Hádka na dětském hřišti

528
23.7.12 21:59

Hádka na dětském hřišti

Ahoj dnes jsem se pěkně vytočila na dětském hřišti už nevím jestli jsem tak konfliktní nebo jestli je to v Praze běžné je mi stoho dost zle :poblion:
Abych začla od začátku. Šli jsme domů přímo za barákem máme dětské hřiště které je oploceno a malej(4 roky) že se pohoupe s bráškou 10 měs. na takovétepružinové houpačce pro dva a na ní jen seděly dvě nějaké holčičky tak jsme je slučně poprosili jestli by nás jen na chvíli pustily že hned pujdem domů a hned na nás vystartovala maminka se slovama doslova vy blbí moráváci neřvěte mi na holky a vypadněte tam od kud jste přilezli já jsem z prahy tak tu budu já, celou dobu se o holky nikdo nezajímal byly tam 3 maminky samozřejmě že kamarádky jedna holčička dokonce čůrala do písku a to nebyla malinká tipla bych jí cca 5 let. No tak jsme mamince řekli že jsme tto chtěli jen na chvíli a že nikdo po nikom neřve a ona zase vy vidláci apod. tak už do mě začínal vjíždět čertík a tak ji říkám jak je možné že na oploceném dětském hřišti má psa navolno sice to byl jorkšír ale pořád pes. Taky mám psa taky jorkšíra a todle bych si nedovilila je to dokonce psáno i v těch pravidlech a ona začala ještě víc tak ji říkám že tam snad taky můžem bejt a pokud ne tak že na ni zavolám pčr a ona na mě si je zavolej a chlama se jak hloupá tak jsem je zavolala tak si najednou psa uvázala a zavolala manžela ještě z jedním byli tam dříve než policie a pořád na nás koukali jak dojeloa policie tak se paní začala chovat docela slušně ale jak se nás pan policajt na něco zeptal tak začala bejt nepříčetná a její manžel začal mému nadávat a vyhrožovat a oni stím nic neudělali jen nás vyslechli a že to můžem dát na městský ůřad jako přetupek. Je todel opravdu možné? jo a to jsem zapoměla napsat že s pejskem na hřišti nic neudělali protože je novej zákon a pes tam může bejt i když to tam je napsané že nesmíí tak nám to řek. pořád na to musím myslet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anjes
23.7.12 22:04

Že se tou krávou zabýváš. Já jsem z Prahy a dolízám na Moravu, se. e mě to tu. Lidi jsou nerví, protože jich je tu moc, tak mají pocit, že to dělají naplaveniny:-) ale jinak jsou pražáci kolikrát větší vidle, než kdekoli jinde :P Choď na hřiště v klidu dál nebo si najdi jiný. Kde to bylo prosím Tě? Abych se vyhnula :lol:

• Citovat
  • Upravit
13119
23.7.12 22:04

Měla jsi jí říct ty krávo blbá pražácká, jdi se vycpat, když se neumíš chovat a odejít. Alespoň by sis schladila žáhu, protože stejně jsi ničeho nedosáhla. Btw. stejně většina rádoby pražáků, kteří se holedbají, že jsou ti praví jsou většinou náplavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.7.12 22:05

No tak na uvod bych řekla, že jako pani teda výrazama přestřelila, ale upřímně jsem ráda, že nebydlím v Praze-tak kde se to stává, protožé toto co píšeš celkově je teda mazec, chudáci děti, ty musely vyloženě čumět :think: co rodiče tam vyvádí.. 8o

Příspěvek upraven 23.07.12 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
23.7.12 22:05

Tak to je hustý..no každopádně bych asi maminku tak seřvala že by si to za rámeček nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.7.12 22:06
@Anjes píše: Že se tou krávou zabýváš. Já jsem z Prahy a dolízám na Moravu, se. e mě to tu. Lidi jsou nerví, protože jich je tu moc, tak mají pocit, že to dělají naplaveniny:-) ale jinak jsou pražáci kolikrát větší vidle, než kdekoli jinde :P Choď na hřiště v klidu dál nebo si najdi jiný. Kde to bylo prosím Tě? Abych se vyhnula :lol:

Na Petřinách jinak je tu krásně ale myslím že na hloupélidi se dá narazit všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.7.12 22:06

No huuustý. 8o 8o 8o
To by mě zajímalo, co je to za zákon, že čokl může být na hřišti, přestože je tam vstup se psy zakázán??? Měa ses jich zeptat na číslo toho zákona, asi si chtěli jen ulehčit práci a nedávat bábě pokutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
23.7.12 22:07

Tak koukám, že jste narazili na pořádné vidláky a nepomůže jim ani to, že bydlí v Praze :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.7.12 22:07

@kvaček ejí holčička tam brečela a že to je prej kvůli nám že jsem ji spůsobilki chudince újmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
23.7.12 22:09
@Gina108 píše:
No huuustý. 8o 8o 8o
To by mě zajímalo, co je to za zákon, že čokl může být na hřišti, přestože je tam vstup se psy zakázán??? Měa ses jich zeptat na číslo toho zákona, asi si chtěli jen ulehčit práci a nedávat bábě pokutu.

Většinou na těch hřištích mají napsáno, že pes tam může být, pokud je na vodítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.7.12 22:10

Já nevím, mě to celkově přišlo jako divadlo.. Já bych se vzala a na ženskou se vyprdla.. Nevím, ale každý jsme jiní, já bych takové divadlo police aatd nedělala :nevim: :think:
Psychickou ujmu asi ne, ale teda nedovedu si představit, co si ty malé děti museli o vás myslet.. nevím no..
Ale každopádně výroky pani byly nevhodné, ale asi bych se na kr.. vykašlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257

8o Nejsem z Prahy…ale tohle koukám..jsem z moravy..a neumím si tohle představit nějak…na pískoviště jsme teda ještě malí, ale doufám, že mě tohle nikdy nepotká. Ti lidi dneska snad nemají ani trochu slušnosti a úcty k druhému..a ty děcka žádné vychování..člověk ještě slušně poprosí a tohle :x. Fakt hrozné… :think: Jaké pak budou ty děti, když jejich rodiče se chovají jako… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528

No kdyb se tady našel někdo kdo o tom zákonu něco ví tak ať to napíše taky by mě to zajímalo protože pak opravdu nechápu ten význam proč to je psané na tom řádu. omlouvám se za chyby nějak blbne klávesnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.7.12 22:11
@MUFICE píše:
Většinou na těch hřištích mají napsáno, že pes tam může být, pokud je na vodítku.

My tu právě máma úplný zákaz, páč i na vodítku se může vychcat do písku, tak by mně zajímalo, s jakým zákonem se kdo vytasí na mě, až někoho budu muset vyhazovat :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.7.12 22:11

Pes by neměl být.. zákon, nezákon, já prostě toto nechápu, pes mezi dětmi– cizimi.. to s tebou souhlasím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová