Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pořád mě to vrtá hlavou jelikož tam nebyl určitě sám proto to asi tak řeším.
Opravdu Te lituji..Mas to tezky..
Ale nebyl treba pod nátlakem nekoho?
Jejda to je situace… No já bych mu zmalovala zadek a vzala asi telefon, s tím, že se prodá a uhradí se krádež… A dala bych mu tolik práce, aby nemyslel na kraviny. Ale buď v klidu, znám jednu osobu, dnes velmi známou a ta v detstvi kradla jak Straka… A ne zrovna levné věci.
![]()
@_.Emilyyy píše:
Ja jsem vedela, ze nekdo takhle zareaguje, mne to moc vtipny neprijde
a ne ani tohle bych ji netolerovala..Příspěvek upraven 14.07.19 v 14:41
Zasměj se trochu
Tvoje dcera nekrade a nelže, tak to neber tak vážně. Takhle by ses nemohla usmát nad ničím. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Zasměj se trochuTvoje dcera nekrade a nelže, tak to neber tak vážně. Takhle by ses nemohla usmát nad ničím.
Ja se jinak usmívam porad, ale tomuhle ne ![]()
@_.Emilyyy píše:
Ja se jinak usmívam porad, ale tomuhle ne
Taky si všímáš, že když se žena nezasměje každé debil. ní chlapské hlášce, je hned bez smyslu pro humor/nadhledu/nálady, protože on přece je samozřejmě bez diskuze strašně vtipný a jiná varianta nepřipadá v úvahu? ![]()
@lilithlilith píše:
Taky si všímáš, že když se žena nezasměje každé debil. ní chlapské hlášce, je hned bez smyslu pro humor/nadhledu/nálady, protože on přece je samozřejmě bez diskuze strašně vtipný a jiná varianta nepřipadá v úvahu?
Já jsem nic takového nenapsal. Psal jsem jen, že se všechno nemusí brát tak vážně.
@lilithlilith píše:
Taky si všímáš, že když se žena nezasměje každé debil. ní chlapské hlášce, je hned bez smyslu pro humor/nadhledu/nálady, protože on přece je samozřejmě bez diskuze strašně vtipný a jiná varianta nepřipadá v úvahu?****
Tak to je přirozené mužské ego ![]()
@Prof. Farnsworth
Neboj se, jsem optimista
. Edit-Napsala jsem jen, že mi to nepřijde vtipné, to rozhodne neznamená, že beru vše vážně, já zrovna ne ![]()
Řekla bych mu, že jestli ještě jednou něco ukradne, prestěhuju se s ním 100km daleko a se svou partou už se neuvidí. Navíc by musel celé léto pracovat na brigádě a peníze, co jsem zaplatila, vrátit. Dále bych chtěla. m aby do obchodu kde kradl se mnou šel a přede mnou se omluvil provozním nebo prodavačkám. Pokud by to nechtěl udělat, opet bych mu sdelila, ze se budeme stěhovat. Dale bych chtela, aby se přestal stykat s lidmi, se kterymi kradl. Prijde mi to šílený. Predstava, že moje dite jde touhle cestou je noční můra.
Zboží se neplatí. To s čím ho chytli vrátí a PČR se zaplatí pokuta.
I když to někdy půjde hodně těžko, snaž se dát co největší možný pozor, aby se s tou partou už nemohl vídat. Dala bych synovi hodně najevo, že mě tím zklamal a vzhledem k věku bych ho asi poslala na brigádu, aby ty peníze uhradil ze svého, a to i ty, co ti obchod nemohl dokázat. Ať to syn bere jako lekci. Jinak jestli tě to uklidní, sousedům syn taky kradl v obchodě. Byla to velmi slušná a finančně dobře zaopatřená rodina. Přijde mi, že kluk se prostě hodně nudil. Samozřejmě ho jednou chytili a rodiče si pro něj museli přijít, ostuda šílená. Nicméně nyní je z něj úplně normální slušný člověk, žádný kriminálník se z něj nestal.
@jita22 Ne neomlouvám syna, ale žiji ve městě kde mě znají a kdyby se přišlo i na ty jiné krádeže asi se stěhuji. Je mi z něho hrozně a zklamal mě ![]()
@_.Emilyyy Děkuji jsem zklamaná vždy jsem ho vychovávala aby si vážil věcí a nekradl, nelhal, že to je špatné a on udělá tohle. ![]()
@Anonymní píše:
@jita22 Ne neomlouvám syna, ale žiji ve městě kde mě znají a kdyby se přišlo i na ty jiné krádeže asi se stěhuji. Je mi z něho hrozně a zklamal mě
Snaz se asi spis prijit na to, co ho k tomu vedlo, dokopat ho, aby si uvedomil co udelal a napravil to jak jen to pujde. Ale zase by mel asi vedet, ze ho mas rada, i kdyz te hodne zklamal.