o falcovi z nekonečného příběhu, tak jsem málem umřela smíchy :mrgreen: (vím, že psala o zpěvákovi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
23.12.12 09:09
@marketa612 píše:
@sovicka1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: omlouvám se zakladatelce, ale když jsem si představila, že by to psala o falcovi z nekonečného příběhu, tak jsem málem umřela smíchy :mrgreen: (vím, že psala o zpěvákovi)

No hlavně mě pobavilo, kdyby si zakladatelka představovala sex s tím psíkem :lol: :lol: :lol: :P :P :P

• Citovat
  • Upravit
3157
23.12.12 09:14
@sovicka1 píše:
Omlouvam se, ale myslela jsem ze jde o toho psa z Nekonecneho pribehu :-D

:mrgreen: Díky. Už jsem myslela že v předvánočním shonu ani nemůžu dostat záchvat smíchu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
23.12.12 09:18

@sad 1 tady chybí smajlík :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie