Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alichi u Alberta u věžáků? No z ruky to sice mám, ale kdybych šla pěšky (což chodím poměrně hodně), tak aspoň nemusím do kopce jak na Jižňáky
A kde tam? Já tam vím jen o Slunečnici, tam jsem byla jen jednou a moc se mi tam líbilo…takže to asi brzo zopáknu ![]()
A tak to se nás tu sešlo hodně Valašek, to čučím… ![]()
A taky šly moje myšlenky směrem na Tarahuny, když Kvaček napsala, že kousek za Kloboukama ![]()
@locika píše:
Jo, tak na Jižňáky to mám z Letné trochu z ruky no…ale párkrát jsem tam jela do herny, malý tam byl nadšený, teď je tam zavřeno, ale po prázdninách začnem chodit zas…
Tak na Letné netuším, zda je nějaké hřišťátko
Teda spíš bych řekla, že staršího typu, ale četla jsem že se ve Zlíně má dělat x nových hříšť, tak třeba udělají i něco fajn na Letné ![]()
U nas na jiznakach jsou nove hriste na kribech hned dve! Uz se tesim az tam mala bude dalsi rok radit:D
@petka86 No na Letné jsou samé staré…teď tu udělali jedno nové a jedno spravují, ale to zas ještě není pro takové prťata
Ale manžel byl včera s malým na jednom hřišti s kamínkama a malý prý z tama nechtěl jít domů, protože kamínky - to je jeho
Tak tam asi za chvíli vyrazíme, protože děcko mě tu řve už od rána a je protivné jak osina v řiti ![]()
@locika by tě hnali, kdyby si jim tak řekla
Jednou mi přijela sestřenice z Prahy a šly jsme na místní zábavu a jednoho mladíka se zeptala, prý vám říkají, že jste Taroši, tarahuni a myslela, že ji jednu vpálí ![]()
Berou to prý jako nadávku… ![]()
@Janichka píše:
U nas na jiznakach jsou nove hriste na kribech hned dve! Uz se tesim az tam mala bude dalsi rok radit:D
Kde přesně? Přímo jedno je u zastávky naproti Billy a další nevím?
@locika
jo, přesně tam. Je to dál než Albert, věžáky jsou, myslím, čtyři, je to u druhého směrem od Alberta. Ale když půjdeš podél trati, nemineš to. Blízko je i zastávka autobusu 33.
A na jižňákách jsou fakt dobré hřiště, taky tam občas jezdíme.
Taroši jsou taroši, to mají marné. ![]()
@kvaček píše:
@locika by tě hnali, kdyby si jim tak řeklaJednou mi přijela sestřenice z Prahy a šly jsme na místní zábavu a jednoho mladíka se zeptala, prý vám říkají, že jste Taroši, tarahuni a myslela, že ji jednu vpálí
Berou to prý jako nadávku…
Jo jo, to vím, že se jim to nelíbí
Já jsem měla z Tarošů kdysi přítele, ale bohužel zemřel ![]()
@Alichi Jj, vím kde je Slunečnice, fakt se mi tam líbilo, zajedu si s malým…jenže to je o ničem, být tam sama
Tak ženské - Zlíňačky, domluvme se na scuka, co říkáte? Ještě když jsme tu skoro samé náplavy z Valachů (ať teda úplně neodbočuju od tématu) ![]()
Tak to je síla, nepatřila paní náhodou do naší oblíbené menšiny?? Nebo že by pražáci něco pochytily??? Měla si ji dát do držky…
@locika píše:
@Alichi Jj, vím kde je Slunečnice, fakt se mi tam líbilo, zajedu si s malým…jenže to je o ničem, být tam samaTak ženské - Zlíňačky, domluvme se na scuka, co říkáte? Ještě když jsme tu skoro samé náplavy z Valachů (ať teda úplně neodbočuju od tématu)
Teď jsme se asi nepochopily - jo, Slunečnice je asi u druhého morysáku (taky tam občas zajdem
), to hřiště o fous dál u věžáků. Tož tak.
Sejít se klidně hromadně můžem (když jsme Valaši, jedna rodinááá
). Jenže já už patřím opět k pracujícímu lidu… ![]()
@Alichi A jó, no mně to nějak nemyslí, mateřství mi trochu leze na mozek
Takže pracujícímu lidu někdy značně závidím
![]()
Tož já su pro ten sraz, jestli se někdo přidá…ale je tu i pár diskuzí zlínských mamin, tak možná lépe tam…já mám pocit, že kam přijdu, tam rozmetu hlavní téma diskuze, tak se chci radši držet zpátky ![]()
Jedno hriste je jak vystoupis u billy a das se smerem dolu jak jsou ty nove baraky ( jakoby na paseky a kousek nad tim malinkym obchudkem na pasekach je ted 14 dni nove hriste. Dalsi je vedle toho noveho baraku co je naproti 17 a 18. Zakladni skole hned pod prerovankou.
@Janichka píše:
Jedno hriste je jak vystoupis u billy a das se smerem dolu jak jsou ty nove baraky ( jakoby na paseky a kousek nad tim malinkym obchudkem na pasekach je ted 14 dni nove hriste. Dalsi je vedle toho noveho baraku co je naproti 17 a 18. Zakladni skole hned pod prerovankou.
Já si to myslela, my tama šly v útěrý a nic nenašly, na netu byly fotky hřištěte, ale asi jsme šly blbě, ale je to teda kus pak do kopca zpět ![]()