Z manželské postele do vlastní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Smarcie
3.4.19 12:49

@MyDestinka uplně mi mluvíte z duše :srdce: člověk je jediný tvor, který separuje svá mláďata ..

• Citovat
  • Upravit
267
3.4.19 14:58

@LaPaloma To je vec nazoru. Kazda maminka to citi jinak a zadny postoj neni vylozene spatny. Nedovedu si predstavit, ze bych mimco od sebe odkladala.

Budou mu brzy dva roky a spi s nami vetsinu noci. Je stale jeste kojeny, je to pro me i jednodussi. Vlastni pokoj budeme chystat pres leto, ale nutit ho nebudeme. Bude-li chtit, muze spat u nas, dokud se nebude citit na to spat sam.

Kdybych cekala druhe mimi, zkousela bych spat s nim v pokojiku. Ukladat ho tam ke spanku pres den a pak zkouset v noci. A kdyby to bylo na silu, tak by proste spal s nami dal a uvidelo by se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.19 21:03

@pannda @pannda @LaPaloma @Kaileee
Prosila jsem o radu maminky,které to mají stejné. O kritiku,že dítě nemá v posteli rodičů co dělat atd nestojím. Myslím,že je to každého věc. Vás také nikdo nekritizuje za to,ze dítě odkladate. Každý ať to dělá dle svého vědomí, svědomí a pocitu. Já na tom,že spí s námi nevidím nic špatného. Naopak. Takže soudy tohoto typu si prosím nechejte pro sebe.

Nebudu syna nutit na sílu,to nechci. Jen mě zajímalo,jak to zvládli děti ,které taky spali s rodiči a v kolika letech. A jestli se děti vtáhne nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
5.4.19 12:41
@123muminek123 píše:
@pannda @pannda @LaPaloma @Kaileee
Prosila jsem o radu maminky,které to mají stejné. O kritiku,že dítě nemá v posteli rodičů co dělat atd nestojím. Myslím,že je to každého věc. Vás také nikdo nekritizuje za to,ze dítě odkladate. Každý ať to dělá dle svého vědomí, svědomí a pocitu. Já na tom,že spí s námi nevidím nic špatného. Naopak. Takže soudy tohoto typu si prosím nechejte pro sebe.Nebudu syna nutit na sílu,to nechci. Jen mě zajímalo,jak to zvládli děti ,které taky spali s rodiči a v kolika letech. A jestli se děti vtáhne nebudu.

Nic takového jsem neřekla. .ani známka kritiky, tak nechápu vztahovacnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
5.4.19 13:25

@123muminek123 @Elessa Já jsem jasně řekla, že dítě má mít vlastní postel, když už spí s rodiči v ložnici. Není problém si mimi na kojení z postýlky vzít a vrátit ho tam.

A není to ODKLÁDÁNÍ DÍTĚTE. To rozhodně je něco jiného.

A moc se holky nesmějte, protože bude vaše dítě jenou brečet na škole v přírodě, těžko pojede někam na tábor, protože ani doma nespalo samo v posteli. Jak jinak by mělo vaše dítě zvládnout běžné věci přiměřené věku, když si z nich chcete dělat panenku anebo mumínka? :roll: Mohl by být problém i se školkou.
Mateřská láska se vyjadřuje hlavně během dne, v noci se spí. Závislost až taková, že musí být tělesný dotyk, není normální. Zeptejte se pediatra, psychologa.

Na škole v přírodě jsem byla s dětmi jako pomocný dozor ( nejsem učitelka ) a bylo mi těch mumínků líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.19 20:58

@LaPaloma věc názoru. Znám desítky dětí,které spali s rodiči v posteli a jsou naprosto samostatné jak na táborech, akcích školy či ve školce. Naopak znám i děti,které spali vždy zvlášť a neudelaji bez rodičů ani krok. Takže takto to brát nemůžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí