Z jaké příze háčkujete hračky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
303
26.10.14 12:59

Z jaké příze háčkujete hračky?

Ahoj,
z jaké příze háčkujete hračky pro děti?
Před časem jsem uháčkovala kočičku, z Katky. A i když jsem ji nikdy neprala, vypadá hrozně. Samý žmolek, taková umolousaná. Přitom to nebyla nijak extra oblíbená hračka. Prosím, poraďte mi, nějakou silnější přízi, s kterou se dobře pracuje a něco vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
26.10.14 13:05

Lada luxus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
26.10.14 13:13

Lada luxus taky trochu žmolkovatí. Nejlíp mi drží jedna co mám z Merina od Vlnapu, ale je to pravda o něco dražší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
26.10.14 13:19

@Žižule Myslíš tuhle? A nekouše to? Nesrazí se to praním? Když je to vlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
26.10.14 13:30

@adna není to 100% merino…myslím… (50/50)
ještě jsem háčkovala z Comfort colour a je to s „anti-pilling“ takže nežmolkuje a to je 100% akryl soft, taky od vlnapu
edit: http://eshop.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?…

Příspěvek upraven 26.10.14 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
26.10.14 20:11

Jak píše @Efsheny je to 50/50 vlna s akrylem. A myslím, že pokud to nebudeš prát na vysoké teploty, tak v poho. A nekouše vůbec, naopak oproti Lada luxus je ještě jemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
18.8.17 19:27

Za každou inspiraci budu ráda :-)

Ahoj holky, oživuji téma. Mám dojem, že se zas začíná háčkovat, tvořit… a byla bych ráda, kdybychom si svoje zkušenosti, pokusy, rady, nápady sdílely. Já jsem vytvořila stránku a moc mne to baví. Připojíte se?

https://www.facebook.com/…41996962275/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
18.8.17 19:31

Z bavlny, a nejraději z elianu nicky. Je krásně jemný. Jenom na panenky nemůžu najít vhodný tělový odstín, asi budu barvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
18.8.17 19:36

Barvíš? To je zajímavé. To jsem nikdy nedělala. Já jsem si vždy vystačila z barevnicí. A zkoušela jsi Camillu? tam je celkem velký výběr barev, ale asi je silnější. Budu ráda, kdybys poslala obrázky, ráda se inspiruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79771
19.8.17 11:52

Zatím nebarvím, ale chystám se. Kamilla je právě silná. A fotky pošlu, až budu mít. Momentálně dodělávám panenku, ale nevím, jestli se do takové ještě pustím. Vlásky ze stuhy mi daly zabrat. Ale jednu fotku připojuji - příze je akryl elian nicky.
myslím si, že vzhledem k tomu, že vycpávám umělinou, tak i to tělo je lepší háčkovat z akrylu, kvůli praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
28.5.20 10:25

Krásný den přeji děvčata :D tak jsem se taky vrhla na háčkování :D začala jsem dekama pro mimi z dolphin baby. Je to krásný příjemný materiál, ale mimi se teprve narodí, tak uvidíme jak bude vyhovovat. Máte s tímto materiálem zkušenosti? Chtěla bych z něho právě háčkovat i hračky, je v hodný pro miminka? Co jsem koukala, certifikát pro děti od 0-3 let by měl mít :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.5.20 13:49
@Teta Luca píše:
Krásný den přeji děvčata :D tak jsem se taky vrhla na háčkování :D začala jsem dekama pro mimi z dolphin baby. Je to krásný příjemný materiál, ale mimi se teprve narodí, tak uvidíme jak bude vyhovovat. Máte s tímto materiálem zkušenosti? Chtěla bych z něho právě háčkovat i hračky, je v hodný pro miminka? Co jsem koukala, certifikát pro děti od 0-3 let by měl mít :D :D

je to celkem chlupaté, takže bych to nedávala úplně miminu
malým dětem z bavlny, vyplnit dutým vláknem a pak můžeš i prát
dolphin nevím jak moc bude snášet praní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
28.5.20 14:43

@bublinek tak uvidíme z dolphin už mám čtyři, tak doufám, že to nebyla práce k ničemu :D :D a na ty hračky budu tedy asi volit bavlnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.5.20 15:01

@Teta Luca 4 deky? To bude ok, ale za hračka je něco jiného, může to zuzlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
28.5.20 15:21

@bublinek jojo čtyři :D :D co by si volila přírodního na deku? Merino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat