Z práce o hodinu dřív

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
13.3.18 13:58
@mojara píše:
Promiň, ale fakt jsem se pobavila :lol: :lol: :lol: To jako vážně?

A to já se jí zastanu. U nás ve firmě se teda také neptáme, všichni jsme lidi a každý potřebuje občas něco zařídit. Nikdo s tím nikdy neměl problém. Já teda akorát si dám do kalendáře, že nejsem na příjmu, kdyby někdo něco potřeboval. Každá firma to má nastavené jinak, nevidím důvod, proč tak vyjet.

• Citovat
  • Upravit
979
13.3.18 13:58
@Klaruna píše:
Ano, jako vážně. Nejsem otrokem svého zaměstnání

Aha nováček, přišla jsi provokovat, tak se dobře bav, je zbytečné na tebe nadále reagovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
13.3.18 13:59
@Klaruna píše:
Ano, jako vážně. Nejsem otrokem svého zaměstnání

Určitě nejsi otrok, ale nějaká základní pravidla bys dodržovat mohla. Asi by ses taky divila, kdyby ti zaměstnavatel zkrátil výplatu jen tak, protože se mu to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
13.3.18 14:01

@Lalelale Myslím, že když napíšu, že mě pobavila, není žádné vyjíždění, ale když to tak vnímáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
13.3.18 14:03

U nás totiž před rokem zaměstnanec vyletěl na hodinu za svévolné opuštění pracoviště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.3.18 14:11

Já jsem vůbec nepřišla provokovat. Já jen zastávám názor, že to jsou majitelé, kdo drží korporace pohoromadě, ale zaměstatnci jsou hlavní hnací motor, bez kterého by to nefungovalo. Tudíž, když dělám to co mám a dělám to dobře a poctivě, tak je pak poněkud ponižující ptát se jestli můžu odejít o hodinu dřív a bát se odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
13.3.18 14:24

Že se zeptám považuji za samozřejmost a nebojím se, počítám s tím, že mi bude odchod povolen. Ale nemůžu dělat v práci cochcárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
13.3.18 14:38

@Klaruna Tak promiň, on ten tvuj první příspěvek vyzníval - já jsem zaměstnanec a budu si dělat co chci! Samozřejmě souhlasím s tím, že pokud si budu řádně plnit svoje povinnosti, tak by zaměstnavatel zase neměl mít problém s tím, že někdy potřebuju jít dřív, jen zeptat se prostě musím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat