Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
150ml mi dite pije na roce a pul a to se od sestinedeli ani nebudila v noci, takze to nepila nic. Drobecek to rozhodne neni. Ja bych to moc neresila, to dite si rekne samo kolik chce. Muze mit jen obdobi takový ![]()
Mame stejny problem. Kluk stary 3 mesice a jeden tyden. Posledni tri tydny plne Nutrilon, ale uz od porodnice kombinace tak 2/3 Nutrilon a zbytek bud z prsu nebo odstrikany.
Nekdy od prostredka tydne hrozny obstrukce. 150 ml vypije rano a pak kazdy dalsi krmeni mlati rucickama, kope nozickama, musime delat pauzy po 10-20 ml a prakticky nikdy nedopije. Jo a rve u toho jak pichly prase. Des.
Nebavi me to… Navod ci zkusenosti jinych ocenim
![]()
Dobrý den,
mám 2,5 měsíční holčičku. Od cca 4 týdne je na UM Kendamil, mám s ním zkušenost od první dcery tak jsem šla na jistotu. Malá po něm krásně kaká, prdí, jediné co nám dělá problém je reflux, ale krásně přibírá a paní doktorka nám doporučila Gastroruss Baby. Ale poslední 3 dny malá začala zlobit u krmení vypije třeba 100, 70, 120 2× max vypije 150 a to v noci a jednou ve dne a to před tím vypila klidně 150 každé krmení, teď se mi v půlce začne odtahovat a plive to, večerní krmení doprovází i pláč. V noci normálně vypije 150 (krmím jednou kolem 4 ráno od 8 od večera). Předtím jedla krásně každé 3h přes den v noci si interval krásně prodloužila na tu 4 ráno a pak až v 8 a to vždy měla hrozný hlad. Nevím čím to může být 😔jedině co mě napadlo tak před 3 dny mi došel „jar“ na dětské flašky tak jsem vzala klasický, ale hned jak to šlo jsem koupila dětský a flašky vyvařila. Malá váží 5,5kg. Prosím o radu