Z čeho vzniká OCD-OKP

111
29.11.17 22:08

Z ceho vznika OCD-OKP

Ahojky..Mam pocit, ze se u me vyvyji OCD a to ve forme negativnich az hodne zlych myslenek..Mam 3letyho syna a vetsinou smeruji k nemu..a ja jsem z toho spatna.Neda se popsat jak mi je, kdyz nabehnou..Chce se mi brecet, rvat..nejradsi bych nebyla..Nechapu jak me vuci nemu mohou takove myslenky napadat, kdyz ho strasne moc miluji..Je to nase laska ta nejvetsi..a presto me to napada..vim, ze nejsem jedina, kdo timhle trpi a to me i trosku uklidnuje..Jen to. nechapu..pritom ja jsem v pohode, s pritelem mame krasny vztah, financne si neztezuji, malej se ma krasne..Z ceho a proc to vlastne vznika, kdyz syna miluji a vedem spokojeny zivot??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3823
29.11.17 22:32

A jake to jsou myslenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.11.17 22:40

@zudina Ze ublizim nebo neco udelam malymu..Ja vim, ze to neudelam, ale jsem z toho v pr*eli opravdu..mam dny, kdy je to super ale zas treba jako dneska a hlavne vecer to zas prislo.. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
29.11.17 22:45

@Zahynak88 vznik? myslíš příčina? ta je neurotická. takže i genetika. většinou se snoubí více příčin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.11.17 22:54

@tasa Ano presne pricinu myslim.. Takze by bylo asi nejlepsi si o tom promluvit s odbornikem?..Udelam vse proto, abych tak trpet nemusela :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.11.17 22:57

Genetika, bývá tam dost silná vazba
a taky hormony, hormonální výkyvy, i při těhotenství, určitě

je třeba probrat to s odborníkem, je to léčitelné a je to řešitelné, tak se nebojte a vzhůru do toho
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.11.17 23:08

@Borrealis Dekuji za podporu..To mi pomaha..pomaha mi i to, ze vim o co se jedna a da se s tim neco udelat :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
29.11.17 23:09

@Borrealis A jeste tou vazbou mate na mysli presne co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
29.11.17 23:10

Hele to je svym zpusobem normalni, proste se s tema myslenkama neztotoznuj, ty vis ze mu nic neudelas, jsou to jen otravne myslenky, ber je jako hnusny bytosti, co se zivi tim, ze jim venujes pozornost a tim je posilujes, proste se nauc ty myslenky ignorovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.17 23:58

Ahojky, taky jsem tím trpěla, u mě to vyvolal dlouhodobý stres ze smrti tatky. Trapilo mě to intenzivně několik měsíců, až už jsem to nevydržela a zašla na psychiatrii, dostala jsem léky, chodila k psycholožce a za rok jsem byla uz úplně v pohodě. Dojdi k dr, uvidíš, že ti pomůže :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex