Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
jdu si pro radu za kolik prodat naše domácí vajíčka. Máme tři slépky co parádně nesou a i kdybych se snažila sebe víc tak je nespotřebujem. Rodině vajíčka rozdávám, ale i tak jich tu mám cca 50. Zítra přijede kamarádka a jsme domluvené, že si vezme, ale ja netuším kolik si říct ![]()
Do minulého týdne jsme brali od sousedů za 3,–, teď paní zlevnila, že v obchodě jsou levněji, tak bereme za 2,5.
Ahoj, já beru domácí za 3 kč, ale osobně bych byla ochotná dát i víc, protože domácí jsou prostě domácí.. u nás běžná cena v obchodě 3,5 kč
No, zalezi na tom, jak dlouho se chcete kamaradit ![]()
Kazdopadne domaci vejce bych si cenila neco mezi 3-4 Kc.
Ovsem podotykam, ze absolutne nevim, jak se pohybuji ceny v obchode.
Taky mivam problem, kdyz prodavam prebytky, kolik si mam rict. Cizimu klidne reknu vic, jakmile je to nekdo pres rodinu, zlevnuju - nebo spis nezapocitavam si cenu za praci okolo zvere.
Pomlouvat me za predrazeni muze kdokoliv, ale oni nevstavaji v 5 rano, aby nejdriv pokrmili zvirata, pak deti a jeste uhanet do prace…
Kazdopadne i o cene se da diskutovat, mam pocit, ze se tomu rika smlouvani ![]()
3Kč za kus je dle mého optimální cena, všude kolem se domácí takhle prodávají i levněji
Děkuju holky 3kačky vyhravají
Ono se to opravdu nedá srovnávat s kupovanýma ![]()
Já beru od mamky kamarádky z moravy za 2kč
Kamarádce bych je prodala taky určitě za 2kč, cizím za 3kč ![]()
Příspěvek upraven 25.07.12 v 12:44
Já mám teda domácí vajíčka zadarmo, a rodinný příslušník prodává cizím za 2 kč/kus. Ale nechápu, jak tady píšete, že Vás můžou pomlouvat, že je máte drahá. Buď chtějí koupit a koupí za cenu, kterou nabízíte, nebo se jim zdá cena velká a koupí jinde. Jakou si určíte cenu je přece Vaše věc, netřeba se ospravedlňovat ranním vstáváním atd. Kdyby lidi nechtěli, nekoupí je.. ![]()
Kallkapa - S tím, že má někdo problém s cenou, mám nedávnou zábavnou zkušenost, jsem soudní tlumočník, nacenila jsem paní překlad a následně mi přišel email, že se jí zdá, že na tom zase tolik práce není a jestli bychom se nedohodli následovně a napsala svoji finanční představu. Ještě teď nechápu, jak tohle někoho napadne. Tak jsem jí tehdy naky napsala, že je to konečná nabídka a že se může vždy obrátit na někoho jiného
Za týden se ozvala, že to chce za tu moji cenu ![]()