Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mamči. Můj roční Tomášek už nepije z lahvičky s dudlíkem, ale z hrnečku se sosáčkem. Nevím, z čeho mu mám dávat bumbat venku. Kouzelný hrneček, co nekape, je drahý, u nás se cena pohybuje kolem 250kč a navíc nevím, jestli mu pak nebude dělat potíže pít z hrnku, co teče sám. Dobře mi bumbá z pet lahve od jupíku a podobně, ale ta nevydrží dlouho a navíc se do ní nedá připravit sunar, nebo cokoli teplého. Nemluvím o případném vyvaření. Z čeho dáváte bumbat vy? Kromě nekapajících hrnků? A pokud jste vy zkušenější dávali nekapací hrnky, měli Vaše dítka potíže s pitím z normálních hrnečků? Děkuju za rady.....wiera
Ahojky,
já jsem viděla několik nekapajících hrníčku v cenové relaci do 100 kč, v akcích pořídíš takový hrnek i levněji.
Já dávám pít venku z nekapajícího hrnečku, i když teď jak přišlo chladnější počasí malá toho moc venku nevypije, nebo spíš vůbec nic pokud zrovna nejí rohlík apodobně.
Asi jsem ti neporadila…
Ahoj
Ahoj,
ja jsem Julii koupila nekapajici hrnecek od Baby Nova, stal 109Kc(jmenuje se to nejak jinak, snad s ventilem ci tak, maji dva druhy, ten druhy normalne kape), ta nekapajici savicka se da vymenit za kapajici nebo dudlik. Julie z toho pije v podstate od zacatku, naucila se to hned a bez problemu. Ted nedavno jsme dostali Avent nekapajici hrnecek, ale stejne ma radsi ten puvodni.
Nedavno jsem si kupovala novou nekapajici savicku, stala 45Kc, narozdil od Aventu, kde se daji koupit jen dve najednou a za 146Kc.
Ted ale spis premyslim, jak udrzet piti v zime alespon primerene teple k piti(ne ledove), nechce se mi kupovat termosku.
Mroe