Z práce o hodinu dřív

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10142
13.3.18 13:09

@martina.se hm. smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.3.18 13:10
@Petttruše píše:
@martina.se hm. smutný.

bohužel.. vim, z minulé práce, proto jsem tam odchod ohlásila hodinu před koncem poslední směny, i tak to byl masakr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
13.3.18 13:12

@Petttruše napsala bych jí znova: žádala jsem již dříve o svolení k uvolnění z práce o hodinu dříve, ale odpověď jsem buď přehlédla nebo ji ještě nemám. Mohu tedy dnes prosím skončit o hodinu dříve? Pro dnešek mám vše hotovo. Děkuji mnohokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
13.3.18 13:17

Tak jsem ji volala a že zapomněla a mohu jít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
13.3.18 13:17
  • Citovat
  • Upravit
10142
13.3.18 13:19

No, alespoň poučení pro příště - upřímnost se moc dnes nenosí. A já kráva ji to oznámila takto dopředu z důvodu, že je těžké někoho na pozici najít a ještě k tomu zaučit.¨
:roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.3.18 13:20
@Petttruše píše:
No, alespoň poučení pro příště - upřímnost se moc dnes nenosí. A já kráva ji to oznámila takto dopředu z důvodu, že je těžké někoho na pozici najít a ještě k tomu zaučit.¨ :roll: :)

tak ne všude se to nevyplatí, ale chce to opatrně.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.3.18 13:23

Já bych se teda na tohle ani neptala. Prostě bych oznámila že odcházím o hodinu dřív a nečekala bych jestli mi to někdo dovolí nebo ne. Jseš tam v práci a né ve vězení, pracuješ pro ně, né oni pro Tebe a navíc v dnešní době je nejnižší nezaměstnanost, co kdy byla a pracovních nabídek všude mraky. Zaměstnavatel už není ten, kdo klade podmínky a může si dovolit vyhazovat. Teď už si naštěstí může vyskakovat zaměstnanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
13.3.18 13:25

@Klaruna njn, jsem to vždy já, co tady říká, jak špatně se to tady dělá a proč s tím nikdo nic neudělá a ještě k tomu budu odcházet.
Jak tu někdo psal, už nejsem prospěšná, tak ji trochu podusíme ;-)

Když ji to udělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118414
13.3.18 13:46

Ze zkušeností je dobré mít takovéhle věci potvrzené mailem, obzvlášť u protivného šéfa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118414
13.3.18 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
13.3.18 13:49
@Klaruna píše:
Já bych se teda na tohle ani neptala. Prostě bych oznámila že odcházím o hodinu dřív a nečekala bych jestli mi to někdo dovolí nebo ne. Jseš tam v práci a né ve vězení, pracuješ pro ně, né oni pro Tebe a navíc v dnešní době je nejnižší nezaměstnanost, co kdy byla a pracovních nabídek všude mraky. Zaměstnavatel už není ten, kdo klade podmínky a může si dovolit vyhazovat. Teď už si naštěstí může vyskakovat zaměstnanec.

Promiň, ale fakt jsem se pobavila :lol: :lol: :lol: To jako vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15444
13.3.18 13:54
@Klaruna píše:

Zaměstnanec měsíce :palec:.
Jsem ráda, že tento přístup u nás ve firmě nenapadl ani uklízečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.3.18 13:55

Ano, jako vážně. Nejsem otrokem svého zaměstnání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
13.3.18 13:58

Jasně, zákoník práce nám stojí v knihovně hned vedle Červené Karkulky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat