Z práce o hodinu dřív
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Petttruše píše:
@martina.se hm. smutný.
bohužel.. vim, z minulé práce, proto jsem tam odchod ohlásila hodinu před koncem poslední směny, i tak to byl masakr..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petttruše napsala bych jí znova: žádala jsem již dříve o svolení k uvolnění z práce o hodinu dříve, ale odpověď jsem buď přehlédla nebo ji ještě nemám. Mohu tedy dnes prosím skončit o hodinu dříve? Pro dnešek mám vše hotovo. Děkuji mnohokrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, alespoň poučení pro příště - upřímnost se moc dnes nenosí. A já kráva ji to oznámila takto dopředu z důvodu, že je těžké někoho na pozici najít a ještě k tomu zaučit.¨
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petttruše píše:
No, alespoň poučení pro příště - upřímnost se moc dnes nenosí. A já kráva ji to oznámila takto dopředu z důvodu, že je těžké někoho na pozici najít a ještě k tomu zaučit.¨![]()
tak ne všude se to nevyplatí, ale chce to opatrně.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se teda na tohle ani neptala. Prostě bych oznámila že odcházím o hodinu dřív a nečekala bych jestli mi to někdo dovolí nebo ne. Jseš tam v práci a né ve vězení, pracuješ pro ně, né oni pro Tebe a navíc v dnešní době je nejnižší nezaměstnanost, co kdy byla a pracovních nabídek všude mraky. Zaměstnavatel už není ten, kdo klade podmínky a může si dovolit vyhazovat. Teď už si naštěstí může vyskakovat zaměstnanec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaruna njn, jsem to vždy já, co tady říká, jak špatně se to tady dělá a proč s tím nikdo nic neudělá a ještě k tomu budu odcházet.
Jak tu někdo psal, už nejsem prospěšná, tak ji trochu podusíme ![]()
Když ji to udělá dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze zkušeností je dobré mít takovéhle věci potvrzené mailem, obzvlášť u protivného šéfa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaruna píše:
Já bych se teda na tohle ani neptala. Prostě bych oznámila že odcházím o hodinu dřív a nečekala bych jestli mi to někdo dovolí nebo ne. Jseš tam v práci a né ve vězení, pracuješ pro ně, né oni pro Tebe a navíc v dnešní době je nejnižší nezaměstnanost, co kdy byla a pracovních nabídek všude mraky. Zaměstnavatel už není ten, kdo klade podmínky a může si dovolit vyhazovat. Teď už si naštěstí může vyskakovat zaměstnanec.
Promiň, ale fakt jsem se pobavila
To jako vážně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaruna píše:
Zaměstnanec měsíce
.
Jsem ráda, že tento přístup u nás ve firmě nenapadl ani uklízečku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, zákoník práce nám stojí v knihovně hned vedle Červené Karkulky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit