Kam jít :( Poradí někdo?

2090
24.7.12 12:13

Poradí někdo? Kam jít :(

Doufám moc adminko že mi tuto diskusi nezrušíte. Není to žádná nabídka, bazar, pronajímání jen potřeba rady, pomoci! :(
Už jsem jednou zakládala že sháním spolubydlící, jedna slečna se mi ozvala ale bohužel to nedopadlo. Slečna dostala nabídku od někoho. Druhou jsem našla v inzerátech, ale taktéž přestala komunikovat. :(

Zůstala jsem sama s 1,5 ročním prckem a těhotná TP mám 21.9.2012. Bydlíme od rozchodu s ex v babiččině baráku kde bydlí také ještě moji rodiče a můj brácha. KAždý tu má svůj byt, ale pro mě a děti už tu byt není. Bloudíme tady jak myši, všechno je rozběhané roztěkané, a navíc rozmazlující rodina. Trochu ponorka. Blázním, jak z tohoto tak z těhotenství, a vůbec opuštěnosti :(. Jsem vzteklá už ani nevím kolikrát proč. :,( Lukášek ten už je vzteklej taky, rozmazlování babičky dělá své..
Vím že sama to taky nebude ono. Ale tohle je taky moc. Nemít vlastní útočiště. Neustále se snažím jen uklízet abych byla aspon co nejvíce prospěšná, ale s 1,5 ročním prckem je to někdy o nervy :twisted:

Prostě bych potřebovala sehnat nějakou spolubydlící maminku samotnou a najít 2+1. Nejsem si jistá kolik přesně utáhnu platit. Nevím ještě jak to bude s alimentama, ex se snaží urvat co nejmíň samozdřejmě. :,( Ale počítám že 6tisíc měsíčně by problém nebyl. Ale za takovou cenu garsonku neseženu, ty jsou nad 7tisíc. Za to za cca 10tisíc se dá sehnat 2+1. Je to pitomost, ale je to tak :(.

Nebo jestli vás napadá ještě něco co bych mohla vymyslet. Opravdu už nevím.

Jsem si jistá že nás na ulici nevyhodí i kdyby se nic nesehnalo. To je jasné. Ale já jsem nervní, nemohu si nic zorganizovat a zařídit. Abych byla pořádně připravená. Protože to bude určitě pořádné čoro moro s Lukým ani ne 2 roky a miminem. Ale už se něj moc těším, jsem moc zvědavá jakej bude Lukýs bráška. :lol:

Děkuji za každou rádu, nabídku. Cokoliv…prosím nemažte mi to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68
24.7.12 12:18

Teda…to je strašný. Sice nemůžu pomoct, ale alespoň Vám popřeju hodně štěstí při hledání a pevné nervy. Vím jaké to je, nikam nepatřit. Děláte dobře, že chcete být sama, určitě Vám to prospěje. Napadlo mě třeba vyvěsit letáčky po místě kde byste chtěla bydlet, že hledáte nějákou maminku jako spolubydlící, že byste si vypomohli a tak… A co tatínek dětí, opravdu je to takový hulvát, že Vás nechá s dvěma dětmi? Já tohle prostě nepochopím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
24.7.12 12:23

ODKUD SES? KDE by si byla schopna se prestehovat? byla by si schopna jit do baraku, jako spolubydleni? taky uvazuju o odstehovani se, ale sama to neutahnu, mam dve deti, ale priorita je rodiny dum, do bytu s detma nejdu.co ty na toi?

• Citovat
  • Upravit
2090
24.7.12 12:32

Blorchi: Ja nevím, ale rodinný dům bude určitě dražší záležitost. Jinak by mi to nevadilo, i když je s tím více starostí a zkušenosti ve starání se o barák nemám. Já bych potřebovala být někde tady poblíž. Už kvůli pomoci rodičů. Prahy Východ, Praha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
24.7.12 12:34
@TereuliJa píše:
Blorchi: Ja nevím, ale rodinný dům bude určitě dražší záležitost. Jinak by mi to nevadilo, i když je s tím více starostí a zkušenosti ve starání se o barák nemám. Já bych potřebovala být někde tady poblíž. Už kvůli pomoci rodičů. Prahy Východ, Praha..

Aha tak to nic, ja bych chtela do jine casti Ceska, tak se drz jeste zkus kontaktovat Monny, ta taky hleda spolubydlici ;)

• Citovat
  • Upravit
24379
24.7.12 12:35

Nasi pronajimaji byty za opravdu malo, zalezi odkud jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
24.7.12 12:36

:| Škoda, děkuji tak zkusím. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.7.12 12:37

Aha Praha, tak to nic.to neporadim, ale preji moc sil a verim ze je moc maminek co by do toho s tebou sly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
24.7.12 12:43

A co zkusit azylovy dum?? nektere maji i bytove jednotky, ne jen pokoje, takze bys mela soukromi… jsou vetdinou na dobu urcitou/1 rok/ ale behem toho roku bys treba neco nasla, ci by se situace nejak ustalila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
24.7.12 13:00

Taky hledám bydlení a spolubydlící. Od rozchodu s ex bydlím u našich v jednom pokoji s dcerou(rok a půl) ale ještě tady bydlí dva sourozenci. nechci je věčně otravovat a „příživničit“ (platím našim 3 tisíce za služby i jídlo ale nemůžu tady zůstat věčně, zbytek peněz mi připadá na potřeby pro dcerku-sunar plínky atd.)… ale zase se docela bojím jít do bydlení s neznámým člověkem, kamarádky co mám už mají své životy, tak ty by taky neklaply. přeju hodně štěstí, snad se to brzy povede nám oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
24.7.12 13:20

Zkus na bezrealitky.cz spolubydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
24.7.12 13:43

Hmarilla: Taky to není nejidálnější úplně s cizím člověkem. Ale přesto snad maminka s dítětem přece nebude nic strašného, aby se nedalo dobře vyjít. Určitě se poznat, vyjasnit si důležité a doufat že si sednete. ;D I když je dneska tolik sviní že je to opravdu těžké. Doufám že budem mít štěstí a povede se nám to, co nejdřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
24.7.12 13:53

Wildcherry: Praha a okolí.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
24.7.12 18:20

Škoda, že nejsi ochotna opustit Prahu. V menších městech jsou nájmy menší. Tady (Morava) třeba 1+1 za 5000 Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
24.7.12 18:54

Jde o to že bych pryč byla uplně sama. Jediní lidi které teď mám, na které se mohu spoléhat vždy je rodina. Nezvládla bych to sama, někde daleko. Budu potřebovat pomoc,.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová