Hádka na dětském hřišti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
24.7.12 09:16

@Alichi u Alberta u věžáků? No z ruky to sice mám, ale kdybych šla pěšky (což chodím poměrně hodně), tak aspoň nemusím do kopce jak na Jižňáky :D A kde tam? Já tam vím jen o Slunečnici, tam jsem byla jen jednou a moc se mi tam líbilo…takže to asi brzo zopáknu :D

A tak to se nás tu sešlo hodně Valašek, to čučím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
24.7.12 09:17

A taky šly moje myšlenky směrem na Tarahuny, když Kvaček napsala, že kousek za Kloboukama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
24.7.12 09:28
@locika píše:
Jo, tak na Jižňáky to mám z Letné trochu z ruky no…ale párkrát jsem tam jela do herny, malý tam byl nadšený, teď je tam zavřeno, ale po prázdninách začnem chodit zas…

Tak na Letné netuším, zda je nějaké hřišťátko :think: Teda spíš bych řekla, že staršího typu, ale četla jsem že se ve Zlíně má dělat x nových hříšť, tak třeba udělají i něco fajn na Letné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.7.12 10:17

U nas na jiznakach jsou nove hriste na kribech hned dve! Uz se tesim az tam mala bude dalsi rok radit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
24.7.12 10:31

@petka86 No na Letné jsou samé staré…teď tu udělali jedno nové a jedno spravují, ale to zas ještě není pro takové prťata :roll: Ale manžel byl včera s malým na jednom hřišti s kamínkama a malý prý z tama nechtěl jít domů, protože kamínky - to je jeho :lol: Tak tam asi za chvíli vyrazíme, protože děcko mě tu řve už od rána a je protivné jak osina v řiti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.7.12 10:48

@locika by tě hnali, kdyby si jim tak řekla :mrgreen: Jednou mi přijela sestřenice z Prahy a šly jsme na místní zábavu a jednoho mladíka se zeptala, prý vám říkají, že jste Taroši, tarahuni a myslela, že ji jednu vpálí :mrgreen:
Berou to prý jako nadávku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
24.7.12 10:52
@Janichka píše:
U nas na jiznakach jsou nove hriste na kribech hned dve! Uz se tesim az tam mala bude dalsi rok radit:D

Kde přesně? Přímo jedno je u zastávky naproti Billy a další nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
24.7.12 13:01

@locika
jo, přesně tam. Je to dál než Albert, věžáky jsou, myslím, čtyři, je to u druhého směrem od Alberta. Ale když půjdeš podél trati, nemineš to. Blízko je i zastávka autobusu 33.
A na jižňákách jsou fakt dobré hřiště, taky tam občas jezdíme.
Taroši jsou taroši, to mají marné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
24.7.12 13:14
@kvaček píše:
@locika by tě hnali, kdyby si jim tak řekla :mrgreen: Jednou mi přijela sestřenice z Prahy a šly jsme na místní zábavu a jednoho mladíka se zeptala, prý vám říkají, že jste Taroši, tarahuni a myslela, že ji jednu vpálí :mrgreen:
Berou to prý jako nadávku… :nevim:

Jo jo, to vím, že se jim to nelíbí :lol: Já jsem měla z Tarošů kdysi přítele, ale bohužel zemřel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
24.7.12 13:16

@Alichi Jj, vím kde je Slunečnice, fakt se mi tam líbilo, zajedu si s malým…jenže to je o ničem, být tam sama :? Tak ženské - Zlíňačky, domluvme se na scuka, co říkáte? Ještě když jsme tu skoro samé náplavy z Valachů (ať teda úplně neodbočuju od tématu) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
24.7.12 13:35

Tak to je síla, nepatřila paní náhodou do naší oblíbené menšiny?? Nebo že by pražáci něco pochytily??? Měla si ji dát do držky…

• Citovat
  • Upravit
5631
24.7.12 14:04
@locika píše:
@Alichi Jj, vím kde je Slunečnice, fakt se mi tam líbilo, zajedu si s malým…jenže to je o ničem, být tam sama :? Tak ženské - Zlíňačky, domluvme se na scuka, co říkáte? Ještě když jsme tu skoro samé náplavy z Valachů (ať teda úplně neodbočuju od tématu) :lol:

Teď jsme se asi nepochopily - jo, Slunečnice je asi u druhého morysáku (taky tam občas zajdem :lol: ), to hřiště o fous dál u věžáků. Tož tak.
Sejít se klidně hromadně můžem (když jsme Valaši, jedna rodinááá :lol: ). Jenže já už patřím opět k pracujícímu lidu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
24.7.12 14:14

@Alichi A jó, no mně to nějak nemyslí, mateřství mi trochu leze na mozek :lol: Takže pracujícímu lidu někdy značně závidím :think: :mrgreen:
Tož já su pro ten sraz, jestli se někdo přidá…ale je tu i pár diskuzí zlínských mamin, tak možná lépe tam…já mám pocit, že kam přijdu, tam rozmetu hlavní téma diskuze, tak se chci radši držet zpátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.7.12 14:20

Jedno hriste je jak vystoupis u billy a das se smerem dolu jak jsou ty nove baraky ( jakoby na paseky a kousek nad tim malinkym obchudkem na pasekach je ted 14 dni nove hriste. Dalsi je vedle toho noveho baraku co je naproti 17 a 18. Zakladni skole hned pod prerovankou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
25.7.12 19:46
@Janichka píše:
Jedno hriste je jak vystoupis u billy a das se smerem dolu jak jsou ty nove baraky ( jakoby na paseky a kousek nad tim malinkym obchudkem na pasekach je ted 14 dni nove hriste. Dalsi je vedle toho noveho baraku co je naproti 17 a 18. Zakladni skole hned pod prerovankou.

Já si to myslela, my tama šly v útěrý a nic nenašly, na netu byly fotky hřištěte, ale asi jsme šly blbě, ale je to teda kus pak do kopca zpět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová