Z ostudy kabát.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14007
14.7.19 14:39
@Anonymní píše:
Pořád mě to vrtá hlavou jelikož tam nebyl určitě sám proto to asi tak řeším.

Opravdu Te lituji..Mas to tezky..
Ale nebyl treba pod nátlakem nekoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
14.7.19 14:41

Jejda to je situace… No já bych mu zmalovala zadek a vzala asi telefon, s tím, že se prodá a uhradí se krádež… A dala bych mu tolik práce, aby nemyslel na kraviny. Ale buď v klidu, znám jednu osobu, dnes velmi známou a ta v detstvi kradla jak Straka… A ne zrovna levné věci. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
14.7.19 14:43

@marra2 No ono v 17 už ani není moc „v dětství“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
14.7.19 14:44
@_.Emilyyy píše:
Ja jsem vedela, ze nekdo takhle zareaguje :roll:, mne to moc vtipny neprijde :nevim: a ne ani tohle bych ji netolerovala..Příspěvek upraven 14.07.19 v 14:41

Zasměj se trochu :kytka: Tvoje dcera nekrade a nelže, tak to neber tak vážně. Takhle by ses nemohla usmát nad ničím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
14.7.19 14:46
@Prof. Farnsworth píše:
Zasměj se trochu :kytka: Tvoje dcera nekrade a nelže, tak to neber tak vážně. Takhle by ses nemohla usmát nad ničím. :mavam:

Ja se jinak usmívam porad, ale tomuhle ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
14.7.19 14:52
@_.Emilyyy píše:
Ja se jinak usmívam porad, ale tomuhle ne :nevim:

Taky si všímáš, že když se žena nezasměje každé debil. ní chlapské hlášce, je hned bez smyslu pro humor/nadhledu/nálady, protože on přece je samozřejmě bez diskuze strašně vtipný a jiná varianta nepřipadá v úvahu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
14.7.19 15:19
@lilithlilith píše:
Taky si všímáš, že když se žena nezasměje každé debil. ní chlapské hlášce, je hned bez smyslu pro humor/nadhledu/nálady, protože on přece je samozřejmě bez diskuze strašně vtipný a jiná varianta nepřipadá v úvahu? :lol:

Já jsem nic takového nenapsal. Psal jsem jen, že se všechno nemusí brát tak vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
14.7.19 15:29
@lilithlilith píše:
Taky si všímáš, že když se žena nezasměje každé debil. ní chlapské hlášce, je hned bez smyslu pro humor/nadhledu/nálady, protože on přece je samozřejmě bez diskuze strašně vtipný a jiná varianta nepřipadá v úvahu? :lol:****

Tak to je přirozené mužské ego :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
14.7.19 15:30

@Prof. Farnsworth
Neboj se, jsem optimista ;) :P. Edit-Napsala jsem jen, že mi to nepřijde vtipné, to rozhodne neznamená, že beru vše vážně, já zrovna ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
14.7.19 15:38

Řekla bych mu, že jestli ještě jednou něco ukradne, prestěhuju se s ním 100km daleko a se svou partou už se neuvidí. Navíc by musel celé léto pracovat na brigádě a peníze, co jsem zaplatila, vrátit. Dále bych chtěla. m aby do obchodu kde kradl se mnou šel a přede mnou se omluvil provozním nebo prodavačkám. Pokud by to nechtěl udělat, opet bych mu sdelila, ze se budeme stěhovat. Dale bych chtela, aby se přestal stykat s lidmi, se kterymi kradl. Prijde mi to šílený. Predstava, že moje dite jde touhle cestou je noční můra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.7.19 15:59

Zboží se neplatí. To s čím ho chytli vrátí a PČR se zaplatí pokuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
14.7.19 16:10

I když to někdy půjde hodně těžko, snaž se dát co největší možný pozor, aby se s tou partou už nemohl vídat. Dala bych synovi hodně najevo, že mě tím zklamal a vzhledem k věku bych ho asi poslala na brigádu, aby ty peníze uhradil ze svého, a to i ty, co ti obchod nemohl dokázat. Ať to syn bere jako lekci. Jinak jestli tě to uklidní, sousedům syn taky kradl v obchodě. Byla to velmi slušná a finančně dobře zaopatřená rodina. Přijde mi, že kluk se prostě hodně nudil. Samozřejmě ho jednou chytili a rodiče si pro něj museli přijít, ostuda šílená. Nicméně nyní je z něj úplně normální slušný člověk, žádný kriminálník se z něj nestal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.19 16:25

@jita22 Ne neomlouvám syna, ale žiji ve městě kde mě znají a kdyby se přišlo i na ty jiné krádeže asi se stěhuji. Je mi z něho hrozně a zklamal mě :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.19 16:26

@_.Emilyyy Děkuji jsem zklamaná vždy jsem ho vychovávala aby si vážil věcí a nekradl, nelhal, že to je špatné a on udělá tohle. :,(

• Citovat
  • Upravit
11232
14.7.19 16:27
@Anonymní píše:
@jita22 Ne neomlouvám syna, ale žiji ve městě kde mě znají a kdyby se přišlo i na ty jiné krádeže asi se stěhuji. Je mi z něho hrozně a zklamal mě :,(

Snaz se asi spis prijit na to, co ho k tomu vedlo, dokopat ho, aby si uvedomil co udelal a napravil to jak jen to pujde. Ale zase by mel asi vedet, ze ho mas rada, i kdyz te hodne zklamal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová