Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Holky co to sakra? Myslela jsem, ze si zbozi nemohu tedy koupit v obchode, protoze je zavreno nebo omezeny sortiment a tak jsem si chtela TV stolek a konferencni objednat pres intetnet a „z duvodu narizeni vlady je zakazan vynos tohoto zboží“… mi pise eshop, to jako znamená prosím coooo ![]()
To znamená že tato vláda je fašisticka. A oni je milostive poslouchají
Asi si nechtějí odstavit firmu tím, že budou posílat zaměstnance do domácností, nebo jim tu službu vypověděl přepravce a třeba se hodí odkaz na nařízení vlády, aby jim nechápaví zákazníci moc nenadávali nebo je pak nespravedlivě nebombardovali špatnýma recenzema
Zas konferenční stolek se asi domů od vchodu nějak dovléct dá…
@Akve Ja se nezlobim na eshop, ale myslela jsem, ze objednat pres internet lze cokoliv??? ![]()
A co to je za eshop? Já jsem vybrala náhodný stolek v náhodném eshopu a vložit do košíku mi to jde…
Zkusím jiný eshop tedy. Jsem si rekla, ze dat za benzin nebo za dopravu vyjde stejně, tak to objednam, kdyz je ted zavreno a tohle me prekvapilo.
Jeste potrebuju synovi obleceni.
Ale zase parni mop a vysavac mi objednat sel ![]()
@AnastazieB Jj šlo, já chtela uz platit a napsalo mi to tuhle vetu.
Copak konferenční stolek, to člověk vydrží. My než přišli na to, jak koupit ten mechanismus do nádržky na splachování… Ještě že se dá objednat online na výdej v OBI. Jinak by z e-shopu přišel v půlce ledna. ![]()
Já myslím, že to bude nějaký eshop, který nepochopil nařízení vlády…
Je zakazan vynos tohoto zboží…, takže ti ho nevynesou až do bytu, ale přivezou ti ho, ne?
@milami píše:
Je zakazan vynos tohoto zboží…, takže ti ho nevynesou až do bytu, ale přivezou ti ho, ne?
Ano, to je taky možné, žes to špatně pochopila, že ti ho jen nepřinesou ke dveřím do bytu, ale jen k prvním dveřím od domu.
Tak ja bydlim v dome, me nikdo nikam nic nenosil
tak jsem asi blbá, možná jsem to spatne pochopila, ale ten cervenej napis me zmatnul
![]()
Výnos je vyneseni do patra. Sice nevim proc by to nemelo jit… ale prodat ho pres eshop urcite muzou. To by nesmely eshopy prodavat nic.