Miofresh - jak použít?

7449
24.7.12 21:39

Miofresh - jak použít?

Ahoj. Chtěla bych se zeptat těch, které používáte Miofresh na namáčení, zda-li se do vody dají dát i jiné znečištěné věci, např. poblinkané body atd.? Pokud ano, tak všechny barvy naráz a nebo odbarvuje? Já budu používat látkovky jen na utírání a hledala jsem něco, do čeho budu ty špinavé namáčet, než je vyperu. Dnes jsem objevila v Tescu v akci Miofresh, tak jsem koupila dvě balení a až doma zjistila, že v návodu se hovoří jen o látkovkách, ale né o oblečení. Moc díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8651
24.7.12 21:44

Je to prakticky jen perkarbonát sodný s aktivátorem, čili pokud bys to namočila do normálního pracího prášku, bude to nastejno :nevim: Je v tom kyslíkové bělící činidlo (perkarbonát sodný), takže na barevné bych to nedávala. Podle mě je teda celkově zbytečné plíny na utíráni do něčeho namáčet… Asi jsem tě moc nepotěšila, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
24.7.12 21:47

@ivuska.h V pohodě. Ono to balení normálně stojí asi 150,–, ale v Tescu ho měli za 21,90. Takže i kdybych ho používala fakt jen na praní bílého prádla, nevadí mi to :). Já právě hledala něco, co rozdělám ve vodě a budu do toho třeba dva dni sbírat poblinkané a počůrané věci, než se mi naplní pračka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.7.12 21:48

Já ze začátku na fleky od všeho možného matlala žlučové mýdlo (to fungovalo dost dobře), časem mě to přestalo bavit a skvrny neřeším. Řídím se heslem, které má malá na jednom tričku - „Nedělám fleky, dělám umění“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
24.7.12 21:49

@Etcetera78 Já se znám a vím, že taky budu líná, proto to namáčení… Ale asi to dopadne podobně jako na tom vašem tričku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.7.12 21:56

No mně by se asi nechtělo pak tahat ze studené vody, ve které plavou zbytky čehosi, ty nacucané plenky…skladování „na sucho“ mi přijde praktičtější, můžu doporučit to žlučové mýdlo v tekuté formě (mají třeba v DM), na flek se cákne, plenka zahodí do nádoby k tomu určené a hotovo, pak se to jenom překydne do pračky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
24.7.12 21:59

@Etcetera78 Taky dobrý nápad, asi se uchytí spíš než ten Miofresh :), který budu používat na praní bílého prádla vč. plen a bude. Něco jako Vanish, ale levnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
24.7.12 22:00

@Etcetera78 Ještě dotaz - to žlučové mýdlo je i na barevné věci? (asi blbá otázka, ale nevyznám se :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.7.12 22:03
@maritimka píše:
@Etcetera78 Ještě dotaz - to žlučové mýdlo je i na barevné věci? (asi blbá otázka, ale nevyznám se :oops: )

jj, já to používala na všechno a žádné odbarvovací tendence to nemá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
24.7.12 22:18

@Etcetera78 Problém, jak namáčet, vyřešen. Díky za typ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová