Z manželské postele do vlastní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9164
3.4.19 12:14

Vždycky měli děti svou postýlku od narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Smarcie
3.4.19 12:18

Mladsí spí taky ještě s námi. Starší když mu byli tak dva roky,tak šel do sveho pokojíčku,ale stejně v noci vždycky přišel :mrgreen: přestal chodit az chvíli před porodem mladšího. Takže v 6 letech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14723
3.4.19 12:19

Ve vaší posteli nemělo vaše dítě co dělat. Minimálně mělo mít postýlku, když už musíte být v jednom pokoji.
Kdybyste drželi nějaké standarty, dnes byste neměli problém. Ty jiné věci budete dělat se dvěma dětmi ve své posteli asi jak? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
3.4.19 12:20

Do svého pokoje sel ve 3 letech, ale dala bych klidně mnohem dřív kdyby na to tenkrát byly prostory. Ale nestěhovala bych takhle před porodem, bude mít pocit že jste ho vyhodili a nahradili miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
3.4.19 12:22

proč jste ho naučili tak blbě? vždyť se ani to dítě nemůže kvalitně vyspat.. přestěhovat,hned a bez řečí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
3.4.19 12:24

My máme v ložnici vedle sebe tři postele, takže je dost místa pro všechny. Nešlo by to oni vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
3.4.19 12:26

Ja spim se synem ve velke posteli a mimco je vedle postele v postylce. Kdyz jsem spala sama s miminem,syn za mnou v noci chodil s brekem a tim mi budil mimco. Prestehovala jsem se k nemu,kdyz se v noci vzbudi,jen ho pohladim a spinka dal,takze syn mimco nerusi a mala kdyz se v noci budi na kojeni,tak nijak nebreci. Kdyz breci,tak syna nevzbudi a nebo se me jen zepta co to je,ja reknu ze miminko a syn spinka dal. Ze zacatku to byly nervy, ale deti si zvyknou a rusit se nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
3.4.19 12:29
@Martina712 píše:
Ja spim se synem ve velke posteli a mimco je vedle postele v postylce. Kdyz jsem spala sama s miminem,syn za mnou v noci chodil s brekem a tim mi budil mimco. Prestehovala jsem se k nemu,kdyz se v noci vzbudi,jen ho pohladim a spinka dal,takze syn mimco nerusi a mala kdyz se v noci budi na kojeni,tak nijak nebreci. Kdyz breci,tak syna nevzbudi a nebo se me jen zepta co to je,ja reknu ze miminko a syn spinka dal. Ze zacatku to byly nervy, ale deti si zvyknou a rusit se nebudou.

a co manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
3.4.19 12:29

Záleží jak to cítíte, že vaše dítě zvládne.. zbytečně bych ho nepodcenovala… ale buď teď rovnou do svého pokoje své postele… ať si Sam vybere povlečení, postel bych šla vybírat s ním… udělala bych to hned… a nebo mu pořídit postel vedle vás… jako meziatupen a pak do svého pokoje… dcerka šla z postýlky asi na 2m na zem… nez jsme udělali pokoj) postýlka už ji vadila) a ve 2 letech do svého pokoje… zpe začátku jsme chodili spát s ní… a vysvetlili že kdykoliv zavolá přijdu…a co nejdřív dokud je mimi v bříšku at to nevnímá že to je kvůli nemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
3.4.19 12:36

@Kaileee Ten je v loznici sam. Aspon se vyspi normalne do prace,ale je fakt, ze se mi po nem nekdy styska. I kdyz jsem i pred mimcem od nej v noci utikala k synovi kvuli chrapani. Proto si taky syn zvyknul,ze kdyz se probudi, tak jsem u nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
3.4.19 12:39

Naše šla do své postele do pokojíčku ve dvou letech. Ze dne na den, sama od sebe, do velké postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.19 12:41

U nás dcera spí sice ve své posteli, ale přiražené k naší manželské. :mrgreen: Za 3,5 měsíce čekáme miminko a v plánu je, že to bude stejně, jen přirazím z druhé strany ještě postýlku (máme naštěstí velkou ložnici). Kdyby to nešlo, miminko by dceru hodně budilo, přestěhuju se i s mimčem vedle do obýváku a dcera zůstane v ložnici s tatínkem. Občas to tak děláme už teď, večer se pomazlíme a já pak jdu spát vedle. Aby to pak pro ni nebyl šok.

• Citovat
  • Upravit
802
3.4.19 12:41
@LaPaloma píše:
Ve vaší posteli nemělo vaše dítě co dělat. Minimálně mělo mít postýlku, když už musíte být v jednom pokoji.
Kdybyste drželi nějaké standarty, dnes byste neměli problém. Ty jiné věci budete dělat se dvěma dětmi ve své posteli asi jak? :roll: :roll:
:lol: pobavilo. Náš syn s námi spal do 3 let. Má svou postel vedle naší. Vždycky v noci nebo k ránu přelezl a zalezl si ke mně pod peřinu. Neznám nic hezčího. S narozením dcery se sám od sebe přesunul do postýlky. Teď spí cca od 2.nocniho kojení s námi v posteli malá. Syn už nechce, jen se výjimečně přijde pomazlit. Ty jiné věci, o kterych mluvíte, provozujeme kdekoliv jinde. ;) Všechna mláďata spí s matkou v pelechu nebo hnízdě. Přijde nám to naprosto přirozené :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
3.4.19 12:45
@Kaileee píše:
a co manžel?

Ten už se tam nevejde, tak má smůlu. A pokud je dostatečně odolný, tak to manželství ustojí…

@123muminek123 píše:
Zdravím maminky.
Od kdy jste dali děti do velkých postýlek a vlastního pokojíčku? Syn má 21 měsíců a za 3 měsíce se nám narodi dcera. Problém je, že spí s námi v posteli. Nijak nám to nevadí, ale teď když bude malá a budu ji v noci kojit, mám strach, aby se vzájemně nebudili… :nevim:
Jak zvládli vaše děti stěhování, když spali s vámi?
Děkuji

Moje první dítě ve vlastním pokoji od narození, druhý od 5ti měsíců (dřív nebyl prostor). S přestěhováním syna bych to teď nehrotila, už takhle toho na něj bude dost, že mu přibyde ségra, tak abys ho neodstavila na druhou kolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
3.4.19 12:49

@MyDestinka uplně mi mluvíte z duše :srdce: člověk je jediný tvor, který separuje svá mláďata ..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510