Z postýlky do postele - kdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
13.10.13 12:41

Neše malá má sundanou bočnici, ale postýlku máme přiraženou k posteli, jinak by jí na stopro přelejzala. Kamarádce začal syn přelejzat postýlku, tak mu sundali bočnici a pod to mu dali matraci. Prý, že když spadne, spí normálně dál :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
13.10.13 20:09

Jejda, ženský, jsem tak ráda, že mám postýlku, kde vyndám dvě tyčky, později bočnici a případně z ní můžu udělat postel a malá jí může mít do cca 6ti let. Jestli máš strach, že ti malej spadne z postýlky, když sundáš bočnici, tak mu tam dej přeloženou velkou peřinu, ať má případný pád do měkkého. A taky se prodávají takové malé zábrany, které jdou namontovat na postel (mělo by to jít i na postýlku), tak by měl dost místa na vylézání, ale zároveň by nevypad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
13.10.13 20:16

@Saricat ono dokud neozkousis, tak to nezjistis, taky jsem mela strach, v postylce mi delala pomalu stojky, vecne se bouchala do sprusli, cekala jsem same drzkopady v posteli a dobry, zvykla si hned a fakt je to lepsi. Ja fakt v te postylce mela strach, stala jsem kolikrat vedle, jen zady a uz visela jak opice pres okraj…

Jinak na stul taky leze, z vany tez a i pres madlo od trouby zvlada vylezt na linku… opicaci mali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25103
13.10.13 21:55

Já vyndala ty dvě vyndávací šprušle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie